תקציר תיק עבודות...

GGOODD

New member
../images/Emo41.gif תקציר תיק עבודות...

מחר יש לי את הראיון ליחידת ההסרטה של דובר צה"ל אני דיי לחוץ, כי זה דיי חשוב לי להתקבל לשם... אבל אני שואף לטוב וחושב שיש לי מה להציע, אז משתדל לא לדאוג במיוחד בכל אופן באותו יום שזימנו אותי לראיון אמרו לי גם להביא תיק עבודות... אני עשיתי במשך מספר שנים מגזינים והפקתי כל מיני קטעי וידאו ולקחת את כולם נשמע לי קצת מסובך, אז החלטתי ללכת לחדר העריכה. לקחת הרבה חומרי גלם שלי ולהכין מהם קליפ קצר... וזה מה שעשיתי, העלתי את הקליפ לאינטרנט ואפשר להוריד אותו - כאן מספר הערות לפני שתסקלו אותי: מדובר במגזין לערוץ הקהילתי לכן רוב הצילומים לא מדהימים במיוחד הוא צולם בפורמט svhs לכן האיכות נמוכה יחסית ומה שהוא בעצם בא להראות זה איפה הייתי ומה עשיתי... למי שזה לא עובד, כמו בסרט הקודם שלי... הסרט מקודד בעזרת הקודק xvid, אז מי שלא הוריד אותו עדיין שיוריד! תגובות?

אתה ממש מוכשר!!! ../images/Emo45.gif ../images/Emo16.gif

והאיכות ממש טובה (ממתי SVHS זו לא איכות טובה?). שיהיה לך שוב בהצלחה בראיון
!
ניר

mapleleaf

New member
בהצלחה ושאלה.

למה דווקא XVID ולא DIVX ? מה מיוחד בפורמט הזה ?

GGOODD

New member
לא הצלחתי לעבוד בצורה טובה

עם הdivx, אז ניסיתי עם הxvid והצלחתי...

Schnickelfritz

New member
יפה ../images/Emo13.gif

אבל לדעתי היית יכול לוותר על הסאונד של הוידאו בכמה מהמקרים (נגיד, בשיחה של עודד מנשה או בשירה הקבוצתית על הבמה שהייתה שם מתישהו) כי זה דיי התנגש עם המוזיקה. חוץ מזה -

iblamegod

New member
צריך עוד ללטש.

יש מספר בעיות אני אתרכז במספר נקודות ליטוש חשובות. א.קטיעת הדיבור במספר קטעים כמו "מר על הקיץ על החוף על החוף על הקיץ מנשה" לא עובד טוב, או שתורדי את הסוואנד הנלווה או שתעשה פייד יותר ארוך , מריחה יותר, אפילו לפי שיקול דעתך להוריד עוד טיפה אל הLEVEL. ב.יש שם קטע עם שריטה שהילד קופץ משהו אחרי הבריכה , זה לא מוסיף. ג.בגלל שאין לך ויזואל טוב כי זה ערוץ קהילתי נסה להדגיש דברים שאכן אתה חזק בהם בבימוי, דיאלוג טוב או סוג של תוכן, אחרת זה תמונות רצות שהן בסדר כי זה חומר הגלם והם יקבלו את זה.(שוב צורכי הצבא לצורך הסרטים שראיתי לא דורשים יותר ממה שעשית בערוץ הקהילתי, לא יודע לא עסקתי איתם). ד.אם כבר שמת מוסיקה אני לא דוגל בשיטת עריכה לפי הביט בסוג עבודות כאלה , אבל יש מקומות שזה עלול להוסיף לך בתור עורך כמו בקטע של הקפיצה של הליצן ההוא בקרקס, כמה פריימים קדימה וזה יעשה את העבודה. ה. אני לא יודע אם לאנשי הצבא יש סבלנות לראות סרט של 17 דקות!!!! יש בטח מספיק מועמדים וכל אחד היה מביא 17 דקות סרט הם לא היו גומרים את העבודה בטח,אם היית בא למקומות שאני עובד סרט באורך כזה היו אומרים לך "תשאיר ,ואם במלניום הבא ישאר לנו זמן נצפה בזה", הייתי ממליץ לך לעשות תקציר/טריילר לסרט, ואם הם ירצו או לא תשאיר להם עותק בכל מצב. יש לי כמה הערות קטנות של עריכה אבל, זה לא עקרוני כל כך. אני חושב ש5 הנקודות האלו יספיקו לצה"ל (או שלא אין שם הרבה הגיון גם ככה), אתה עדיין ילד ויש לך עוד הרבה מה לילמוד. וכמובן בהצלחה.

GGOODD

New member
תודה על הביקורת...

הסרטון הנ"ל אינו מקצועי ולא שואף להיות מקצועי כל הרעיון של הסרטון היה להראות שעשיתי דברים ושאני לא חדש בעסק, הוא לא יועד להרשים... לכך נועד הסרט באורך 17 דקות אני אשמח אם תוכל לראות את הסרט כי אולי אני עדיין ילד ונשאר לי הרבה ללמוד אבל אני לא כזה גרוע כמו שהשתקף בביקורת שלך ותוכל להיווכח בכך בסרט (אני מקווה בכל אופן) קישור תוכל למצוא - כאן

iblamegod

New member
הביקורת היא לא אישית

שמע אני עורך, ככה אני רואה את הדברים. כמו שציינתי הביקורת לא אישית!!! רשמתי דברים על מנת לעזור לך ,לא לפגוע. אני לא הבוחן בצה"ל,לפי דעתי ולפי מה שראיתי ולפי ממה ששמעתי שדורש צה"ל ,יש לך סיכוי טוב+ להתקבל, הנסיון שלך מוסיף הרבה. לא נראה לי שיש לי סבלנות עוד היום לעבור גם על הסרט שלך ,סלח לי, ראיתי קטע והוא לא רע אני חייב לציין. גם קשה(מאד) לתת ביקורת על עבודתך בתחום ע"י הקליפ הזה בלבד. תאמין לי תקבל עוד הרבה ביקורות בחיים, חלקן ממש ממש קטלניות( אני יודע גם אני קיבלתי/ומקבל על הראש, גם אם אתה סופר מקצועי) אבל ככה לומדים, לכן כמו שציינתי אתה אכן ילד זה לא חיסרון זה יתרון,ויש לך מה לילמוד, גם לי יש ממה לילמוד, ואני ממשיך לילמוד. לפעמים זה לא נח לקבל ביקורת אבל ככה זה, מצטער החוקים לא נקבעו על ידי. שוב אני חוזר הדברים שרשמתי הם נקודות שנעדו לעזור ולשפר את הקליפ שלך, לא לפגוע ובטח לא משהו אישי נגדך, אני לא חושב שאתה עורךמפיקבמאי גרוע אולי זה נשמע ככה, זאת לא היתה כוונתי, ועל זה אני מתנצל. אם אתה מכיר עורכים ברמה מקצועית הייתי מראה להם את הקליפ... ומקבל גם מהם משוב,זה קצת חבל שזה על הדקה ה90 אבל כמו שהבנתי .... כבר מחר זה מוצג. בכל מקרה בהצלחה לך, אני מקווה שאכן תתקבל. אם אתה רוצה לכתוב לי אישית למייל אתה מוזמן, ביקורות שאלות...וכד' לילה טוב לך.

GGOODD

New member
אוקיי, תודה על ההבהרה...

באמת קצת חשתי ירידה בביטחון העצמי אחרי הביקורת שלך, אני יודע שאני לא מושלם אבל פחדתי שלהיות טוב זה פשוט לא מספיק בכל אופן אני באמת מודה לך על הביקורת ותאמין לי שהייתי מקבל אותה הרבה הרבה יותר טוב אם לא היה מדובר ביום לפני המיונים... בכל אופן, בעתיד אני אשמח לקבל את הערותייך פי כמה. אז חזור והער... :)

shai955

New member
רק רציתי להגיד......

שבהצלחה גדולה גדולה לך גדי. אני זוכר שכתבת לפני שבוע כל כך בשמחה(ובצדק רב) על זה שהוזמנת למבחני יחידת ההסרטה. לצערי לא הצלחתי לראות את הסרט שהכנת (תיק העבודות), אני לא יודע למה זה לא עובד לי. אבל אני מכווה שאחרי שיהיה לי ADSL(סוף סוף) אני ינסה עוד פעם, וגם אני יוריד את הסרט שעשית ופירסמתה לפני כמה שבועות, הוא פשוט מאוד גדול להוריד לאינטרנט רגיל. בגלל שאני עושה ADSL לא יהיה לי אינטרנט בימים הקרובים, אז אני יענה לכל המסרים או לכל התגובות והשאלות מתי שיהיה לי אינטרנט. יש כוח ואני בטוח שתצליח. שי גרנות

GaLi17

New member
אני לא מצליחה לראות...

למישהו יש עצות בשבילי??? אני מאוד רוצה לראות...

למעלה