תראו מה יש לי ולכם אין! הא!
Y yaelrs New member 10/4/06 #2 ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo7.gif../images/Emo192.gif מאיפה? זה.. זה.. מהמם
M MoonyAvFreak New member 11/4/06 #13 חחחח כן יש לי סיכה וחולצה וכן אבא שלי טס לארה"ב הרבה וכל פעם אני אומרת לו "לך לחנות ותקנה לי.." ו...כן חחחח מ-hot topic www.hottopic.com יש להם הכל!
חחחח כן יש לי סיכה וחולצה וכן אבא שלי טס לארה"ב הרבה וכל פעם אני אומרת לו "לך לחנות ותקנה לי.." ו...כן חחחח מ-hot topic www.hottopic.com יש להם הכל!
O O L g i T New member 14/4/06 #15 וואי, 40 שקל על הדבר המסכן הזה? זה נחמד אבל לא שווה 40 שקל X_X אלא אם כן את ממש טחונה ואין לך תבעיה הזאת של הכסף בכל מקרה תתחדשי =]
וואי, 40 שקל על הדבר המסכן הזה? זה נחמד אבל לא שווה 40 שקל X_X אלא אם כן את ממש טחונה ואין לך תבעיה הזאת של הכסף בכל מקרה תתחדשי =]
O O L g i T New member 14/4/06 #17 אולי.. אבל זה רק צמיד... [או ספוגית או מגן זיעה או איך שלא קוראים לזה..] טוב לא יודעת, אולי זה רק מצבי הרע :S
אולי.. אבל זה רק צמיד... [או ספוגית או מגן זיעה או איך שלא קוראים לזה..] טוב לא יודעת, אולי זה רק מצבי הרע :S
B Black Dark Fairy New member 12/4/06 #14 ../images/Emo7.gifתחדשייי!!זה ממש יפה!! ../images/Emo115.gif