תרגומים לשירים של קרי

../images/Emo41.gifתרגומים לשירים של קרי../images/Emo124.gif../images/Emo41.gif

הגרסה הלא מצונזרת
עכשיו תקחו איזה שיר של קרי שאתם חפצים בו,ותתרגמו אותו [לפי היגיון כמובן] איך שהכי נשמע לכם,הכי מצחיק ,הכי מוזר,הכי בשפה עשירה,וכמובן שאתם יכולים להשתעשע כמה שבא לכם . מי שרוצה מוזמן להוסיף גם את הליריקס המקוריים באנגלית. אללה,בזמנכם החופשי
[i know you won't שלי.]

West Doll

New member
אווו איזה יוזמה נהדרת!

כשהכל יהיה מוכן אני גם אוסיף את זה למאמרים.

אני אני,איי נואו יו וונט

בסדר נראה איך ייצא
ורעות אם יש בעיה כלשהי זה בכוונה ממ. אני יודעת שאתה לא התכוונת להיות רע אליי, כי כש'תה רוצה,אתה יכול לגרום לי להרגיש שאנחנו שייכים. לאחרונה אתה נותן לי להרגיש כאילו אני רק תכנית גיבוי, אני אומרת שאני גומרת ואז אתה מחייך אליי ואני שוכחת, כל דבר שאמרתי. אני אקנה את העיניים הללו, ואת השקרים שלך. אמרת שתתקשר. אבל אני מכירה אותך. אמרת שתגיע הביתה. אבל אני מכירה אותך. אמרת שתתקשר!@!# אבל אני מכירה אותך. הלוואי והית היכן שצריך הית להיות. קרוב אליי. אך הנה אני רק בוהה בנר נכווה לאיטו. ועדין,לא קול, של עקבות רגליים על המדרגות, או הקול שלך איפהשהו בלהלהה פזמון פזמון טוב אני בטוחה שיהיו שירים טובים יותר,ציפיתי ממש ליותר

symptoms

New member
השיר הזה זה ארבע מילים

שחוזרות על עצמן בערך. יש לקרי מזל שהיא יודעת לשיר. רעות

LeAnnDylan

Well-known member
שמע ישראל מזה השרשור חפירה הזה?../images/Emo122.gif

רגע אני לא משוכנעת שהבנתי בכלל מה צריך לעשות
סתם לבחור שיר של קרי ולתרגם אותו? אם כם אני אעשה את סאם הארטס
או סו סמול נראה מה יבוא לי אחרי האנטומיה

כן,אבל לא חייב שיהיה הגיוני מבחינה לשונית

דוגמא אחת,נניח יש כמה תרגומים למילה אחת,תרשמי את התרגום שהכי מצחיק אותך. או שסתם אפשר לתרגם בשביל הכיף

West Doll

New member
לא../images/Emo46.gif

מה מצחיק אני רוצה שזה יהיה באמת |הא|

LeAnnDylan

Well-known member
הו הו מגניב אני אעשה עוד כמה דקות ../images/Emo9.gif

symptoms

New member
צ'יקוטה שלי ../images/Emo99.gif

טוב, דרורית תאלץ לסלוח לי, ויתרתי על התרגום המצחיק/מוזר ווטאוור ופשוט הלכתי על תרגום רגיל, של השיר שאני הכי אוהבת מכל אלבום (כאילו, דילן תפסה לי את סו סמול, אז התפשרתי) היכן ש(כביש) 69 פוגש את 40 יש עיר עם רמזור אחד ומזמן כשהייתי ממש קטנה חלק ממנה נשרף בכל יום שישי רגיל היינו נוהגים 100 מיילים בין הסוניק לחנות המכולת צוחקים כל הזמן עם הכי הרבה חברים שהצלחתי להכניס למכונית הפורד של אבא שלי אבל אני לא בצ'יקוטה יותר במלון שלי במנהטן יש יותר אנשים מבעיר שלנו ומה שרק שילמתי לארוחת הערב היה יכול להיות תשלום על בית הייתי מעדיפה לדחוף פרות בטולסה מלעצור מוניות פה בניו יורק אבל אני לא בצ'יקוטה יותר אני בעולם כה גדול שזה גורם לי להרגיש קטנה לפעמים אני מתגעגעת לשמיים הכחולים והגדולים מהסוג שיש באוקלהומה בעולם של שטיחים אדומים ארוכים האורות הבוהקים של הוליווד כל הפלאשים של הפפארצי יכולים לגרום לבחורה להרגיש די טוב אתה יכול להשיג כל מה שאתה רוצה כאן מלבד חנות של וולמארט אבל אני לא בצ'יקוטה יותר אני בעולם כה גדול שזה גורם לי להרגיש קטנה לפעמים אני מתגעגעת לשמיים הכחולים והגדולים מהסוג שיש באוקלהומה היכן שהויילד קאטס מביסים את האירונהדס יום המתיישב הישן והאוקרפסט אחרי הפרום במסלולי הבאולינג לתפוס דגי קרפי באגם אופאלה אני לא בצ'יקוטה יותר אני בעולם כה גדול שזה גורם לי להרגיש קטנה לפעמים אני מתגעגעת לשמיים הכחולים והגדולים מהסוג שיש באוקלהומה אבל אני לא בצ'יקוטה לא, אני לא בצ'יקוטה הו, אין שום דבר כמו אוקלהומה היכן ש(כביש) 69 פוגש את 40 יש עיר עם רמזור אחד ורק הערה אחת, בנוגע לטיפינג קאוס, מסתבר שזה מן מנהג כזה להתגנב מאחורי פרות כשהן ישנות ולדחוף אותן כדי שיפלו, או משהו משונה כזה, לא יודעת למה שמישהו ירצה לעשות את זה, קרי אמרה פעם שאנשי הקאנטרי סתם צוחקים על אנשי העיר שהם מדברים על טיפינג קאוס, ושהיא לא באמת עשתה את זה, שיהיה. רעות

symptoms

New member
you won't find this

האם בדקת את הצמיגים? שמת דלק במכונית? אל תחשוב שאתה צריך יותר מדי, כי אתה לא הולך להגיע רחוק מדי האם ארזת את הזמנים הטובים? אל תשכח מפה רק למקרה שהדרך שאתה לוקח לא שם כדי לקחת אותך חזרה אתה יכול לאחוז איזו נערה שאתה רוצה להתאהב כשזה פשוט בלילה אבל, אתה תעורר ותתהה למה היא אף פעם לא משהו יותר טוב כשאתה אבוד ולא מוצא את הדרך תגלה את מה שאני כבר יודעת בסופו של דבר קרוב זה כל מה שיש אבל לא תמצא את זה לא, לא תמצא את זה יש פעם בחיים ויש פעם בכמה זמן וההבדל בין השניים הוא בערך מיליון מייל הו, יתכן שתהיה בר מזל כשהירח למעלה בשמיים אבל באמת של הבוקר, הכוכבים יעלמו במהרה אתה יכול לאחוז איזו נערה שאתה רוצה להתאהב כשזה פשוט בלילה אבל, אתה תעורר ותתהה למה היא אף פעם לא משהו יותר טוב כשאתה אבוד ולא מוצא את הדרך תגלה את מה שאני כבר יודעת בסופו של דבר קרוב זה כל מה שיש אבל לא תמצא את זה אתה יכול לאחוז איזו נערה שאתה רוצה להתאהב כשזה פשוט בלילה אבל, אתה תעורר ותתהה למה היא אף פעם לא משהו יותר טוב כשאתה אבוד ולא מוצא את הדרך תגלה את מה שאני כבר יודעת בסופו של דבר קרוב זה כל מה שיש הו, בסופו של דבר אלי אתה הולך להתגעגע בגלל שאתה לא תמצא את זה הו, אתה לא תמצא את זה רעות

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo79.gifסאם הארטס../images/Emo79.gif

אף פעם לא נחשבתי לבת מזל תמיד הולכת סחור סחור אך כנראה שנתקלתי במשהו תראו אותי אני באמת לבד איתך התעוררתי בתחושה שחיי שווים משהו לא זוכרת מתי בפעם האחרונה הרגשתי ככה אני מניחה שזה בגלל האהבה שאתה מרעיף עליי אף פעם לא שיערתי שזה ירגיש כך אבל אני מניחה ש- ישנם לבבות, הם מקבלים את כל המכשולים הנכונים ישנם לבבות שהכוכבים לצידם ישנם לבבות, שכל כך קל להם ישנם לבבות שפשוט מתמזל מזלם לפעמים ישנם לבבות שפשוט מתמזל מזלם, מתמזל מזלם לפעמים. מי יכל לדעת שמישהו כמוך יוכל לאהוב אותי אתה הדבר האחרון שליבי ציפה לו מי יכל לדעת שאמצא אי פעם מישהו מישהו ש.. מישהו שגורם לי להרגיש כך אבל אני מניחה ש... ישנם לבבות, הם מקבלים את כל המכשולים הנכונים ישנם לבבות שהכוכבים לצידם, כן ישנם לבבות, שכל כך קל להם ישנם לבבות שפשוט מתמזל מזלם לפעמים ישנם לבבות שפשוט מתמזל מזלם, מתמזל הווווווווווווו אפילו לבבות כמו שלי מתמזל מזלם, מתמזל מזלם לפעמים אפילו לבבות כמו שלי הוווווווווווו ישנם לבבות, הם מקבלים את כל המכשולים הנכונים ישנם לבבות שהכוכבים לצידם ישנם לבבות, שכל כך קל להם ישנם לבבות שפשוט מתמזל מזלם לפעמים ישנם לבבות, הם מקבלים את כל המכשולים הנכונים ישנם לבבות שהכוכבים לצידם, כן ישנם לבבות, שכל כך קל להם ישנם לבבות שפשוט מתמזל מזלם לפעמים ישנם לבבות שפשוט מתמזל מזלם, מתמזל זה היה מעיק

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo79.gifסו סמול../images/Emo79.gif

יהה, יהה מה יש לך אם אין לך אהבה כזאת שאתה רק רוצה לתת זה בסדר להיפתח תן לאור לחדור פנימה אני יודעת שזה קשה ביום גשום אתה רוצה שהעולם יעלם וישאיר אותך לבדך אך אל תאבד את האמונה כי לפעמים ההר שאתה מטפס עליו הוא רק ערימת חול מה שחיפשת כל חייך נמצא שם בידייך וכשאתה מבין לבסוף שהאהבה היא מה שחשובה אחרי הכל זה גורם לכל השאר להיראות כה קטן. זה פשוט כל כך לאבד את עצמך בתוך בעיה שנראית כל כך גדולה בזמנה זה כמו נהר רחב שיכול לבלוע את כולך בזמן שאתה יושב וחושב על דברים שאין ביכולתך לשנות ודואג לכל הדברים הלא נכונים הזמן חולף ביעף כדי שתחשיב אותו כי לא תוכל לקבל אותו בחזרה לפעמים ההר שאתה מטפס עליו הוא רק ערימת חול מה שחיפשת כל חייך נמצא שם בידייך וכשאתה מבין לבסוף שהאהבה היא מה שחשובה אחרי הכל זה גורם לכל השאר להיראות כה קטן. לפעמים ההר שאתה מטפס עליו הוא רק ערימת חול מה שחיפשת כל חייך נמצא שם בידייך וכשאתה מבין לבסוף שהאהבה היא מה שחשובה אחרי הכל זה גורם לכל השאר הו זה גורם לכל השאר להיראות כה קטן יהה, יהה

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo79.gifסטארטס וויט גודביי../images/Emo79.gif

ישבתי על מפתן הבית, ניתקתי את הטלפון והוא נפל מידי אבל ידעתי שהייתי מוכרחה לעשות את זה, והוא לא יבין. כל כך קשה לראות את עצמי בלעדיו, הרגשתי שחלק בליבי נשבר. אך כשאתה עומד בצומת דרכים, אתה חייב לבחור. אני מניחה שזה חייב להכאיב אני מניחה שאבכה ואניח מאחור דברים שאהבתי, כדי להגיע לצד השני. אני מניחה שזה ישבור אותי, כמו ליפול בזמן שאתה מנסה לעוף זה עצוב, אך לפעמים התחלת חייך, מתחילה בפרידה. אני יודעת שיש אופקים מזהירים אי שם, שמחכים לי כדי להגיע לשם צריך להשאיר מאחור דברים. לפעמים החיים מתוקים-מרירים אני מניחה שזה חייב להכאיב אני מניחה שאבכה ואניח מאחור דברים שאהבתי, כדי להגיע לצד השני אני מניחה שזה ישבור אותי כמו ליפול בזמן שאתה מנסה לעוף זה עצוב, אך לפעמים התחלת חייך, מתחילה בפרידה. זמן, הזמן מרפא את הפצעים שאתה מרגיש מתישהו, עכשיו. פזמון חוזר

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo79.gifדה נייט ביפור../images/Emo79.gif

יושבים על הגג מעשנים בחטף ליד הארובה מתבוננים בירח, ובאורות העיר. הוא מוריד את חולצת הפלנל שלו, ומניח אותה על כתפייה. מחליק מאחוריה ומחבק אותה חזק והיא אומרת: "אני לא רוצה שהלילה יגמר למה הוא חייב להיגמר?" מחר היא תנסע בכביש I-10 (כביש בין ארצי המחבר בין קליפורניה, ניו מקסיקו, טקסס ועוד כל מיני מדינות) LSU ,באטון רוז' (LSU- אחת האונבירסיטאות הגדולות בלואיזיאנה. באטון רוז'- עיר הבירה של לואיזיאנה) 18 שנים במראה (הכוונה היא שכשהיא נוסעת היא מסתכלת במראת הרכב אחורה על ה-18 שנים שחלפו) צ'ק המשכורת שלו מחכה לו בחנות של אביו, זה לא הרבה, אבל זאת עבודה. הם חששו מפני הרגע הזה כל הקיץ. הלילה לפני, שהחיים ממשיכים. הוווו דמעה זלגה על לחייה כשהיא הגיעה לזרוע שלו הוא אומר "בואי מותק, נסתלק מפה" הם עושים סיבוב אחרון ברחבי העיר, וכבר זה נראה שונה הוא חובט בהגה ואומר "החיים לא הוגנים. וכל דברי מבוגרים האלה, אני לא יודע. אני לא רוצה שתלכי" מחר היא תנסע בכביש I-10 LSU ,באטון רוז' 18 שנים במראה צ'ק המשכורת שלו מחכה לו בחנות של אביו זה לא הרבה, אבל זאת עבודה. הם חששו מפני הרגע הזה כל הקיץ. הלילה לפני, שהחיים ממשיכים. זה מה שאימי אמרה לי. ובדיוק כמו הילדים הללו, לא רציתי להקשיב לאף אחד. אין שום דבר שתוכל לעשות, שום דבר שתוכל לומר, אני יודעת איך זה מרגיש כשהאהבה חומקת. מחר היא תנסע בכביש I-10 LSU ,באטון רוז' 18 שנים במראה צ'ק המשכורת שלו מחכה לו בחנות של אביו זה לא הרבה, אבל זאת עבודה. הם חששו מפני הרגע הזה כל הקיץ. אך הנה הוא הגיע לא נשאר להם זמן רב הלילה לפני שהחיים ממשיכים. יהה ה יהה ה יהה ה יההההה

symptoms

New member
וואי, ממש נכנסת לזה אה?

אהבתי את היהה ה יהה ה יהה וכו'
תרגומים זה כיף רעות

למעלה