../images/Emo79.gifדה נייט ביפור../images/Emo79.gif
יושבים על הגג מעשנים בחטף ליד הארובה מתבוננים בירח, ובאורות העיר. הוא מוריד את חולצת הפלנל שלו, ומניח אותה על כתפייה. מחליק מאחוריה ומחבק אותה חזק והיא אומרת: "אני לא רוצה שהלילה יגמר למה הוא חייב להיגמר?" מחר היא תנסע בכביש I-10 (כביש בין ארצי המחבר בין קליפורניה, ניו מקסיקו, טקסס ועוד כל מיני מדינות) LSU ,באטון רוז' (LSU- אחת האונבירסיטאות הגדולות בלואיזיאנה. באטון רוז'- עיר הבירה של לואיזיאנה) 18 שנים במראה (הכוונה היא שכשהיא נוסעת היא מסתכלת במראת הרכב אחורה על ה-18 שנים שחלפו) צ'ק המשכורת שלו מחכה לו בחנות של אביו, זה לא הרבה, אבל זאת עבודה. הם חששו מפני הרגע הזה כל הקיץ. הלילה לפני, שהחיים ממשיכים. הוווו דמעה זלגה על לחייה כשהיא הגיעה לזרוע שלו הוא אומר "בואי מותק, נסתלק מפה" הם עושים סיבוב אחרון ברחבי העיר, וכבר זה נראה שונה הוא חובט בהגה ואומר "החיים לא הוגנים. וכל דברי מבוגרים האלה, אני לא יודע. אני לא רוצה שתלכי" מחר היא תנסע בכביש I-10 LSU ,באטון רוז' 18 שנים במראה צ'ק המשכורת שלו מחכה לו בחנות של אביו זה לא הרבה, אבל זאת עבודה. הם חששו מפני הרגע הזה כל הקיץ. הלילה לפני, שהחיים ממשיכים. זה מה שאימי אמרה לי. ובדיוק כמו הילדים הללו, לא רציתי להקשיב לאף אחד. אין שום דבר שתוכל לעשות, שום דבר שתוכל לומר, אני יודעת איך זה מרגיש כשהאהבה חומקת. מחר היא תנסע בכביש I-10 LSU ,באטון רוז' 18 שנים במראה צ'ק המשכורת שלו מחכה לו בחנות של אביו זה לא הרבה, אבל זאת עבודה. הם חששו מפני הרגע הזה כל הקיץ. אך הנה הוא הגיע לא נשאר להם זמן רב הלילה לפני שהחיים ממשיכים. יהה ה יהה ה יהה ה יההההה