תרומה של כ-500 ש"ח

טרומן

New member
../images/Emo41.gif תרומה של כ-500 ש"ח ../images/Emo41.gif

בעקבות שיחה שלי עם אמי, החלטתי לתרום בכל חודש "תרומת מעשר" מהמשכורת שלי. המשמעות היא שבכל חודש, אתרום עשרה אחוזים מהמשכורת שלי לארגון, מוסד או כל גורם אחר שבאמת זקוק לכסף. עכשיו אני בשאלה גדולה למי לתרום. אין לי מושג מי עוסק במה, ואיפה באמת צריכים את הכסף, ובאילו מקומות הכסף הולך למקומות לא נכונים... לכן, אשמח אם תייעצו לי לאן להזרים את הכסף. תודה מראש, ושנה טובה לכולם.

נועית10

New member
מעשר זה מונח שקיים אצל עמותות

בעמותות אפשר לעשות הוראת קבע ולהוריד לך כל חודש סכום מהחשבון. במוסדות זה בד"כ הפקדות חד פעמיות לחשבון ותוכל לקבל אישור על התרומה. אפשרות נוספת לתגרם את הכסף לדברים שמוסד כלשהו זקוק לו ובמקום לתרום כסף פשוט לרכוש מידי פעם לאותו מוסד דברים שהוא זקוק להם. לגבי לאן להעביר את התרומה ממליצה לך לתרום למקום שאתה מתחבר אליו, הכוונה: האם אתה רוצה לתרום לילדים, בע"ח, מבוגרים או חולים. מה הכי מדבר אלייך? אחרי שתחליט לאן חשוב לך להעביר את הכסף או התרומה אשמח להמליץ לך. אני אישית חושבת שבמקום לתרום כסף עדיף להתחבר למוסד כלשהו ולתרום ציוד או דברים שזקוקים להם. בעבר קישרתי כמה תורמים עם מוסדות שונים שתרמו ציוד, ביגוד או דברים שהמוסד היה זקוק להם ואף הגיעו למוסד ופגשו את הדיירים שם, זה הרבה יותר מחבר אותך לנתינה, לדעתי בכל אופן וככה בוודאות אתה יודע שהכסף או התרומה הולכים למקום שזקוק לזה...

A N N 7

New member
../images/Emo75.gifוכי../images/Emo74.gif יוצא ממך נועית10 חג שמח../images/Emo75.gif

כול מילה במקום. יש לך את לב העשייה. גנטי אצלך
חג שמח חני

A N N 7

New member
../images/Emo41.gif|על 3 דברם עומד העולם 1ת-2 ע-3 ג-../images/Emo41.gif

העולם עומד על יסוד שלושה דברים- על התורה-על עבודה-וגמילות-חסדים-חסד הוכל עם כבוד וערכים.וזה שוהה לערך עחיון. קבל עצה גם מנועית10 היא גם בשליחות. ןגם הלב מדבר אליך. בהצלחה. על טוב לב. לך לאימא שלך שנה טובה חג שמח חני

רותי221

New member
רעיון לתרומה

במקום לתרום לכל מיני אגודות שיש להן כבר אלפי תורמים קבועים, מה דעתך לגשת לבי"ס בסביבת מגוריך, ואז או "לאמץ" תלמיד נזקק אחד שלו תעזור ברכישת ספרי לימוד (שאני בטוחה שטרם נקנו על ידי נזקקים), ציוד, תלבושת אחידה, נעלי ספורט, תשלומי ביה"ס, טיול שנתי, וכד'... או פשוט תקנה ציוד כזה אשר יחולק על ידי יועצת ביה"ס לתלמידים נזקקים. כמורה ומחנכת בחטיבת ביניים בבת-ים, ההבדלים בין הילדים במיוחד בגילאים כאלו: הן בציוד הלימודי, הן בארוחות העשר שלהם, והן בביגוד שלהם - זועקים לשמים.

נועית10

New member
הפנתי את הבחור ליחידה להתנדבות בעיר מגוריו

ושם הוא יוכל לתרום בעיר מגוריו. תודה

למעלה