תשובות לשאלות

axnholic

New member
../images/Emo41.gifתשובות לשאלות../images/Emo41.gif

אני רוצה להודות לתפוז ולHOT3 על המידע ושיתוף הפעולה. [אני מפרסם את השאלות+התשובות] -האם הסדרה "אמריקנים צעירים" תחזור לערוץ ? - לא -יש סיכוי שחלום אמריקאי תחזור לערוץ בשידורים חוזרים? - יהיו ש.ח של העונה השלישית והאחרונה. -אילו עונות של הסידרה "וויל וגרייס" ישודרו בערוץ? - עונות 1-3. -מישהו יודע אם תהיה עוד עונה ל"דוק"? ואם כן אז מתי? - לא, דוק בוטלה לאחר 4 עונות. -מתי ישדרו את העונה השניה של סאמרלנד? - מחצית ראשונה של 2006. -האם הסדרה "אנג'ל" תמשיך בשבת ותשודר בכל עונותיה?- כרגע ממשיך עם עונה 4 שעלתה בשבת. ב- 2006 נשדר את עונה 5 -האם יש סיכוי ש"בנות גילמור"/"אי.אר" יוחזרו לערוץ 3?- כנראה שלא -מתי תהיה עונה חדשה של "מכושפות"?שבתות 19:45, החל מ- 12.11- תעודכנו הערב -צפויות תוכניות חדשות בערוץ? ידוע איזה? ומתי?- הערב יש מסיבת עיתונאים ובה ימסרו פרטים על מה שצפוי בתקופה הקרובה... -האם תשודר העונה הבאה של "החצי האפל" ואם כן מתי - אכן, ב- 2006. -האם "לחיות את החיים" תחזור?- לא -שאלה טכנית- גולשים מתלוננים על איכות לא טובה. האם יש לHOT3 בעיה עם הVTR? לא ידוע לי על הבעיה, נסו לפנות לשירות הלקוחות. ישנן שאלות [ישנות] שעדיין לא נענו. העניין בטיפול.

י5דה רעה

New member
יש לי בקשה

כשתוכל אז תוכל לשאול את HOT3 אם הם ישדרו מתישהו שוב את הסדרה:"ככה זה בחיים"?

axnholic

New member
בסוף השנה [סוף 2005]

ברגע שיהיה תאריך מדוייק, אני אודיע. אם את רוצה לדבר על הסידרה, את מוזמנת לפורום השני שלי [פורום "ככה זה בחיים" מספר 1213].

tg151

Well-known member
שאלה

האם ישדרו את העונה הבאה של שנות ה-70? באיזה תאריך יתחילו לשדר את העונה החדשה של כולם אוהבים את ריימונד?

axnholic

New member
העונה החדשה של

"כולם אוהבים את ריימונד" תשודר ב19.10. העונה השמינית של "מופע שנות השבעים" עוד לא החלה בארה"ב. מצטער על הבילבול.

בבקשה תשאל ....

סליחה על הניג'וס אבל במקרה ששכחת לשאול, למה ה"כתבו לנו" באתר של הוט 3 לא עובד? והאם הם יכולים לשדר שוב את הסדרה "פרופיילר" מההתחלה, אני פשוט מתגייסת עוד בערך חצי שנה ואני לא רוצה לפספס. תודה רבה.

למעלה