10 דברים שלא יודעים עליך

../images/Emo41.gif10 דברים שלא יודעים עליך../images/Emo41.gif

שכל אחד יכתוב 10 דברים שלא יודעים עליו 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. ולסיום לרשום מסן ואיסי... ואפשר להוסיף תמונה שלכם מי שרוצה..

blue skies

New member
כנראה שאני אהיה הראשונה?

1. אין לי מראה בחדר 2. עשיתי לא מזמן טיפולי דיקור 3. אני לא שותה ובחיים לא שתיתי קפה או נס (אייס ארומה לא נחשב!) 4. מתי אני באמת עצובה 5. מה הפנטזיות שלי והחלומות שלי 6. בתיכון חלמתי שהמורה(בן) שלי לביולוגיה ואני נשואים 7. מה עשיתי קיץ שעבר... 8. מה שם המשפחה שלי היה צריך להיות אם סבא שלי לא היה מחליף אותו 9. אני מתכננת נסיעה לכשלושה חודשים התנדבות בחו"ל עם יתומים 10. אני מתכננת נסיעה של שנה עם אופציה להארכה לעוד שנה לחו"ל (בנוסף ל9) מסנגר שלי: [email protected] איסי: 105510281 אבל כמעט לא מחוברת (אין לי בבית)

טוב אז כניראה שאני השניה..../images/Emo3.gif

שתפו פעולה 1. המאכל האהוב עלי זה צ'יפס ושניצל 2.יש לי הרגל מגונה לאכול צפורנים 3.אני כמעט לא רואה טלויזה רק את האוס אני לא מפסידה.. 4.ביני לבין אחותי הגדולה יש הפרש של 13 שנה ולבין אח שלי 12.. 5.יש לי אחיין ואחינית מתוקים( אולי בקרוב אני העלה לפה תמונה שלהם) 6.שחיתי מגיל 6 עד גיל 14 7.היתי פעם באמבולנס וזה ממש נוח המיטה שם
8.אני שונאת צבועים ופרחות 10.היתי פעם מדריכה בקיטנה (סיוט!) מסן
[email protected] איסי
328498588

blue skies

New member
ייאאא 7 ו 10

גם הייץי באמבולנס תאמת היה קצת מפדח במיוחד שנכנסנו למיון וכולם מסתכלים עלי

blue skies

New member
מה קרה? יש לך קיבה חזקה? ../images/Emo6.gif

היה לי איזה ויכוח עם אחי והוא סגר דלת הזזה מזכוכית ישנה ואני נכנסתי בדלת ונחתכתי די עמוק ביד העורק הראשי שלי נקרע והשפריץ מלא מלא דם כל הבית שלי מלא דם אז היו צריכים להזמין אמבולנס לפנות אותי למיון ולתפור אותי ולבדוק שהעצבים לא נפגעו ושלא איבדתי יותר מידי דם כדי לדעת אם לאשפז אותי או לא בסוף תודה לאל לא היה נחמד הייתי חבושה מעל שבועיים ועם מתלה ליד ושבוע בבית ואחכ בבית ספר ויתרו לי על שיעורים וכל מיני שטויות כאלו נחמדות. ושמעי קצת קשה שלא לנעוץ מבטים בילדה בת 13 בערך עם יד חבושה שלמרות החבישה הדם מטפטף עם חובש ראשי ושני מתנדבים סביבה ואמא שלי רצה מאחורה אפשר שלא לנעוץ? מזל שלא הכריחו אותי לשכב על המיטה ועוד פאדיחה אחרי שירדנו לאמבולנס והתחלנו לנסוע פתאום התחיל לרדת מלא דם ושני המתנדבים שישבו איתי מאחורה כמעט התעלפו מבעלה ולא ידעו מה לעשות אז החובש הראשי-הנהג עצר את הרכב כמו שהוא באמצע הכביש עבר לאחורה דרך המושבים וסידר את החבישה

חחח מסכנה... שמעי איזה סיפור מצחיק

לי היה... זה היה בערך ב 1 בלילה הלכתי לישון ופתאום התחלתי להרגיש כאב בטן חזק אמרתי לו נורא זה יעבור וזהלא עבר זה רק התגבר.. עד שממש לא יכלתי לעמוד וגררתי את עצמי לחדר השינה של ההורים... זה היה כאבים כמו של צירי לידה ניראה לי חחח היתי בטוחה אני הולכת להתעלף... אני מעירה את אמא שלי והיא התקשרה לרופא שיבוא אליי הביתה אז הרופא אומר שהוא יגיע תוך חצי שעה ואני לא היתי מסוגלת לסבול חצי שעה עם הכאבים אז אמא שלי הזמינה אמבולנס.. עכשיו אני גרה בערך 7 דקות נסיעה מתל השומר ועם אמבולנס זה עוד הרבה פחות ולקח לאמבולנס 30 שעה להגיע חוצפה!!!!!!! זה עוד היה בלילה שאין בכלל פקקים... בכל אופן בסוף האמבולנס הגיע ובזמן הנסיעה ירד לי קצת הכאב.. אז יכלתי להנות מהנסיעה במיטה באמבולנס :p היה לי שיא הנוח חחח שהיגענו למיון כל האנשים האלה שיושבים בחדר המתנה מסתכלים עליי.. פאדיחה.. בכל אופן רצו למדוד לי לחץ דם ומכונה אחת היתה מקולקלת אז הם הביאו מכונה אחרת וגם היא היתה מקולקלת אז הם ויתרו.. אחר כך בא רופא ובדק לי תבטן ואחרי שעתיים שכבר לא היו לי כאבים שיחררו אותי ואפילו לא ידעו מה זה... ( הם אמרו שחבל להתחיל עם צילומים עם הכאב עבר..) נקווה שלא נגיע לשם יותר..

../images/Emo26.gif

1.אני חולת פרפרים
2.אני חולה על מאריה קארי
3.אני אוהבת דובים..יענו הצעצוע...חחחחח הרך שישנים איתו 4.אממ...אמממ..אני אוהבת פרחים 5.אני משועממת באופן כרוני 6.יש לי כלבה..חחחחחח תודו שלא ידעתם 7.אני מכורה לבורקסים 8.אני גם עייפה באופן כרוני..חחח 9.לישון זו ההתמחות שלי 10.אני אוהבת קיייייייץץץץץץץץץץץץץץץץ
איסיקיו(תכנסו תדברו תציקו חופשי..הסיכויים שיצא לכם משו טוב מזה קלושים)325883960 מסנג'ר:חח כנ"ל [email protected]

lorien

New member
עפרונות צבעוניים שולטים!

אני נחנקת מספריי
אני חושבת שהשקעה בפרטים הכי קטנים ושוליים הם מה שהופכים סרט לטוב.
הקפה האהוב עליי הוא "קפה ארומה" בארומה.
אני אוהבת ריח של גפרורים.
אני אוהבת להרטב בגשם. זהו בינתיים. :)

elina002

New member
אני!

1. אני חולה על דפש מוד! 2. אני מכורה להמון סדרות טלווזיה... 3. אני מאוד אוהבת אופנה ואפילו יש לי קומונה על דוגמניות (עשיתי שרשור שלם של תמונות של מעצב האופנה של ורסאצ'ה ואודע לכל מי שיכנס....) 4. אני לא קוראת ספרים, רק הארי פוטר ושר הטבעות 5. יש לי גם אתר אינטרנט איפשהו 6. אני לא ממש להוטה על להתגייס ויש לי פחות מחודש 7. יש לי המון קלסרים מפוצצים בתמונות ופוסטרים של המון מפורסמים, אני תמיד מחליטה שאני אמכור אבל אין מי שיקנה... 8. יש לי בערך 9.5 אצבעות 9. אני צריכה ד"ר האוס פרטי משלי שימצא מדוע אני סובלת מכאבי ראש כרוניים, ולא יגיד לי זה לחץ זה יעבור (3.5 שנים עדיין לא עובר....) 10. ולסיום אני נורא נורא חסרת חיים ומרץ.... אבל מתה עליכם...חחחחחח קבלו איסי: 310-508-566 כפי שאתם מנחשים אני לא נראת ככה אבל חיפשתי את התמונה הזאת איזה שנה...

elina002

New member
i know what u mean

9.5 אצבעות כי כשהייתי קטנה נסגרה לי דלת על האצבע, די באשמתי אבל שיהיה...

Galaxy Girl

New member
../images/Emo41.gifאני../images/Emo41.gif

יש לי ציור מקורי שציירו בשילי בחדר P: (עלה לי 600 ש"ח) ואני מתה עליו!
אני חולת אנימה
מאוהבת בדמויות מצויירות
לחתול שלי קוראים טווידלמיאו פלאפינגטון השלישי
הוא שמן
פעם הצלחי לעבוד על חברה שלי היא ישנה שאנחנו טובעים בים באשמתה
אף פעם לא היה לי חבר רציני
אני נואשת ל$$$
אף פעם לא עשיתי משהו בלי שאמא שלי הרשתה לי.... סתם כי לא יוצא מזה כלום
אני אוהבת רכבות הרים אבל יכולה לעלות רק עם כדור נגד בחילה אייסקיו:25455384 מסנג'ר: [email protected]

mikokikyo

New member
גם אני חולת אנימות ומאוהבת בדמויות

מצויירות!!!בעיקר של אנימות
גם לי לא היה אף פעם חבר רציני ולחתולה שלי קוראים קוץ' והיא לא שמנה היא סתם כבדה^^

למעלה