10 הגדולים-בחייה של אניסטון:

just adiki

New member
../images/Emo41.gif10 הגדולים-בחייה של אניסטון:../images/Emo41.gif

בשרשור זה נביא לכם סיקור על הפרוייקטים, הפרסים, הזוגיות של ג'ניפר בחייה. מתוך כל מה שעבר על ג'ניפר בקריירה בחרנו, קרן ואני, 10 מקרים שכל חובב צריך לדעת ודרגנו אותם ע"פ חשיבות ותפיסת נפח בחייה של הכוכבת
. אתם מוזמנים לצפות בדירוגנו ובכלל לקרוא קצת על הקריירה של ג'ניפר, להגיב ולחוות את דעתכם. מקוות שתהנו
.

just adiki

New member
../images/Emo41.gifמקום 10../images/Emo41.gif

תחילת החיבור למשחק
החיבור הראשון של ג'ניפר למשחק התחיל בגיל 11 כנרשמה לביה"ס לדרמה של רודולף שטיינר. בלימודים בביה"ס פתחה ג'ניפר את התשוקה ליצירה ובגיל תיכון הצטרפה לביה"ס לדרמה בניו-יורק. ב-1987 [7 שנים לפני הפריצה הגדולה ב"חברים"] שיחקה ג'ניפר במופעים בברודווי, משם התקדמה לתוכניות טלוויזיה ואח"כ הגיעה ההצלחה הגדולה שנבחנה לסדרה קומית בשם:"Friennds like that".

just adiki

New member
../images/Emo41.gifמקום 9../images/Emo41.gif

"Dirt"-שיתוף פעולה מחודש עם קורטני קוקס
3 שנים אחרי שסיימו לשתף פעולה על גבי מסך הטלויזיה חזרו ג'ניפר אניסטון וקורטני קוקס לפרק משותף בסדרתה של קורטני "Dirt". ג'ניפר, שהיא גם הסנדקית של קוקו בתה של קורטני ודייויד, הגיחה לפרק אחד כשחקנית אורחת וגילמה את דמותה של טינה, יריבתה המושבעת של לוסי [קורטני]. הפרק עורר עיניין רב בקרב המעריצים הרבים לא רק בעקבות שיתוף הפעולה המחודש של שתי החברות הטובות אלא גם בגלל העובדה שבמהלך הסדרה היתה סצנת נשיקה בין השתיים.

just adiki

New member
../images/Emo41.gifמקום 8../images/Emo41.gif

הזוגיות עם ווינס ווהן בצילומי הסרט "הצד שלו, הצד שלה"
ווינס וג'ניפר נפגשו על הסט של הסרט "הצד שלו הצד שלה" בשנת 2006. הם יצאו ביחד כשנה.. ישנן שמועות שבהן וינס הציע לג'ניפר להתחתן או להוליד ילד ביחד איתה אבל, אלו רק שמועות. אחרי שג'ניפר שהתה בלונדון לכמה שבועות, שניהם החליטו שזה הזמן שהם יפרדו וישארו חברים.

just adiki

New member
../images/Emo41.gifמקום 7../images/Emo41.gif

@|הזוגיות עם הזמר ג'ון מאייר|@ InTouch הוא המגזין הראשון שפרסם תמונות של ג'ון וג'ניפר. ג'ון וג'יניפר, אשר ניתן להם הכינוי ג'ניסטון, נראו מכורבלים באותם תמונות בזמן שהותם במיאמי, פלורידה. מאז אהבתם רק פרחה זה הגיע עד למצב שג'ניפר אמרה שג'ון יותר טוב מבראד במיטה. ג'יניפר הציגה גם את ג'ון לפני חברתה הטובה, קורטני קוקס.

just adiki

New member
../images/Emo41.gifמקום 6../images/Emo41.gif

"Room 10"
בשנת 2006 ג'ניפר ביימה סרט קצר עם אנדריאה בחנן. זהו סרט על אחות, פרני, שעובדת בטיפול נמרץ, שחוץ משהיא עובדת כאחות, עוברת תקופה לא קלה בנישואין שלה ובנוסף מנסה להפסיק לעשן. באחד המגזינים האמריקאים התבקשו הקוראות לכתוב סיפור קצר ומתוך כל הסיפורים ייבחרו כמה שיופקו לסרט. הפרוייקט נעשה בכדי לקדם יצירות נשים, כך שכל מי שפיתח את הסרטים היו נשים. ג'ניפר ביימה את הסרט הקצר שאף זכה בפרס בפסטיבל לאס וגאס כסרט הקצר הטוב ביותר, זאת הפעם היחידה שג'ניפר התנסתה בבימוי והיא אמרה שהעבודה על הסרט היתה מרעננת וכיפית במיוחד.

just adiki

New member
../images/Emo41.gifמקום 5../images/Emo41.gif

הזוגיות עם השחקן בראד פיט
הזוגיות הארוכה ביותר שהיתה לג'ניפר עד כה היתה עם בעלה לשעבר השחקן בראד פיט. הזוגיות בין זוג השחקנים שהיוו את הזוג הזוהר ביותר בהוליווד נמשכה 7 שנים. ב-29 ביולי, שנת 2000. נישאו ג'ניפר ובראד ונראה היה כי היחסים בין השניים הוא חלומם של כל אחד. לאחר שהגיע בראד לפריימרה של הסרט "אושן 11" ללא ג'ניפר החלו השמועות על מערכת יחסים לא יציבה בין השניים. בינואר 2005 הודיע הזוג על הפרידה ובמרץ הגישה ג'ניפר בקשה לגירושין והתהליך הסתיים באוקטובר באותה שנה. מאז הפרידה נראה כי היחסים בני השניים חברותיים למדי ואף היו מספר פגישות בין ג'ניפר לבראד.

just adiki

New member
../images/Emo41.gifמקום 4../images/Emo41.gif

הפרוייקטים לפני הפרסום הגדול
בשנת 1987 הצטרפה אניסטון לחברה במועדון הדרמה בבית הספר התיכון למוזיקה ואמנויות הבמה על שם Fiorello H. LaGuardia והשתתפה בהצגות אוף ברודוויי. ב-1989, עם תום לימודיה, עברה להתגורר בהוליווד. בטלוויזיה היא הופיעה לראשונה ב־1990. תחילה השתתפה בסדרת הטלוויזיה Molloy, ובסרט הטלוויזיה Camp Cucamonga, וב־Ferris Bueller, גרסה טלוויזיונית לסרט הקולנוע לצעירים. בעקבות הביקורות הרעות על הסרט האימה "לפרקון", ג'ניפר חשבה על לוותר על קריירת המשחק שלה.

just adiki

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif|מקום 3../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif

הסרטים שיצאו במקביל ואחרי "חברים"
ב2001 השתתפה בסרט 'רוק סטאר. ב2002 בסרט 'הבחורה הטובה' ב-2003 השתתפה בסרט בשם "ברוס הגדול מכולם" לצידו של ג'ים קארי. בסרט גילמה אניסטון את חברתו של ברוס. ב2004 יצא סרט נוסף בכיכובה "ואז הגיעה פולי". ב2005 ככבה בסרט "השמועה אומרת ש..."2006 ו"מחיר בגידה". ב2006 בסרטים "חברות עם כסף" ו"הצד שלו הצד שלה" כיום אניסטון עובדת על מספר סרטים שצפוים לצאת בשנים הקרובות.

just adiki

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo106.gifמקום 2../images/Emo106.gif../images/Emo41.gif

@|פרסים
ברזומה של ג'ניפר יש לא מעט פרסים על משחק מצויין. ג'ניפר היתה מועמדת לפרס כ-40 פעם וזכתה בניצחון 22 פעם. הפסרים המשמעותיים ביותר בהם זכתה ג'ניפר היו: גלובוס הזהב, לאחר שבשנת 2002 היתה מועמדת לפרס ולא זכתה הצליחה ג'ניפר לקטוף את הניצחון שנה לאחר מכן [שנת 2003] על תפקידה של רייצ'ל בסדרה המצליחה "חברים". עוד פרס חשוב הוא האמי בו זכתה ג'ניפר בשנת 2002, גם כן על תפקידה ב"חברים". ג'ניפר היתה מועמדת לפרס אמי כשחקנית הטובה של השנה 4 פעמים:2000, 2001, 2003, 2004 [5 שנים ברציפות!]. עוד בין הפרסים שקטפה ג'ניפר: פרסי אמריקה לסדרות קומיות, פסטיבל הסרטים בהוליווד, בחירת מגזינים נבחרים, בחירת הנוער ועוד רבים טובים
.

just adiki

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo47.gifובמקום הראשון../images/Emo47.gif../images/Emo41.gif

"חברים"
לאחר כל מיני פרוייקטים בהם עסקה ג'ניפר, כמו סדרות טלויזיה והצגות בהולוויד הגיע הפרוייקט ששינה את חייה והפך אותה למוכרת בכל העולם
. הסדרה "חברים" עלתה בשנת 1994 ובסדרה לצד ג'ניפר כיכבו:"מת'יו פרי, דיוויד שווימר, ליסה קודרו, מאט לבלאנק וקורטני קוקס ארקט. ג'ניפר נגשה לאודישנים לתפקיד מוניקה אך זכתה בתפקידה של רייצ'ל, הבחורה העשירה, היפה והמפונקת בחבורה. הסדרה זכתה להצלחה רבה ורק בשנת 2004, אחרי 10 עונות שנמשכו ע"פ 10 שנים הוחלט להפסיק את צילומה. למרות זאת גם היום, 4 שנים אחרי אפשר למצוא שידורים חוזרים רבים של הסדרה ומעריצים רבים שנשארו. בתקופה האחרונה עלה רעיון לעשות פרק איחוד ארוך [באורך סרט] אך כרגע אין סיכום סופי בעיניין. עד היום נחשבת הסדרה "חברים" לפרוייקט הטוב ביותר בו השתתפה ג'ניפר, הפרוייקט שזיכה לה את ההצלחה הגדולה מסביב לעולם והתהילה.

linoy7

New member
וואו../images/Emo47.gif קבלו ח"ח על ההשקעה!../images/Emo23.gif../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

אני מעריכה מאוד את ההשקעה

ואכן ראוי להתייחס לדברים שאת רשמת אבל יש לי סייג מטורף בקשר לרשימה שלך.. קודם כל התמונה הראשית היא באיכות די גרועה ואם כבר, אז להשקיע גם בפרטים הקטנים.. ודבר שני - הזוגיות שלה עם הנוכחי וזה שרשמת "סרטים של ג'ניפר" זה כוללני מדי ודי מתחמק מחקירה אמיתית של הפרויקטים האמיתיים בחייה של אניסטון... אני עוקבת אחריה הקריירה של אניסטון זה זמן רב וככה אני הייתי מדרגת את הפרויקטים שלה - 1. חברים - התופעה וכל מילה אחרת פשוט תיגרע 2. נערה טובה - שינוי התדמית של הבחורה המתוקה וסרט בהחלט ראוי לאוסקר 3. ברוס הגדול מכולם - שובר הקופות הכי גדול שלה 4. ואז באה פולי - בהחלט סרט מרגש שמדבר אליי אישית 5. חדר 10 - הפרויקט הראשון שלה בתור במאית חיים אישיים 6. ההתגברות לאחר הגירושין מבראד פיט - מראה לנו שהיא חזקה 7. שינוי שם המשפחה והישארות עם הרגליים על הקרקע - תחילת הקריירה ומראה לנו על האופי החזק שלה 8. התקופה עם בראד - לא יודעת מה בראד הציע לה אבל היא הייתה מאושרת וזה מה שחשוב.. 9. ההכחשות אצל אופרה - על הניתוחים, על החתונה, על הכל - יודעת לעמוד על שלה 10. טקס בחירת השחקנית הכי טובה בסדרה קומית - הכרה בפועלה

just adiki

New member
תשובות:

קודם כל בנוגע לתמונה. באותו הבוקר מלא דברים התפקששו לי והייתי צריכה לעשות כמה דברים מההתחלה. באתי לפתוח את השרשורים ב11 וכמו שאת רואה הם נפתחו בערך שעתיים אח"כ... את התמונה עשיתי בצייר ולקח לי איזה חצי שעה [אני ממש לא טובה בדברים האלה] כי זאת היה האופציה היחידה שלי. ככה שממש לא היה פה חוסר השקעה וזה אפילו פוגע... דבר שני זה לא רק הרשימה שלי צריך גם לתת קרדיט לקרן, ני אומנם פתחתי את השרשור אבל גם היא שקדה בו כמוני. בקשר להערה על הרשימה: המטרה של 10 הגדולים היתה פשוט להעביר מידע על הדברים אותם עשתה ג'ניפר בחייה ורקע עליה. כמו שכבר אמרתי-מחכה שבוע שלם עם דברים הקשורים בג'ניפר. למרות זאת אני מקבלת את מה שאת אומרת אבל המטרה בכלל לא היתה להתחמק מחקירה אלא לתת נקודות ולשמור דברים להמשך השבוע... הרשימה זה מה שאני וקרן מצאנו לנכון וכמו שכבר אמרתי בשרשור אתם מוזמנים לחוות את דעתכם כך שאני מקבלת גם את שלך...

למעלה