100סיבות למה לאהוב את לדזפלין

yoyoyud

New member
../images/Emo41.gif100סיבות למה לאהוב את לדזפלין../images/Emo41.gif

טוב, ל100 לא נגיע, אבל שכל אחד ירשום כמה סיבות שעולות לו לראש ללמה הוא אוהב את זפלין. מי שכותב מקבל

ThE RhythM

New member
הנה כמה:

1. ג'ימי פייג' 2. רוברט פלאנט 3. ג'ון פול ג'ונס 4. ג'ון בונהאם 5. led zeppelin I 6. Led zeppelin II 7. Led zeppelin III 8. led zeppelin IV 9. houses of the holy 10. physical graffity 11. presence 12. how the west was won מספיק טוב?

AeroDar

New member
גמני רוצה לקבל שבלולי!!

אוקי קודם כל!! 1) הקול ה-מ-ד-ה-י-ם של רוברט... 2) הסולואים ה-מ-ד-ה-י-מ-י-ם של ג'ימי 3) השילוב בינהם 4) המילים ה-מ-ד-ה-י-מ-ו-ת של השירים 5) כל פעם שאני שומעת את השירים שלהם יש לי צמורמורת מטורפת בגוף! 6) רוברט כוסון!!! חחח איזה יציאה נחמדה... 7) אתמול שהסתכלתי על הדיסקים שלהם בטוואר (והיה שם הרבה דיסקים! מי שרוצה לקנות דיסק אני ממליצה ללכת לשם...יש שם 3 מדפים רק שלהם!!!) אז ראיתי 2 אנשים מכוכב נולד שאני לא יודעת איך קוראים להם והתחלתי לדבר איתם והם היו מאוד נחמדים!!! 8) כי הדיסקים שלהם זולים חחח סתם 9) וואי נגמרות לי הסיבות!!!! כי יש להם סמל יפה...חחח

AeroTom

New member
../images/Emo26.gif

הספר Hammer of the gods של סטיבן דיוויס. How the west was won Led zeppelin DVD LEd zeppelin-1 Led zepelin-2 led zeppelin-3 led zeppelin-4 Houses of the holy סיבה מאוד חשובה- ההשפעה הרוק\בלוזית על אירוסמית'. ג'ימי פייג' רוברט פלאנט ג'ון פול ג'ונס ג'ון בונהאם ועוד ועוד ועוד...

Rusty Cage

New member
מה מדהים במילים של השירים?../images/Emo12.gif

דווקא הליריקס שלהם לרוב ממש שטחיים וסתומים... והסיבות שלי: 1)הקול של רוברט 2)הגיטרה של ג'יימי המלך 3)המתופף הגאון 4)בלעדיהם הרוק לא היה אותו הדבר... 5)מוזיקה מקורית ומיוחדת לאללה...הם משלבים כמה סגנונות ביחד. 6)בגלל שהם אולי הלהקה הכי טובה (או בין הטובות) בלייב בכל הזמנים. 7)כי זה משעשע לראות את רוברט רוקד כמו הומו בהופעות
8)ובקיצור-להקה בתזונהההה=)

למעלה