2 דקות מאחורי הקלעים של "הוריקיין" עם תומו בליפ! אהה שייצא כבר. SOON.
R RenanaD New member 14/10/10 #1 ../images/Emo41.gif2 דקות מאחורי הקלעים של "הוריקיין" עם תומו בליפ! אהה שייצא כבר. SOON.
C cloe101 New member 14/10/10 #7 וואי ענקקקק תודה... אולי לטקס יראה יותר טוב? הוא נראה יותר כמו הארנב שהזמנתי ליומולדת של הבן שלי...
D DarkSecretLove New member 15/10/10 #23 לטקס יראה הרבה יותר טוב,רק שלא מצאתי תמונה אני דיי בטוחה שזה קשה להשיג תחפושת ארנב מלטקס XD מעניין מאיפה הם השיגו אחת.
לטקס יראה הרבה יותר טוב,רק שלא מצאתי תמונה אני דיי בטוחה שזה קשה להשיג תחפושת ארנב מלטקס XD מעניין מאיפה הם השיגו אחת.
R RenanaD New member 14/10/10 #17 ../images/Emo6.gif הוא דומה קצת למת'יו פרי! ואני בד"כ כותבת בליפ ללינקים, אם אין לי משהו יותר טוב להגיד
../images/Emo6.gif הוא דומה קצת למת'יו פרי! ואני בד"כ כותבת בליפ ללינקים, אם אין לי משהו יותר טוב להגיד
C cloe101 New member 14/10/10 #3 תודה... עכשיו אני יודעת שיש חליפת ארנב מגומי בקליפ ,נחמד אולי אני אקנה לי אחת!
D DarkSecretLove New member 14/10/10 #5 ../images/Emo207.gif ג'ראד יופיע בפרסומת חדשה להוגו בוס האדון צבע את שיערו חזרה לחום בגלל פרסומת שהוא הולך לעשות עם חברת הוגו בוס.. הפרסומת אמורה לצאת בקרוב ממש.
../images/Emo207.gif ג'ראד יופיע בפרסומת חדשה להוגו בוס האדון צבע את שיערו חזרה לחום בגלל פרסומת שהוא הולך לעשות עם חברת הוגו בוס.. הפרסומת אמורה לצאת בקרוב ממש.
B BuddhaForScarlett New member 14/10/10 #6 הוגו בוס ../images/Emo99.gif אני אוהבת את השמים שלהם הוא בערך היחיד שאני שמה
C cloe101 New member 14/10/10 #9 מדהים... קלטו את אורך המצלמה לא יאמן איך מצלמים שם פרסומות וסרטים טוב נו בכל זאת הוגו בוס זו אימפריה...
מדהים... קלטו את אורך המצלמה לא יאמן איך מצלמים שם פרסומות וסרטים טוב נו בכל זאת הוגו בוס זו אימפריה...
C cloe101 New member 14/10/10 #11 הבחור... שצילם את זה צילם מהטלפון שלו ממרחק אז אני בקושי רואה מי זה על הכביש אבל לפי מה שהוא סיפר כשצעד עם אמאשלו ברחוב הוא שפשף את עיניו ולא האמין שזה באמת ג'ארד עומד על הכביש ומביט למצלמה הגבוהה הזאת.
הבחור... שצילם את זה צילם מהטלפון שלו ממרחק אז אני בקושי רואה מי זה על הכביש אבל לפי מה שהוא סיפר כשצעד עם אמאשלו ברחוב הוא שפשף את עיניו ולא האמין שזה באמת ג'ארד עומד על הכביש ומביט למצלמה הגבוהה הזאת.
P Pooola New member 14/10/10 #12 חחח זה שאנון! זה רק או שגם לכם או מזכיר את הילדים האלה שנדחפים למצלמה מתי שיש קריין של חדשות... שהם עוברים כאילו במקרה D:
חחח זה שאנון! זה רק או שגם לכם או מזכיר את הילדים האלה שנדחפים למצלמה מתי שיש קריין של חדשות... שהם עוברים כאילו במקרה D:
P Pooola New member 14/10/10 #14 מה2 דקות עם תומו... אז ב0:37 שאנון עובר מאחור ובהמשך הוא עובר מקדימה... איזה נדחף