2002: סיכום שנה

• פותח הנושא .m
  • פורסם בתאריך

.m

New member
../images/Emo41.gif 2002: סיכום שנה ../images/Emo41.gif

"שנה הלכה, שנה באה..." למעשה זה סיכום (כמעט) חצי שנה, כי הפורום נפתח ב- 16/7/02, אבל למה להיות קטנוניים
מפתיחת הפורום ועד היום עברנו המון תהליכים ביחד (אפילו אני גיליתי עד כמה רק תוך כדי כתיבת סיכום זה...
). שמחה להגיש לכם מקבץ סערות וסיפורים מדפי הפורום שלנו:
לרקום על כרית... "גיברת תפסיקי לצרוח זה עושה קמטים" (xanadu) "שניה פנינה ובאנדי לפני שאתם מתחילים, תנו לי רק להביא פופקורן. תמשיכו." (xanadu) "אני לא מבין איך אפשר לחגוג את ט"ו באב, חג האהבה כשבו בזמן אנחנו רוצחים עם ומקיימיםזוועות כאלה ברשות הפלסטינאית” (EyeSeeYou) "גיברת תאספי את האסטרוגן בחזרה לקופסא, הרגע ניקינו" (xanadu) "זין הוא זין בין אם הוא נימול או לא. ממילא כשהוא בזיקפה זה נראה (ומרגיש...) אותו הדבר. אנחנו רגילים לאיברים נימולים ולכן מראה של זין לא נימול אולי מוזר. אבל מה זה משנה?" (הנסיך סומסום) "אתן שם, חתולות על גג פח לוהט, אפשר קצת שקט בין 2 ל-4?!" (xanadu) "פיכסה גלורי הול... זה נראה לי פאסה כמו חותלות, מטופש כמו כריות כתפיים וסקס כמו עברי ל." (campari) "למה גברים גומרים מהר? כי צריך להספיק דברים אחרים..." (dong) "מורעבים זה לא הסצינה שלי. זה כמו לזיין צינור השקיה" (xanadu) "הגעתם למענה הקולי של UCI , UCI עסוק במתן מענה לחסוד פורום קודם, אנא המתן ותענה לפי התור, תודה" (EyeSeeYou) "ויקום המלפפון וידחוף אצבע לגנן" (לירוי) "היחיד שמוסמך להגדיר אותךכהומו גלאט הוא לייזר פלס. עד אז הכשרות שלך מוטלת בספק. ולא משנה אם אתה הומו לייט – אל תשכח להיות הומו פילטר כדי להגן על עצמך" (Aladdin Sane newnic)
סיפורים מחדר המיטות "בליעת זרע – סיפור אמיתי! יש לי חברה סטרייטית שהחבר שלה (כבר לשעבר) הוא מהסוג הדוחף את הראש לכיוון... נו, אתם מכירים את הטיפוס... בקיצור, ברוב חוצפתו הבחור היה גומר לה בפה ללא אזהרה... פשוט חוצפן! יום בהיר אחד (בעצם זה היה לילה אם זכרוני אינו מטעה אותי) חברתי היקרה בעוד פיה מלא פרוטאינים, דפקה צרפתית לחבר ובעברית: החזיקה לו את הנוזלים שאיבד... מיותר לציין שמאותו רגע הוא הפך מתחשב ודואגלבקש הסכמה לפני שהוא גומר לה בפה... נכון סיפור מאלף? לגזור ולשמור!" (שמנתולה) אתמול ביליתי את הערב עם איזה בחור חמוד שהכרתי פה במיניאפוליס... אז אנחנו בדירה של דודה שלי (שנסעה לויסקונסין) עושים אהבה (אהה...) ופתאום בין הנעת אגן למשניה, הוא פונה אלי, מסתכל לי בעיניים – ואומר: "מה חוויות הילדות החזקה ביותר שלך?!?" נפילה. הצ´ופצ´יקשלי קרס במקום. (assafcohen1) "תובנות על סטרייטים: א. אם הוא סטרייט בתול (מהבחינה הגברית) הסקס איתו בד"כ יהיה גרוע. הוא יסתבך עם עצמו, ואתה תצטרך להיות המדריך שלו לנפתולות הגוף הגברי. ב. אם הוא לא בתול, עדיין הוא יהיה סקס בתנאי. אם הוא חבר (ידיד) שלך, יום אחרי הסקס הוא יכנס ללחץ מעצמו וינתק את הקשר. הוא לא יענה לטלפונים וינסה להתחמק ממך ככל שיוכל. ג. אם התאהבת בו, נדפקת (ולא במובן הרצוי). אם אמרת לו את זה, הוא יעלם (חוץ מיחיד סגולה. הסטרייט שלי). אם לא אמרת לו, כמובן שאין לך שום סיכוי. " (לייזר פלס) "ועוד תובנות על סטרייטים: 1. אם הסטרייט בתול, ואת צריכה להיות המדריכה שלו לנפתולי גוף – תהני! סופסוף נפלה בידייך ההזדמנות ללמד אותו מה נשים באמת אוהבות. ואיך. 2. אם הוא חבר (ידיד) שלך, יום אחרי הוא ילחץ ויעלם. כשתצליחי בסוף לדבר איתו (מי אמר להגיע אליו הביתה, בלי הזמנה, ולאלץ אותו להקשיב?) תזכירי לו שזה שביליתם אתמול בלילה ביחד, לא אומר שמחר אתם מתחתנים. 3. קחי בחשבון שאם הוא לא מנוסה מאוד, יש סיכוי שהוא עדיין לא למד להפריד בין סקס ואהבה, והוא עלול להתאהב בך. אבל פה אני לא דואגת. אם את אישה אמיתית, את כבר תדעי מה לעשות לו. סליחה, איתו"(.m) "עלילות קסנאדו במנאז´ ראשית כל, כלל ברזל – שלישיות, רביעיות, חמישיות וסקסטה - לעולם עם זרים, שלעולם לא תראה אותם יותר...לגבי המהות עצמה, בכל פעם שיצא לי להיות בשלישיה, באיזשהו שלב הרגשתי שאני לא ממש תורם להעלאת המורל והרגשתי מיותר. זה מזכיר לי את השלישיה הקינקית ביותר שהיתה לי, בה היו מעורבים אני, עוד אחד ובחורה (!) עם רמת מוסק פרובלמטית ובקבוק גאטו נגרו אדום, זול ומגעיל (קניתי אותו כי רציתי את החתול מפלסטיק שהיה עליו). מה אומר ומה אספר, חוויה אינטליגנטית. הצטערתי שלא הבאתי ספר..." (xanadu) "היום: יום שלישי שלאחר יום כיפור המיקום: המיטה של יניב המצב: יניב עושה ביד ההפתעה: תוך כדי הגמירה יניב שם לב שהוא מזמזם את השיר של "ברכו את ה´ המבורך"" (DC-Yaniv) "כמה טוב שאני לא החבר של לירוי. אם הוא היה מנסה לעשות בי סקס אחרי שאני חוזר מחדר (Aladdin Sane newnic)כושר, הוא היה מואשם מידיית בנקרופיליה" "יופי, אני רואה שכמו בחיי המין שלי, גם בפורום אני צריך לעשות הכל לבד..." (Aladdin Sane newnic)
וקצת זוגיות... "אני לפחות, הייתי רוצה לדעת ש... את התשוקה שיש לבן הזוג שלי הוא רוצה לחלוק רק איתי את הפנטזיות שלו הוא מעוניין לקיים רק איתי את הסטיות המוזרות שלו הוא מעוניין לנסות רק איתי את הנשיקה והחיבוק לפני השינה ובבוקר מוקדם הוא רוצה רק ממני שכל דקה אפשרית פנויה שיש, והוא רוצה לעשות בה משהו מהנה באמת, יבלה איתי שאת העתיד הוא רוצה לראות רק איתי, ושיהיה מודע לכך שזה לא בהכרח מה שיקרה שיהיה מודע לכך שהחיים קצרים, והסיכוי לרעתנו, וכל זמן שבחרנו להיות "ביחד" אז זה רק הוא ואני ביחד והכל למען שנינו, כי אחד ועוד אחד זה שניים לא חצי ועוד חצי זה אחד" (EyeSeeYou) "זוגיות מושלמת כאידיאל חברתי הוא משהו שקיים באגדות וסקטים הוליוודים מסממים (סילחו לי על הגישה המרקסיסטית משהו). אבל זוגיות מושלמת כאידיאל אישי הוא משהו שצריך להיות קיים בכל אחד ואחד מאיתנו, הוא אותו אידיאל המהווה בסיס למשא ומתן ופשרות כפי שהזכרתי קודם לכן. אנו באים עם האידיאל הזה ומפרים אותו באמצעות ומול הצד השני. אחד ועוד אחד זה שניים, ולא חצי ועוד חצי שווה אחד. זו הזוגיות המושלמת שלי" (EyeSeeYou) "האקס שלי ראה אותי ברחוב ופרץ בבכי. אתם חושבים שאני צריך לחכות לטלפון?" (xanadu) "גם אני אוהב לאכול
(והיא אוהבת לאכול אותי) אבל לפעמים בא לי לגוון ולהוסיף לה..הממ..נקניק, הבעיה שזה משהו שאני לא ממש יכול לקבל מה
כי היא מעדיפה להיות.. הממ.. כשרה !!! (או למעשה כי פשוט אין לה אחד כזה)" (גריןבירד)
רגעים של כאב "כל אחד עושה את השטויות שלו. גם לי מותר. גם לי מותר להיות עצוב ולהיות מאושר. גם לי מותר לשנוא ולפחד. גם לי מותר להגיד מה שבזין שלי ולירוק למישהו על הפצעים. גם לי מותר לצרוח ולשמוע מוזיקה מדכאת. גם לי מותר לבקש חיבוק וגם לי מותר להשתעמם וגם לי מותר לחלום וגם לי מותר לרצות אותך. אז למה אני מרגיש שאסור לי להשבר? להגמר? לוותר? להתברבר?!?! מממממממממממממממממממממממממממממממה אתם רוצים ממני? ומה אני רוצה מעצמי?" (kingomri) "נפרדתי ממנו היום... בהתחלה הייתי דיי... נסער מכל זה. נרגעתי בינתיים, ואני שמח שהיה לי את האומץ להפסיק את זה. אני קצת עצוב, כי בכל זאת הייתי איתו כמה חודשים טובים, אבל כבר הגעתי להחלטה הזאת לפני כמה חודשים טובים. אין לי על מה להתאבל. אולי אני יכול רק להצטער בשביל עצמי, שהחבר הראשון שלי לא היה בנאדם שבאמת היה איכפת לו ממני או שהתעניין בי ברצינות אושלא היה מתוסבך! מעניין איך התקופה הקרובה תהיה... לא סטוצים." (אייל_18)
איומים "תמשיך לדבר אלי בלשון נקבה, ואני מזרים הנה את כל הפמיניסטיות מהפורום השכן" (EyeSeeYou) "אני דווקא חשבתי על פיתוח: אזיקים מחשמלים. כאשר הצד הלא קשור לוחץ על שלט קטן, הכפות מקבל מכת חשמל. (Aladdin Sane newnicבטח מישהו כבר פיתח דבר כזה, וכלך ילד בן 17 מכיר" (
חוגגים יניבי זוכה במקום השני בתחרות "הנחשקים של
" (סתם שתדעו, פורום סינגל´ס הוא פורום סטרייטי בעליל) <a href=http://www.ta

.m

New member
../images/Emo41.gif 2002: סיכום שנה ../images/Emo41.gif (2)

ממשיכים...
טיפות קטנות של אושר "כמה קלים הם החיים בעולמו של קמפארי – פילוסופים, פסיכולוגים, הוגים, כימאים וורדה רזיאל ז´קונט חיפשו במשך אלפי שנים את המתכון לאושר, והנה הוא כאן בפורום – חינם אין כסף..." (Alladin sane newnic) "אני ילדה של חורף. רק תנו לי גשם, ורוח, ועננים, ואנשים במעילים – ואני מתעוררת לחיים. בדיוק עכשיו, בתקופה הזאת שהחורף מגיע טיפין טיפין וחשוך כבר ב-17:00, אני מוצאת את עצמי מתיישבת במרפסת עם ספר וכוס קפה ופשוט נושמת פנימה את החורף המתקרב... ופתאום מגיעות כל מיני מחשבות, ואני נזכרת כמה אני ברת-מזל וחיוך קטן של נינוחות מתגנב אל שפתי, ככה פתאום. וכל אחד ואחד מהאנשים שאני כ"כ אוהבת חולפים בראשי, וטוב לי... הטלפון מכובה, וברקע שר לו פרנק סינטרה "everybody loves somebody sometimes". צודק. ואני רק רציתי להזכיר לכם שאני אוהבת אתכם."(.m) "קודם כל אתה מטייפח ותוך יממות ספורות אתה זורח :) ככה זה בחיים פעם נופלים ותמיד קמים! זהוא המוטו הרשמי שלי לחיים! שא ברכה ותהנה ככל יכולתך, רק אל לך לשכוח למספרים רבים לא תמיד יש כח! (תבחר אחד) אושר עוד אושר אהבה ורעות! רוכב על שחור!" (רוכב על שחור)
דרמות ווידויים מרגשים "את ה´אלביס´ שלי אני מעדיף להחזיק קצר, גם ככה יש לו אישיות משל עצמו, אז אני מעדיף לחסוך לעצמי את הפאדיחות" (לירוי) "ואכזבת השבוע-ללטינים יש זין קטן!!! לאחר סקר שוק של יותר מ- 20 רובם המכריע קטן! קטן! קטן! (assafcohen1) "השבוע גיליתי איך עושים שתן צהוב. אני בטח לא מחדש לכם כלום אם אומר שאכילת סלק צובעת את השתן באדום. אבל אם אתם רוצים דווקא צהוב זוהר (לא כזה של"לא שתיתי מספיק ואני תיכף מתיבש" אלא זוהר ויפה כמו מרקר צהוב) תתחילו לבלוע ויטמין B קומפלקס." (campari) "שלום, אני מעשן מלבורו לייט, הייתי בשלישיה וגם בשישיה, גמרו לי בפה ואני גמרתי לאחרים, זיינתי וזוינתי, עישנתי סמים וצבעתי את השיער, אני אוהב לשיר למרות שיש לי קול של חמור, אני מתתת על שאוורמה, אני במערכת יחסים של שנה וחודשיים, הייתי קצת קרבי קצת ג´ובניק, אני בעד זוגיות אבל שונא שמציקים לי. אני חסון וגברי אבל יש לי נפש של כוסית. אני קצת עייף ואין לי מצית. תקבלו אותי לפורום?" (טרטרלה) "stop the press הרגע ממש חזרתי מבליינד-דייט (כן, בן, בהסכמתו ובידיעתו של אנג´ל) . קדמה לכך העברת מסרים קצרה שכללה פרטים בסיסים כגון גובה ומשקל, מצב משפחתי וכדו´, אך לא מעבר על מנת שלא ליצור ציפיות גבוהות מדי. נכנסתי למכוניתו ודבר ראשון שרציתי לשאול – "אתה מוכן להשאיל לי את משקל הפלא, זה שגרם לך לכתוב לי שאתה שוקל 10 קילו פחות ממה שאתה באמת שוקל? ולאן נעלו הסנטימטרים המובטחים (מהגובה, לא מאורך האיבר)..." (גריןבירד) "שיר סיום (זמני) בס"הכ 4 חודשים אני פה, אפילו פחות. נכנסתי כי לירוי הכריח אותי, השכנים היו נאים בעיניי, אז נשארתי ובמטאטא אי אפשר היה לגרש אותי. זכיתי להכיר פה קבוצה של אנשים נפלאים, לנהל דיונים אל תוך הלילה במיוחד במועדונים אפופי עשן ומלאי קיילי ולקיים קרבות שטופי ארס עם דמויות כלשהן, שהיום ניצבות מאחורי מחסומים בעיניים כלות אל מול הארץ המובטחת. נהניתי, היה שוש עטרי. אבל הנה הצד השני של המטבע, אני צריך להתנתק... אני מניח שאחזור בשלב זה או אחר, הרי אני בשלב כזה של ההתמכרות שאהיה חייב לחזור. אבל נכון לעכשיו I WANT TO BE ALONE (תראו תראו, מסתבר שאני כן גרטה גרבו)" xanadu) "לפי הסיכום אפשר לחשוב שאני חושב רק על סקס... נכון!
" (ELP) "חיים ארוכים וטובים שיהיו לכם. אני מניח שהדיון על סקסעם המקלחת או בלעדיה ימשכו גם אחרי הכיבוש, שלום אני נוסעת, ואני באמת לא רוצה שתלוו אותי הלאה." (אורי גינת) "לפני 10 שנים בערך, לפני מיילס... היינו כמה חברים ב"קי ווסט" בפלורידה, לקחנו חדרים בבית נופש קטן עם 5 חדרים בלבד, וג´קוזי ענק בחצר. אחרי הבילויים של הלילה הראשון, חזרנו לבית וראינו את השכנים שלנו (חמישה חתיכים מדהימים במספר) עסוקים בפעילות שאינה משתמעת לשתי פנים. שתפנו פנים והתבוננו... ואז הוזמנו." (אבא גאה) "הדבר היחיד שאני יורד עליו בקולנוע , זו החברית של הפופקורן silly me" (גריןבירד) "ועוגי תוהה – האם הוא סיפר לכם על הפעם שהוא ישן בבורדל בצ´ילה, ולא ידע על זה עד בערך חודש אחרי???" (עוגי עוגי) "כוסיות בכלל וילדות בפרט ממש לא עושות לי כלום, ההפך. האפשרות "לבתק" ילדה כוסית עושה לי ח-ל-ח-ל-ה, צ-מ-ר-מ-ר-ה, ח-ו-ל-ש-ה וכן הלאה, נראה לי שהבהרתי את עצמי בענין זה." (ס ו מ ס ו ם) "בתקופה שעישנתי גראס והייתי מפנק את עצמי באינטימיות, הבייביז שלי היו יוצאים בעייפות ובאיטיות עם הבעת פנים של "עוד פעם הוא? מה הוא רוצה עכשיו?", בתקופה האחרונה עקב הגמילה המולחטת שלי שמתי לבשכשאני מפנק את עצמי בדיסקרטיות הבייביז יוצאים בקריז עם הבעת פנים " lets find a place to crush and fast" ואז מתרסקים על הקיר במהירות 80 קמ"ש..." (ELP) "...אני חשבתי לנכון לכתוב את הבעיה שלי ורק שלי כאן אני מאוד שמח שעשיתי זאת כייף לדעת שיש תמיכה גם ממי שלא מכיר אותך ולאה שחושבים שזה לא המקום אני מזמין אותם להתנסות תודה לכולם
ושיהיה יום טוב" (amet) "רק אמש, בשעת לילה מאוחרת, כשלירוי כבר חלם על קווין ספייסי המזעזע, הלכתי עם יורש העצק סומסטם
(האמיתי, לא אני – יורש עצב בפני עצמי) לטיול בשכונה היוקרתית
ופגשנו את ידידתנו השרמוטה ג´וזפין
. בעודי משוחח עם ג´וזפין האקזוטית על אירועי היום ומדד הנאסד"ק, חש סומסום צורך עז לחרבן
למרגלות ג´וזפים המשתרעת על פני גובה של 1.95 מ´ לפחות (כנראה שהוא חשב שהיא שיח בגלל רגליה השעירות). למראה סומסום המתאמץ הציעה ג´וזפין האותו רגע לקיים יחסי מין ביזארים עם שנינו במחיר מבצע לחגים. סירבתי בנימוס רק בגלל השעה המאוחרת, אבל לירוי מרשה לי עם נשים." (ס ו מ ס ו ם) "מחר הוא היום בו אגיד שלום לאישה בחיי מחר הוא היום בו אתחיל משהו חדש. ואין לי מושג. אין לי מושג מה זה אין לי מושג מה להתחיל אין לי מושג איך להתחיל אין לי מושג מה אני עושה. במהלך החודש האחרון עברו תהפוכות רבות בחיי. לא כ"כ תהפוכות כמו שגיליתי את התהפוכות שהיו בעבר בחיי. ובימים האחרונים קיבלתי החלטה בחיי – שאני אעשה את הצעד הזה – מפחיד ולא נודע עד כמה שהוא יהיה. מחר הוא היום - ואין לי מושג. " (daniel365) ואסור לשכוח:
לילות שימורים
מפרגנים ללירוי היום, אחרי חצי שנה בה ידענו עליות ומורדות עם כניסות (יש פה מישהו שלא "נכנסו", בו? שירים יד...) ויציאות (מהארון, כמובן), חלקנו דמעות וחיוכים, רבנו, השלמנו, והכרנו אנשים חדשים אני יכולה לאחל לכל אחד ואחת מאיתנו, בלב שלם – שנדע מה אנחנו רוצים להשיג, שנאמין שאנחנו יכולים להשיג זאת, ושנמצא את הדרך הכי כייפית להגיע לשם (וגם אם בסוף לא נגיע, לפחות נהנה בדרך. ואולי נמצא שהגענו למקום אפילו יותר טוב ממה שקיווינו) שנה של אושר, של שלום ושל הצלחה, שרק יהיה טוב,` שכולנו נהיה בריאים, שאנשים רעים יעלמו מין העולם, ושהטוב ישלוט. שתהיה שנה מדהימה וצבעונית, עם הרבה raining men עם קצת ויכוחי פורום פה ושם, וקצת מסיבות שם ופה... שתדעו למצוא את האור גם בעיניים עצומות, שתשכילו ללמוד מכל אדם,שתצליחו לתת לרגש להוביל אתכם בבטחה אל השלווה, שתזרמו עם הכעס, הפחד והשנאה, ותגיעו אל האהבה שנת נצנצים ושאדו, מינוסים שנסגרים וצ´רים שלא חוזרים. שתהיה לך שנה מלאת בשורות טובות, חלומות שמתגשמים, הפתעות משמחות, פרחים, פרפרים וקרני שמש מלטפות והמון (ה-מ-ו-ןןןןן) חברים אמיתים, איכפתים ואוהבים כמו שיש רק כאן
איתי ומאי אגב, "עוד מישהו שם לב שמפת העיר שכם מזכירה איבר מין זכרי?" (שנץ)

מלאכת מחשבת, מעורר השתאות !

יופי של סיכומים, כל הכבוד על ההשקעה והחריצות. בכל זאת,משהו קטן מטריד אותי: את בחו"ל, בקריסמס, בחברת ידידים, אז מתי ויותר חשוב מזה, איך זה שיש לך זמן לעשות סיכומים יפים כאלה ? ד"ש ו-
, ממני.

Yaniv-DC

New member
המממ...

ראשית, כריסטמס. יש ט´ שקטה. בנוסף - האקדמיה קבעה שכל דבר שנכתב ב-C קשה באנגלית יתורגם כ-ק´, למעט כל מה שקשור לכריסטופר, כריס, וגם כריסטמס.
ובוקר טוב, אנחנו כבר ב-30 בינואר, 4 ימים אחרי הכריסטמס. אחרי שסיימנו עם אבלשום קור - מאי השתלטה לי על המחשב ומשל יומיים לא נתנה לי גישה אליו. למה? אני לא אתן ציטוט מדוייק, אני לא רוצה לסכסך בין שני חלקי ההנהלה. שלומות

amet

New member
וווואווווווו ......../images/Emo12.gif

זה היה חתיכת סיכום מאי את
לפני שקוקי הלך לעבודה הוא אמר לי " מותק מאי כתבה סיכום, יהיה לך הרבה מה לקרוא" חיש מהר קמתי מהמיטה הכנתי לי
, כן אני בעצמי
ו....נהנתי מכל רגע חשבתי לעצמי מתי בדיוק היא הספיקה, מה אני אגיד לך אני מת על הסיכומים השבעויים, לא תארתי לעצמי שיהיה משהו כזה......אומנם חצי שנתי
.....אבל בסדר מי סופר........
אז כל שנותר הוא זה לאחלך לך וגם לך מר לירוי שתהיה שנה של כל-טוב של אהבה, שמחה, הצלחה, והרבה הרבה אור פנימי שתצליחו בהמשך הפורום ביחד תצחיקו
, תדליקו
, וגם לפעמיים
תכעיסו אבל הכי הכי חשוב שנהנה כולנו מכל רגע ביחד "כל שנבקש לו יהי"

Liroy25

New member
סיכום השנה של לירוי

מוזר לי פתאום להסתכל שנה אחורה, להסתכל על אז ועל עכשיו ולגלות כמה שינויים מדהימים בחיי בכלל ובעצמי בפרט. אני חושב שהדבר הכי טוב שקרה, דביק וקלישאתי עד כמה שזה ישמע זה ההכרות עם הנסיך שלי, שזכה בכינוי ולא בכדי. בזכות השקט הנפשי שהוא העניק לי דברים שהפריעו בעבר, שלא נתנו מנוחה, שהתעקשתי להלחם עליהם אבדו הפכו להיות חסרי משמעות. למדתי לזרום ולקבל דברים כפי שהם מבלי לנסות לשנות אותם בכוח. אז מה אני מאחל לעצמי לשנה הקרובה?
להמשיך להתאהב בכל יום מחדש.
להתקרב עד כמה שניתן לקראת סיום התואר.
לטוס לאירלנד.
לפזז עד בלי די במועדון ה"צכלצ".
למצוא כיוון בחיים.
סקס!! והרבה!!
לתקן את העולם ולו בקטן.
ובעיקר להמשיך להיות מוקף באנשים שאני אוהב ואוהבים אותי! (כן קסאנדו, גם אתה בינהם!)

קודם כל: א-א-אמן ../images/Emo45.gif

מי ייתן וכל משאלותיך יתגשמו השנה!!!
ובשיא הכנות, עם משאלות-לב כאלו מאוד קל להזדהות!!!
(אפשר גם?)
שנה טובה לכולם!!!
שיהיה לנו רק אהבה, שמחה ובריאות!
אנאבל

עודד א

New member
ואחרי לירוי ואנאבל, שאני אשתוק?

אוי זאת הייתה שנה ג´יפה !!!!!! אבל... ויש אבל גדול. 1. גיליתי המון חברים אמיתיים ותומכים ומבינים.הכרתי את האנשים שמאחורי הניקים ואהבתי כל אחד ואחד מכם: לירוי וסומסום (אי קטן של שפיות בכל הבלאגן שמסביב), עוגי (
) ודבש (טוב, טוב, אז אותך הכרתי כבר קודם, אבל כיף כל פעם מחדש), אנאבל (אוףףף, אז אני הכרתי לה את הפורומים, אז מה - אהובתי האחת והיחידה), ICU (מותק!!), מהורהר בנפשו (התוספת החיונית לכל מסיבה בפופ רינג), ס´ (איפה אתה בנאדם???), daniel365, גרינבירד כמובן (שנה מוצלחת יותר גם לך) ועוד המון המון אחרים. ההכרות שלי עם כל אחד ואחד מכם שווה את השנה !!! 2. הפכתי ממרקו לעודד א והשלמתי את היציאה שלי מהארון. 3. בדיוק היום לפני שנה הכרתי את מועדון התיאטרון. יומיים לאחר מכן הכרתי את "הצכלצ". לא אכפת לי מה יגידו כולם על איכות המקומות האלה והמוזיקה המנוגנת בהם. אני רוקד, אני נהנה (ומידי פעם מצטרף לשורה, אם אנאבל לא שמה לב). 4. חזרתי ונפרדתי וחזרתי ונפרדתי ולבסוף חזרתי. לעצמי ולמה שטוב לי. אני שוב רווק גאה (תרתי) ומקווה ש-2003 תביא איתה גם אהבה. 5. אם נראה לכם שהפכתי לרגוע ושמאלצי יותר.... אתם צודקים. אבל, לא להסחף
אני עדיין גבר מסוקס וסמכותי. שתהיה לכולנו שנה הרבה הרבה יותר רגועה ושקטה בתחום האישי וגם, כן, הלאומי. שנחייך ונאהב. שנישאר ביחד (אממ...רק אני שומע את "אולי עוד קיץ אנחנו ניפגש" ברקע?) הפי הפי לכולכם.

רגע רגע...

עוגי לא מבין - כולם קיבלו הערות בסוגריים, ורק עוגי קיבל
בסוגריים. מה זה אומר?

spainbar

New member
אלוהים אדירים....

אומרים תמיד שכשנהנים אז הזמן עובר מהר.. אני כבר מזהיר שעודף סנטימנטליות שמתגברת אצלי בזמן האחרון עלולה להפוך את מה שאני כותה לשמאלצי.... אז לא יודע אם תמיד נהנתי, כי היו, יש ואני מניח שיהיו זמנים קשים, ומשברים, אבל בשבילי השנה הזו עברה במהירות שיא, אני מרגיש שאני קורא וכותב פה, ומכיר את האנשים כבר שנים ארוכות... אולי כי באיזושהי מידה זו הפעם הראשונה שהסכמתי לדבר ולהוציא החוצה, אם בכתב ואם בפנים מול פנים, את חלק מהפחדים הגדולים ביותר שלי- כך שבמידה מסויימת מספר אנשים פה ראו אותי כפי שאני ויודעים עליי הרבה יותר דברים מהרבה חברים מהעבר... בעצם לימדו אותי שאף אחד לא יכול להגיד לי שמה שאני עושה הוא נכון, ואני רק יכול לשמוח בעובדה שאני מרגיש שאני לאט לאט לומד לא לסגור את עצמי במה שאחרים רוצים, ושאני מניח לעצמי להיות אני... אני בעיקר אבל רוצה להגיד תודה לכל האנשים המדהימים שהכרתי - שעשו לי רגעים מדהימים בשנה אחת יותר משהיו לי ב- 10 שנים האחרונות, אנשים שהיו חלק קריטי מחיי בשנה האחרונה, ואני באמת מקווה שבעצם לתמיד. אוהב את כולם (וכבר יורדת דימעה), WOW ס´

Yaniv-DC

New member
סיכום שלי...

מה היה לי בשנה הזאת? נפרדתי מחבר אחרי שנתיים שקעתי בדיכאון עברתי דירה למרכז העניינים התחלתי לפרוח הפכתי לסלאט קטנטן הכרתי את כריסטופר מצאתי את האושר והיום... היום אני יוצא עם קבוצה לא קטנה של חברים ועם כריסטופר שנשאר אצלי עד יום ראשון
זו תהייה פתיחת שנה מהטובות ביותר שידעתי אי פעם
שנה מאושרת!

למעלה