2x08 - One Breath

../images/Emo41.gif2x08 - One Breath ../images/Emo41.gif

פרק מעולה.הוא זרם,ולא נתקע כמו שקורה לפעמים בסדרה. זהו הפרק היחידי מהעונה ה-2 שפיספסתי בזמנו - אמרו לי שזה פרק מעולה,אני אכלתי את הלב כי הפסדתי אותו לטובת משהו מפגר,אבל AXN הציל אותי. פרק גדול,באמת. תמונות אני אשים מחר - בקשות מיוחדות ,אם יש,תכתבו בהודעה שלכם. אגב,לא רק מהפרק הזה,אתם יכולים לבקש מאיזה פרק שבא לכם,מכל עונה,וכמעט מכל סצנה.

yoooni

New member
באמת היה פרק מעולה

התבאסתי שמאלדר לא נישאר בבית לחכות ל"אנשים" שיגיעו... הרי ברור שסקאלי הייתה מתעוררת ואם הוא לא היה מספיק לראות אותה שוב בחיים, הוא היה רואה אותה בחדר המתים. - גם ככה היא לא הייתה בהכרה.

orityemini

New member
קצת רגישות...:) ../images/Emo98.gif

נכון שקצת מאכזב שהוא לא חיכה להם, אבל זה לא משנה שסקאלי היתה בתרדמת, היא היתה מודעת לאנשים מסביבה וידעה שהוא בא לבקר אותה, היא גם חזרה על המשפט שהוא אמר לה מה שבטח קצת הטריד אותו אחר כך :) ואגב, לא היה כזה ברור שסקאלי היתה מתעוררת בסופו של דבר. למרות שאם צופים בפרק כיום אז כן בטח אחרת לא היו עוד איזה שבע עונות....אבל אז לא כך כך ידעו מה יקרה, כי ג'יליאן היתה בהריון והיו שמועות שהיו אנשים בפוקס שלא כל כך היו מרוצים. הם בנו את הקשת הזאת כדי להשאיר אותה בסידרה ונתנו לה מרווח של 11 יום אחרי הלידה, הבעיה היתה שהיא איחרה ללדת באיזה שבועיים ואם זה לא מספיק היא עברה ניתוח קיסרי דחוף שמצריך איזה אישפוז של שבוע לפחות ומנוחה של חודש, ולמרות זאת היא חזרה לעבוד בפרק הזה, כריס קרטר הקל עליה קצת כשהוא נתן לה תפקיד של צמח, היא גם העידה כי לא היו צריכים לאפר אותה בצורה מיוחדת, כי באופן טבעי אחרי הניתוח שעברה היא היתה כחולה וחיוורת. אומרים שאפילו היו צריכים לגלגל אותה אל הסט בכיסא גלגלים כי היתה חלשה מאוד ולכן היא גם לא עומדת בשום קטע של הפרק. מיד אחרי הפרק הזה סקאלי כבר חוזרת לרוץ ולקפץ, לחתוך ולקצץ, וכשג'יליאן קראה את התסריט היא נאנחה והבינה שנגמרה המנוחה.

scoutlavie

New member
אבל למעשה אין ממש סכנה

כי הרי תחשבי שהסדרה התחילה להצליח ולכריס כן היה כח , והוא מאוד רצה שג'יליאן תמדיך, אז אני ממש בספקק אם פתאום היו אומרים "או כן , לא נחזיר אותה". חוץ מזה שיש לה חוזה , וזה לא חוקי לפטר מישהי כי היא בהריון , היא היתה יכולה לכסח אותם על זה בביהמ"ש אבל בכל מקרה , אני בטוחה שכריס נלחם עליה , והיא אח"כ מאוד התאמצה וחזרה מהר , וכידוע לכולם ,זה השתלם.... gilly, break a leg!

איזה עלוב הוא בתור שחקן

הבכי או מה שזה היה אמור להיות היללות הדפוקות האלה....מעניין כמה טיקים לקחו עד ששמו את הכי פחות גרוע ממה שהיה.......כבר פעם שנייה שפירקו לו את הבית...שמתם לב? פעם הוא אחת הוא חיפש ציטוטים והיום זה...אני ראיתי פעם אחת את הפרק הזה כשהייתי ממש קטנה כיתה א ב נראה לי ולא הבנתי כלום ...אחרי כמה שנים אני כבר מבינה את הפרק הזה יותר טוב........

אבל הקטע היפה לדעתי

חוץ מזה שסקאלי התעוררה זה שהוא תפס את איש הסרטן..(cool name ) בדירה שלו אבל תחשבו רג זה לא הגיוני כאילו איך הוא שם שם את הפתק אם החבילה הייתה סגורה כבר בניילון והכל????

איכס הוא שכב עם ערפדית.....(כאילו ח

חצי ערפדית).....בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע 0:

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

היא ערפדית שותה דם..................ויש לה שינים עם ניבים יאכו

למעלה