30 בשבילכם..

../images/Emo41.gif 30 בשבילכם.. ../images/Emo41.gif

סתם שרשור נחמד כדי להעיר קצת את הפורום, אני מקווה שהוא יצליח. אני יודעת שבשביל הרבה אנשים 30 הם לא סתם להקה שהם אוהבים, ושזה לא נגמר רק במוזיקה, אלא שהם תפסו מקום יותר גדול בחיים של חלק מאשר רק עוד להקה ששומעים שנמצאת בפלייליסט בנגן שלכם במחשב. אני אוהבת את ההוויה של הפורום הזה, הרבה חולקים כאן דברים שעוברים עליהם מהיום יום.. ולכן, אני מזמינה אתכם לכתוב, איך ולמה הכרתם את 30, ואם הם השפיעו עליכם אז איך.. מה אתם אוהבים בהם ומה אתם מעריכים.. מה כל כך תפס אתכם בהם אני בטוחה שהשרשור נעשה בעבר, או שהרבה דברים כבר נאמרו מחוץ לשרשורים כגון אלה, אבל מכיוון שהצטרפו חדשות וחוצמזה, גם בגלל שהחיים הם כל כך דינאמיים ובהשתנות מתמדת אני מקווה שהשרשור הזה יתפוס, ואנשים יקחו אותו ברצינות.. אז אהה.. שפכו כמו שאומרים
התחילו לחפור

adiiiXD

New member
רעיון ע-נ-ק :)

נננאמ , הכרתי את הלהקה בצורהנ די מוזרה : ראיתי את "אלכסנדר" שנה שעברה . אחר כך , ראיתי את FY באמ.טי.וי,וממש מממש נגנבתי מזה שהלהקה הזאת לא חבורה של וונאביז , ומהייחודיות שלה. בפעם שנייה שראיתי את FY באמ.טי.וי חשבתי שג'ארד מוכר לי , אבל לא קישרתי בינו לבין השחקן מ"אלכסנדר" .בכל מקרה, אחרי כמה זמן ראיתי שוב פעם את "אלכסנדר", וירד לי האסימון....[ קליטה איטית משהו ] אז חשבתי שזה ממש מגניב , ורציתי לבדוק אם זיהיתי נכון את הבחור מהקליפ[ זה היה חופש והיה לי משעמם ^.*]- חיפשתי חומר על "אלכסנדר" ועל השחקנים בו , וידעתי מי זו אנג'לינה ג'ולי, מי זה קולין פארל , ולא חשבתי שקוראים לו רוזריו , אז הנחתי שקוראים לו ג'ארד לטו . חיפשתי בגוגל על ג'ארד , וראיתי שצדקתי- באמת יש לבחור להקה ....... אח"כ ראיתי שוב את FY , ובאמת הקשבתי להם , ואז התחלתי לשמוע את ABL ואחרין את S\T. מה שאני אוהבת ב- 30 זה שלמוזיקה יש מסר- זו לא סתם מוזיקה כדי לשמוע או להעביר את הזמן - זו מוזיקה בשביל לשנות את נקודת המבט של הבן אדם.... ובאמת מאז ששמעתי אותם השתניתי , ונעשיתי הרבה יותר מחוברת לעצמי- ועם זאת הגיע גם בטחון עצמי , שרוב האנשים לא מבינים מאיפה הוא בא לי D: זה לא ביטחון עצמי כמו של השאר- כל החמורים קופצים בראש למינהם , אלא ביטחון אמיתי , שאין עליו שום ערעור . עוד דבר שאימצתי היה ה FUCK YOU גאאאאד כמה שזה עוזר לי , זה פשוט לא ייאמן . =] הדבר שגרם לי להתאהב בלהקה היה כנראה שג'ארד כותב את המילים לשירים - תמיד התבאסתי שלא האמנים עצמם כותבים את השירים שלהם , אלא פשוט שרים את המחשבות ואת הרגשות של אחרים .... וכשידעתי שהמסרים האלו באים ממקום אותנטי , ישר קניתי את זה . זו אכן חפירה , אבל כיף לכתוב אותה :)

chen krispin

New member
רעיון נחמד מאד!

טוב אז ככה אני הכרתי את הלהקה: אחת מהחברות שלי ראתה את הקליפ דה קיל באמ.טי.וי וסיפרה לי שיש בלהקה הזו סולן חתיך ושחוץ מזה השירים שלהם ממש יפים. היא שלחה לי תמונה של ג'ארד וגם מלא תמונות של הלהקה וגם את השיר דה קיל. אחרי זה התחלתי להיכנס לאתרים של הלהקה, לראות ולשמוע את כל השירים והקליפים שלהם וממש ממש אהבתי את השירים. אחרי זה התחלתי לראות את הסרטים שג'ארד השתתף בהם. וככה הגעתי לפורום.....
אהה ודרך אגב לפני שהכרתי את הלהקה ראיתי את הסרט Urban legend (או איך שלא קוראים לזה) ובכלל לא זכרתי שהכרתי את ג'ארד משם חיחיחי... השירים שלהם לא השפיעו עליי הרבה.. רק בדברים קטנים.. הבנתי שלשירים יכולה להיות משמעות נסתרת... חיחיחי.. אני ממש מעריכה ואוהבת אצלהם את היחס שלהם למעריצים.. עם כמה שהם מפורסמים ושיש להם פול מעריצים הם לא אבדו עשתונות והתמסחרו, הם נשארו בני אדם ומתנהגים כמו בני אדם ולא כמו סנובים (דבר שקורה אצל הרבה להקות אחרות שהכרתי) הדבר שגורם לי להמשיך לאהוב אותם ואת השירים שלהם זה ה"משפחה" שנוצרת ביניהם ובין מהעריצים.. את זה אני ממש מעריכה אצלם ובגלל זה אני מתמקדת בעיקר בהם לא בלהקות אחרות..

../images/Emo79.gif הכרתי אותם לפני חצי שנה עם FY

[יואו אני זוכרת שבאתי לפורום הוא היה ריק
, איך נהיינו מלא O:] אני לא חושבת שהם השפיעו עליי, מה שכן, אני טיפה יותר מחוברת לליריקס בדיסק ABL, אני פשוט נהנית לשמוע אותם, והאמת שאני לא ממש יודעת עליהם הרבה, וכן גם עם כל המידע, אני פשוט מתעצלת לקרוא באנגלית העילגת שליD: ואני מאוד מעריכה את זה שהם יוצאים למעריצים אחרי הופעות, זה מראה כמה שהם מחוברים עם המעריצים שלהם
עם כל הכנות, קשה לי להאמין שזה ימשיך בעתיד, כי בכל זאת, הם בטוח יתפרסמו יותר וזה יהיה יותר קשה [יואו איזה ניסוח
].. ואם הם ימשיכו בדרך כמו עכשיו, כל הכבוד

etmiys

New member
../images/Emo8.gifמגניב!!../images/Emo8.gif

אז קודם כל, נחמד לחזור לסופ"ש. התגעגעתי. ממש קשה לי בצבא בלי המוזיקה, ובעיקר בלי 30. זה הדבר היחיד שאני באמת באמת מתגעגעת אליו.
אז ככה, לפני כמה שנים חברה שלי ראתה את רקוויאם לחלום, ואמרה לי שאני חייבת לראות את הסרט. רק לפני קצת יותר מחצי שנה היא הראתה לי אותו, וממש ממש התלהבתי מהסרט. סרט מדהים! חברה שלי ממש התלהבה מהשחקנים והכל, וכמובן מעבדנו הנאמן
, וחיפשה על הסרט באינטרנט (היא תמיד עושה את זה..), גילתה אותו וגילתה שיש לו להקה. היא לא ממש שמעה אותם, אבל היא סיפרה לי, וחשבתי שיהייה מגניב לשמוע מה יש לו להציע. התאהבתי!
לגמרי! השיר הראשון ששמעתי היה FY, וכל כך התלהבתי מהם, שפשוט התחלתי לחפש את כל השירים, כולם!! כשטסתי לקנדה קניתי את שני הדיסקים, חרשתי אותם, ועכשיו אני יודעת את כל השירים בע"פ, כולל אלה מחוץ לאלבום. אני כל הזמן קוראת עליהם, כל הזמן רוצה לדעת עוד... הם כל כך מעניינים!! אגב, מאז אני עושה מן ייחצון שקט. אני מספרת עליהם בערך לכל מי שאני מכירה, ומנסה לפתוח אותם לקהל מעריצים עוד יותר גדול... אני לא יודעת כמה הם שינו את האישיות שלי, כי בסך הכל הייתי כבר בת 19כשהכרתי אותם, ככה שהאישיות שלי הייתה די בנויה, אבל הם פתחו אותי להמון דברים חדשים, ומעבר לזה שהמוזיקה שלהם גרמה לי להתחבר ולהתפרק ולחשוב, הם פשוט גרמו לי ללמוד הרבה דברים חדשים... אני ממש מרגישה שהם מאתגרים אותי... מה שאני כל כך אוהבת בהם, חוץ מה"משפחה", שזה מדהים בעיני, אני ממש אוהבת שהם באמת הרבה יותר ממוזיקה. אני מעריכה אותם כל כך על כל מה שהם עשו עם ABL, אני מעריכה את המטרות שלהם, את המאבק שלהם, אני מעריצה אותם (!!) על זה שיש בהם כל כך הרבה רצון תמיד ללמוד וללמד עוד ועוד. על זה שהם כל כך טוטאלים, ושהכל אצלם תמיד עד הסוף, ותמיד חייב להיות מקורי ושונה. זה מדהים בעיני.
והכי מהכל, אני ממש מעריכה את זה שהם גורמים לאנשים באמת ללמוד ולרצות לפתוח אופקים חדשים ולהגיע לדברים שסביר להניח שהם לא היו מגיעים, כמו לדוגמא כל מה שהיה עם הAA, שאנשים היו צריכים לקרוא על פילוסופיה וכאלה כדי להגיע לזה. הם תמיד מעניינים, תמיד יש משהו חדש ללמוד עליהם, והם מאתגרים את המעריצים שלהם. אני כל כך מעריכה אותם על זה.

AlmogiToMars

New member
אחלה רעיון ../images/Emo211.gif

באמת רעיון טוב .. אני חושבת שכבר אמרתי את זה לא מזמן ,, הכרתי את הלהקה דרך דודה שלי , ביומולדת שלי (6.3 ) דודה שלי הביאה לי את הדיסק הראשון של הלהקה .. אני זוכרתת שהיא אמרה לי כזה " חרא של מתנה ליומולדת אבל אני מבטיחה לך שתתאהבי בהם " והיא צדקה .. ב6.3 זה יהיה בדיוק 5 שנים לזה שאני מכירה את הלהקה ! :) אף פעם לא אהבתי רוק ותאמת? גם אף פעם לא שנאתי.. זה פשוט לא התחבר אליי כי היה רק רוק עם צעקות כאלו וזה היה מגעיל (זה מה ששמעתי אז מחברה שלי ) , בכל אופן , שמעתי את הדיסק והשיר קפריקורן פשוט הרג אותי - אני כל כך התאהבתי בשיר הזה בפעם השניה ששמעתי אותו , אין לי אפילו מילים לתאר את ההרגשה כזה ,אולי אני נשמעת סתם איזה ילדה פלצנית ומתרגשת מכל דבר אבל זה לא ככה,, אף פעם לא בכיתי משירים וזה היה ממש השיר הראשון ,, (טוב אני חופרת ויש לי עוד מה לספר חחח
) אניוואי , הדיסק הראשון שדודה שלי הביאה לי נשבר לי אחרי שנתיים וחצי של חפירות עם השירים שאף פעם לא נמאס לשמוע אותם . ואז ב2005 אחרי שהדיסק השני יצא עבר אולי שבועיים עד שהוא הגיע לחנות וקניתי אותו ישר והשיר שבאמת החליף את קפריקורן וריגש אותי מחדש זה היה דה קיל וואי אני ממש אוהבת את השיר הזה ! -- מה שאהבתי בלהקה והכי התחברתי אליה זה מה שאמרו פה קודם - שהלהקה עצמה כותבת את השירים ולא איזה מלחין \ זמר\וואטאבר מחור כלשהו-זה הם כותבים את השירים והם ממש משקיעים בהופעות, מתחברים למעריצים ונפגשים איתם אחרי הופעה (איזה להקה או זמר יעשו את זה בדיוק ?! ) זה ממש מחבר אותי אליהם ואני .. אני אפילו לא יודעת איך להגדיר את ההרגשה שכלפעם שאני רואה FY בטלוויזיה או TK (( ובקרוב זה יהיה גם ABL )) אני פשוט משתיקה את כל הבית סוגרת את החדר ואני שקועה בטלוויזיה בשיא הווליום ושומעת את השירים בלי שאף אחד יפריע לי.. ***זאת הייתה חפירה רצינית ,**** -------שניי ? מה איתך ? מה את כל כך אהבת בהם,איך הכרת אותם .. ? -------------

את רוצה להגיד לי שאת מכירה אותם מגיל 8?

גיל 8 זה גיל נורא צעיר להתחיל לשמוע..משהו..

AlmogiToMars

New member
9... חח

כן זה מוקדם .. אבל דודה שלי וההשפעות שלה.. היא עכשיו בת 18 + והיא בהלם שאני עדיין שומעת אותם .. אבל אני בכל יום מודה לה שהיא הכירה לי אותם חח :)

איך הזמנת את הדיסק השני באמת?

הם לא היו בארץ עד השנה.. כאילו הביאו אותם רק השנה.. גיל 9 זה ממש מוקדם. לא הכרתי אחד ששמע רוק בגיל 9, או בכלל מוזיקה.

AlmogiToMars

New member
זה בדיוק כמו שילדה בת 9 תשמע מזרחית ......

זה אותו חרא.. D: רק שהחרא שאני שמעתי היה יותר יפה

AlmogiToMars

New member
מה פתאום השנה... ?!

ודרך אגב הזכרתי את זה שזה היה דיסק צרוב ? .. כאילו לא המקורי - המקורי היה אצל דודה שלי והיא פשוט צרבה לי אותו כדי שאני גם ישמע, תאמת ? זה לא שבגיל 9 הייתי שומעת -ר-ק- אותם .. הייתי שומעת שירים והם היו בנוסף מדי פעם ככה , לא כמו עכשיו שזה קבוע וכל מיני עד גיל 11-11וחצי הייתי שומעת אותם בקטנה כזה הייתי מדי פעם מזמזמת את השירים שלהם ואחר כך ממש ממש התחלתי לשמוע אותם עד היום .. -- ומי ששואל מאיפה היא השיגה את הדיסק אז בואו נגיד שמגיל קטן ההורים שלה תמיד לקחו אותה לחו"ל ובטיול שהיא הייתה שזה היה כזה מסלול בארה"ב - אני חושבת לאורלנדו ולניו-יורק ולעוד כמה .. היא סיפרה לי שהיא נכנסה לאיזה מקום ענק אני אפילו לא יודעת אם זה קניון או מה שזה לא יהיה והיה שם חנות דיסקים והיא תמיד חיבבה רוק ואת כל הסגנון הזה אז היא קנתה ואחרי כמה זמן שהיה את היום הולדת שלי היא צרבה לי והביאה לי .. .. יש מבין חח ?
..

עונה לעצמי..

הכרתי את 30 לפני בערך שנה ממש.. בחופש הגדול לפני שנתיים ראינו אצל ידיד שלי שר המלחמה, וחשבתי שמי שמשחק את ויטאלי דיי חתיך, ומאוד מאוד מוכשר, ואז, כהרגלי, הלכתי וחיפשתי עליו באינטרנט.. ואז גיליתי עליו יותר פרטים, וגם שיש לו להקה ואני כזה "הו לא, לא קיאנו ריבס all over again" ופשוט לא רציתי לשמוע כי בדיוק היה הגל של כל ה"אני שחן/זמר, זמר/שחקן" ואני ממש לא רציתי לנסות.. אני חושבת שאיפשהו שמעתי את קפריקורן, כי הוא נורא מוכר לי. ואז בערך בתחילת אפריל היה את דה קיל בMTV MUSIC וזה פשוט שבה את ליבי וחשבתי לעצמי "רגע, הוא לא מוכר לי מאיפשהו?" ואז גילתי שזה ג'ארד ושללהקה קוראים 30seconds to mars והתחלתי לברר עוד ועוד ועוד ועוד והתאהבתי. מבחינתי 30 כן שינו משהו, הכרתי אותם בתקופה הכי אפלה בחיים שלי, כיתה י"א לא הייתה כיתה קלה בכל מובן שהוא. לא משנה מה קרה, אני מעדיפה לא לחלוק, אבל אכלתי יותר מידיי, הייתי בדיכאון מטורךף, לא דיברתי, לא חייכתי, לא תקשרתי עם העולם וואט סו אבר. לא הייתי פשוט. הרצון שלי להתקיים שאף ל0 אפשר לומר. ואז הכרתי אותם ומשהו בהם פשוט.. עשה לי את זה. כמו אהבה במבט ראשון. היה משהו במילים של ABL שהיה כל כך חזק. וזנה בא לי בדיוק בזמן. כי את כל הטרנפורמציה של ABL עשיתי בעצמי יחד עם האלבום. הם מבחינתי, הצילו לי את החיים, ועשו אותי למה שאני היום. כי אם הניצוץ לא היה מתעורר לי מחדש. אני לא חושבת שהייתי יכולה איי פעם לחזור לעצמי או להיות יותר מעצמי. אני חווה להם את כל הכוח שיש לי עכשיו. מה שאני אוהבת בלהקה זה כמה דברים, א'.. שזה לא מתחיל ונגמר במוזיקה, מאחוריהם יש עוד ים של רעיונות וסמלים והיסטוריה, יש מאחוריהם כל כך הרבה ידע, זה כל כך יפה שאנשים עם שכל עומדים מאחורי הלהקה הזאת, שמסתכלים על חומרים פילוסופיים עכשווים, ובאמת מבינים וקוראים דברים שמעניינים אותם, הם מאוד אינטיליגנטים ב' שהם דיי דוחפים אותנו להרחיב את האופקים שלנו, שאם אנחנו רוצים להבין משהו לעומק אנחנו צריכים ממש ללמוד, ולהשכיל, כדי להכנס לעולם שלהם צריך ללמוד ולהשכיל ובכלל, זה כאילו הם אומרים שלכל דבר יש אלפי פנים ושום דבר לא מובן מאליו ושאסור להסתפק רק במראה עיניים, אני חושבת שאם יש מעריצים חכמים זה המעריצים של 30. ברצינות. חוצמזה שהרוב מכירים את ההלם הפוסטמודרני וכל השיט הזה ובערך את כללל המיתולוגיה היוונית
ג' זה האשלון, היחס שלהם למעריצים, נתקלתיח בכזה דבר עם היהודים, אבל.. היהודים זה הארץ וגם הם לא כל כך חמים למעריצים שלהם, לפחות לא עד כדי כך, ו30 וואו, 30 יוצאים כל הופעה ומעריכים את כולם ומשתלים לזכור את כולם הם אפילו נותנים כרטיסים מעריצים שאין להם כרטיסים. הם יושבים ומדברים איתנו ובאמת איכפת להם. אתם יודעים שתומו היה נוכח כמעט בכל פגישה בין האשלון בארה"ב לחברת תקליטים? הוא היה על הקו בכל שיחת ועידה כמעט עוזר להם להחליט החלטות, למה? כי הוא היה אשלון לפני ששהוא הצטרף ללהקה, וזה עוד משהו מגניב שהם נותנים הזדמנות גם למעריצים ולא פוחדים מהם. סתכלו על תומו. ד' מה שאני עוד אוהבת זה שבחיים שלי לא ראיתי כזה מועדון מעריצים עם כזאת מחוייבות ללהקה, שאנשים טסים לחו"ל מארצות כמו ישראל, יפין וארגנטינה ועוקבים אחריהם בערך לכל מקום אפשרי, מי עוד עושה את זה?

Rage Of Fire

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo105.gifאני לא הולך לחפור כי אין זמן

וגם כי אין מה לחפור ממש בקיצור לפני איזה חצי שנה קצת יותר הלכתי למועדון בקריות {הגאלה מי שמכיר מועדונים בקריות D:} והיה את THE KILL כל פעם שהייתי הולך לשם {חופש גדול אתן יודעות P:} ואהבתי את השיר חיפשתי מי שר את השיר הזה מצאתי 30 SECONDS TO MARS וידעתי שאופק שומעת אותם אז שאלתי אותה עליהם קצת והיא המליצה לי מאוד עליהם ואמרתי סבבה אני אוריד כמה שירים זה התחיל ב3 שירים ולאט לאט התפתח לכל השירים D: נמשכתי ל30 כי אממממ הם שונים ומיוחדים ואני לא מכיר להקות שעושות כזו מוזיקה וכל כך משקיעות במוזיקה ובהכל! וזה עניין אותי.... אני מעריך את ג'ראד על זה שהוא מבין כל כך בפילוסופיה שעד לפני איזה כמה זמן הנושא עניין אותי ואת טומו על כשרונותיו הרבים ועל האינטיליגנציה שלו {לפחות לפי מה ששמעתי פה בפורום וראיתי בסרטונים} את שאנון שהוא פשוט מלך בתופים ואת טים אני עוד לא מכיר כל כך אז אין לי מה להגיד עליו וגם הוא לא רשמי P: הם דיי השפיעו נראה לי עליי גם במיוחד הסגנון כתיבה של ג'ראד כי שמתי לב שאני כתבתי איזה שיר וכשחשבתי על הלחן שלו אז הרכבתי סוג של לחן מסויים שנורא הזכיר לי את ATTACK ואני כזה "וואי! זה נשמע לי מוכר הלחן שעשיתי!" ואז כזה "אה!!!!!!!!! זה ATTACK! פאק!><" בקיצור להקה של מלכים D:

Keren W

New member
רעיון מעולה:]]

וואי תאמת אני לא אשכח איך הכרתי אותם למרות שזו היתה הכרות די מוזרה. אז זה התחיל ככה,לא הייתי שומעת כל כך MTV וכאלה וגם לא כל כך אהבתי את זה{בתקופה מסויימת} כי אני תמיד אהבתי מוזיקה. ואז נראה לי איזה שנה לפני ששמעתי את דה קיל התחלתי לראות קצת MTV כזה בשביל הכיף... אחרי שנה זה נראה לי היה במרץ אפריל שמעתי פעם ראשונה את דה קיל,הוא היה נשמע שיר סבבה לא ממש התייחסתי אליו ברצינות,בערך כמו לכל שיר שני ששומעים בטלוויזיה... אבל חברות שלי דיברו על כמה שזה יפה וכאלה והחלטתי להוריד אותו! חיכיתי לראות מתי יהיה אותו(אהמ אהמ היה אותו הרבה) בשביל לקחת את השם של הלהקה. כשקארתי פעם ראשונה את השם הייתי ככה -WTF? כאילו למה שם כזה=\ ואז הורדתי באיימיול והתחלתי לחפש על הלהקה עצמה,בהתחלה ראיתי כל מיני דברים וכתבות על ג'ארד ושהוא שחקן וכו' ובעצם שהוא שיחק באלכסנדר... הקטע הוא, עוד שראיתי את הסרט לפני כן ג'ארד עניין אותי בתור שחקן כאילו מי הוא מהו איך קוראים לו,ככה אחרי שראיתי שהוא קשור ללהקה זה יותר משך אותי לבדוק עוד על הלהקה עצמה. ואז המשכתי לחפש מצאתי את הקליפ פרום יסטרדי ביוטיוב וקפריקורן והורדתי את השירים ועוד שירים ועוד שירים עד שהכל היה לי. ומשם זה היסטוריה כל חודש ידעתי עוד דברים עד עכשיו שאני יודעת יחסית הרבה,הכל אני לא אגיד שאני יודעת כי אפחד בעצם לא יודע הכל אבל מספיק אני חושבת שאני יודעת:] מה שמצחיק זה שאני לא ממש התעניינתי בהם כלהקה כל החברות שלי אמרו לי לשמוע ושאני התחלתי לשמוע ולהכיר אותם באמת כולן אמרו לי שהם סתם להקה אבל למי איכפת מה הן חושבות. מה שבאמת זה ששלושים לא השפיעו עלי רק מבחינה של מוזיקה מוזיקה טובה. הם השפיעו עלי בהרבה בחינות אחרות, ודי עזרו לי להשתנות הייתי צריכה את השינוי הזה יכול להיות שהם עזרו לי להיתבגר באיזשהו מקום. ואני חושבת ככה כי הם לא מסתכמים רק במוזיקה טובה, כל מה שהם בעצם כל מה שהם באים לייצג ולהביע הכל השפיע עלי. אני חזרתי לעשות דברים שתמיד אהבתי והזנחתי,שינתי את האופי שלי בכמה פנים וזה עזר לי לסנן דעות של אחרים שפעם היו משפיעות עלי יותר ועכשיו אני לא ממש מתייחסת למה שכל אחד אומר לי. אני פשוט השתניתי לחלוטין ולטובה אני חייבת להגיד. אני מעריכה אותם מאוד כאנשים בעלי דעות והדרך עבודה שלהם לגבי מה שהם אוהבים,אפשר להרגיש שהם עושים את המוזיקה מכל הלב ולא רק בשביל להוציא כמה שירים בשביל להתפרסם. אני חייבת להגיד שאני לא מבינה כמעט כלום במוזיקה שאני יכולה לשפוט מי טוב ומי לא אבל אני שומעת אותם ואני יושעת שהמוזיקה שלהם זה משהו מיוחד והליריקה של ג'ארד זה אחד הדברים שהכי נגעו בי ושהבנתי אותם לעמוק זה שינה את החשיבה שלי בהרבה מובנים! <סליחה על החפירה>

../images/Emo109.gif אני ( =

אממ.. אני מכירה אותם בסביבות השנה .. אבל שירים שלהם התחלתי לשמוע קצת אחרי כמה חודשים מאז שהכרתי אותם.. זה התחיל ב - from yesterday זרם ל - the kill המשיך ל - attack, the mission, the story, savior, Welcome To The Universe , Hunter, beautiful lie ו.. כל השירים של הלקה שיש להם עד היום בעצם.. ד"א , את התמונות של הלהקה ראיתי רק אחרי שהכרתי את פרום יסטרדי, דה קיל, אקט, וביוטיול לאי .. (=

A Modern Myth

New member
אני מכירה אותם כבר../images/Emo79.gif../images/Emo220.gif../images/Emo23.gif

בסביבות השנה וחצי ככה. ראיתי באיזה פורום שמישהי שמעה את דה קיל והורדתי וממש אהבתי. בהתחלה חשבתי שללהקה קוראים דה קיל ולשיר 30סטמ כי זה היה כתוב הפוך
אוי הבורות חחח אח"כ חפרתי ביוטוב וראיתי את הקליפ... משם הכרתי את FY ואטאק, ואז זה התגלגל ועכשיו אני מכירה את כל השירים :)

3shsh3

New member
מקווה שזה לא מאוחר..

תצטרכו לסלוח לי שאני כותבת לכל ההודעות שפותחים פה באיחור.. פשוט צבא וזה.. לא קל.. קראתי פה כל מה שכתבתם, ובהחלט התחברתי פה להרבה.. אז מה הסיפור שלי.. אני מכירה את הלהקה קצת פחות משנה, לא יודעת בידיוק כמה.. זה היה בחופש הגדול.. שמבחינתי כבר לא היה חופש גדול, כי סיימתי את התיכון...ומה עושים בזמן הפנוי?, רואים טלוויזיה, המון טלוויזיה, וגם ערוצי מוזיקה..אז באיזה יום, ראיתי את הקליפ של T.K מאמצע.. וממש התלהבתי מהשיר, ורציתי ליראות אותו מההתחלה, והרי כולנו יודעים שכאשר רוצים שמשהו יקרה או פשוט לא קורה... אז עברו ימים שלמים ולא שידרו את הקליפ, ואני התיאשתי..(לא יכולתי ליראות ביוטיוב כי לא ידעתי איך קוראים לשיר). אבל, איזו הפתעה.. לא הפסיקו לשדר את הקליפ של F.Y שגם מימנו ממש התלהבתי, אבל בהתחלה לא קישרתי בין הקליפ הזה לקליפ של T.K עד שיום אחד פשוט הראו את T.K ואז סוף סוף קישרתי. התחלתי להוריד שירים, התאהבתי, ועד היום, יש לי את כל השירים האפשריים. השפעה? כן הייתה השפעה ענקית, כמו שכבר רשמו לפני, אפשר לאמר שהם הצילו לי את החיים. הלהקה, השירים של הלהקה, פשוט הפכו אותי מילדה אדישה לסביבה, לעולם, לחיים לילדה שנהנת מהחיים מנסה לחיות את הרגע, חייה ללא פחד ולא מפחדת מאחרים ומעצמה. כל שיר ושיר שלהם העביר לי מסר אחר, שיעור אחר לחיים שפשוט גרם לי להבין עוד משהו וליישם אותו. הם אומנם להקה, אבל לאנשים כמוני, הם ממש מצילים, מדריכי חיים ופשוט הדבר שגורם לך לאהוב את החיים ולרצות לחיות אותם. גם אני אבקש סליחה על החפירה, מקווה שלא השתעממתם.

למעלה