5 דברים שלא ידענו על

../images/Emo41.gif 5 דברים שלא ידענו על../images/Emo41.gif../images/Emo187.gif

יאללה נעשה קצת הפסקה ממשחק הדמויות .. שכל אחד ישרשר 5 דברים שאנחנו לא יודעים עליו והוא רוצה לספר לנו על עצמו...

sibonishani

New member
אם זה מעניין מישהי...

1. אני מתחתנת ב-16.6.05 - (טוב- ידעתן, אבל בכל זאת זה מגניב)
2. אני עורכת - דין מתחילה (שנה במקצוע)
(אם מישהי צריכה עו"ד...) 3. קנינו בית באשקלון- ועכשיו אנחנו עובדים קשה בשיפוצים
4. אני רומנטיקנית חסרת תקנה !
(בגלל זה אני בוכה כמעט בכל פרק של בנות מקלאוד). 5. בחיים לא האמנתי שאצא עם מישהו מאשקלון, אני מכירה את הארוס שלי מגיל 14 (מבני עקיבא- כששנינו היינו דוסים), נפגשנו בחתונה של חברה שלי (שהוא בגיע בגלל שהחתן ניג'ז לו שיגיע כי הם עבדו איזה שבוע ביחד) ונהיינו בקשר בגלל שהוא רצה שאני אכתוב מכתב לחברת מאסטרכארד שדפקו אותו, בסוף הפסקנו את הטיפול בזה והתחלנו לצאת.כנראה שהגורל החליט בשבילנו. אני חושבת שאני צריכה לכתוב מכתב תודה למאסטר כארד.

sibonishani

New member
../images/Emo8.gifאופס...

בקשר לסעיף 5 - נפגשנו בגיל ארבע עשרה אבל לא התראינו מגיל 19 בערך עד גיל 24. ואז נפגשנו שוב בחתונה של חברה

batshi1

New member
מזל טוב!

אין על מה להתנצל כשאתה רומנטיקן חסרת תקנה....רק אנחנו יכולות ויש גם כמה יכולים לדעת באמת מה זו אהבה גדולה! הרבה אושר שמחה וכמובן אהבה

yaelelele

New member
עכשיו אני.. ושוב פעם ../images/Emo49.gif ../images/Emo9.gif

אוקיי... אז ככה...
1) אני לא נימצאת במסגרת בית ספר מכיתה ו'. 2) אני עובדת בבית קפה. 3) יש לי תוכי בשם ג'ואי. 4) בעבר שקלתי יותר ממאה קילו. 5) לא גרתי בבית שלוש שנים. ו...6) בדרך... אני אוהבת אתכן

פגית

New member
טוב שבתי ... ותשובותי הן..

1. אני רוכבת על סוסים מכיתה ו' 2. נולדתי פגית משקל 600 גרם שבוע 23+6 (תחילת חודש שישי) 3. אני מתגייסת נכון לעכשיו ב 19.7.05 4. אני חולה על אבנים וקריסטלים בקטע המיסטי והרוחני של זה 5. יש לי בריכת שחייה בבית

yaelelele

New member
מה?!?!?!?!? ../images/Emo12.gif

יש לך ברכת שחייה בבית?!? יאאא בטח את טחונה בכסף.. חחח כיף לך

פגית

New member
כן חחחח ולא לא כזה הרבה...(לא שאני

בקיעה בסכומים או משהו אבל לא נראה לי שזה משהו שאיאפשר לעמוד בו)..

yaelelele

New member
פחחח איזה..

אמא שלי חוסכת כדאי לקנות סלון חדש.. ולך יש בריכה?? עם הבירכה שלך היינו מסוגלים לקנות מיליון סלונים.. חחחחחח מקנאה בך. ובאמת לא היית פה הרבה זמן..

נועה167

New member
../images/Emo26.gif

1. אני דתייה. 2. יש לי בחדר קיר כחול וקיר כתום חח 3. עוד סידרה שאני מכורה אליה- אי אר :) 4. נכון לעכשיו עוד 5 חודשים אני מתגייסת. 5. פעם דרס אותי אופנוע אבל לא קרה לי כלום חיחי

יאללה עכשיו אני ../images/Emo9.gif../images/Emo187.gif

1. הייתי פעם דתיה והיום אני לא 2. אני מדריכה בפנימיה של ילדים 3. אני ממש אוהבת לצייר 4. אני מכורה קשות לחברים (התוכנית) אני רואה אותה כל ערב 5. אני לא יודעת לרכב על אופניים

Nira22

New member
../images/Emo40.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

* קלסטרופובית ** מפחדת מכלבים *** שקרנית גרועה **** אוהבת לצלם - בעיקר תמונות נוף. ***** משתדלת לחרוג מהנורמות(צווי אופנה, מותגים וכדו'...)

../images/Emo11.gif

גם אני דתיה
כבר מעל לשנתיים שאני לא מעשנת
עד כיתה י"א לא ידעתי לרכוב על אופניים ואז חברה שלי לימדה אותי. יש לי אחיינית בת חצי שנה
אני משוגעת על צבע ירוק

אני

אני פוחדת מכלבים. אני אוהבת כחול. לא יכולה לחיות בלי טלויזיה לפחות 3 שעות ביום (לא רצוף בד"כ). אני עולה לכיתה י' אני ביישנית כמו אני לא יודעת מה

למעלה