5 הזמרים הגדולים ובינהם כמובן- עידן רייכל
W willo1 New member 31/7/05 #1 ../images/Emo41.gif 5 הזמרים הגדולים ../images/Emo41.gif ובינהם כמובן- עידן רייכל
Y yinnon2 New member 2/8/05 #2 חחח מן הסתם... ד"א--עד עכשיו (ב"ה) כל הסינגלים יצאו מהדיסק הנוכחי עברו דרך המקום הראשון במצעד של רשת ג'...כבוד..מעניין מה יהיה במצעד השנתי בראש השנה..
חחח מן הסתם... ד"א--עד עכשיו (ב"ה) כל הסינגלים יצאו מהדיסק הנוכחי עברו דרך המקום הראשון במצעד של רשת ג'...כבוד..מעניין מה יהיה במצעד השנתי בראש השנה..
Y yinnon2 New member 2/8/05 #4 זה משהו שיש לו סיכויים טובים לזכות בו אבל מבחינת שיר השנה יש תחרות חזקה השנה הזו.. ועדיין לא הבנתי מה הקטע של הקומונה..
זה משהו שיש לו סיכויים טובים לזכות בו אבל מבחינת שיר השנה יש תחרות חזקה השנה הזו.. ועדיין לא הבנתי מה הקטע של הקומונה..
מ מוזיקאית15 New member 2/8/05 #5 אוקיי אני יסביר לפני שהפורום הזה, נפתח..אז לא היה שום קומונה ושום פורום של הפרוייקט. אז לפני 7 חודשים פתחתי את הקומונה.... ומה רע בקומונה?
אוקיי אני יסביר לפני שהפורום הזה, נפתח..אז לא היה שום קומונה ושום פורום של הפרוייקט. אז לפני 7 חודשים פתחתי את הקומונה.... ומה רע בקומונה?
B bryan New member 3/8/05 #6 ב 2003 כשהוא זכה באיש השנה הוא גבר על מתמודדים חזקים כמו שלום חנוך ומשינה שבאותה שנה חזרו לפעילות,אז כנראה שהוא ראוי לזה
ב 2003 כשהוא זכה באיש השנה הוא גבר על מתמודדים חזקים כמו שלום חנוך ומשינה שבאותה שנה חזרו לפעילות,אז כנראה שהוא ראוי לזה
Y yinnon2 New member 3/8/05 #8 ראוי בהחלט... פשוט יצירת אומנות הדיסק שלו... אבל השנה יש גם את עברי שעשה עבודה טובה,אביתר בנאי,ארקדי עם "יותר ממני",גידי גוב חזר,רמי קליינשטיין הוציא דיק מצוין..אז התחרות לא כ"כ קלה..למרות שאני כמעט בטוח שעידן ייקח כי הכי מגיע לו..
ראוי בהחלט... פשוט יצירת אומנות הדיסק שלו... אבל השנה יש גם את עברי שעשה עבודה טובה,אביתר בנאי,ארקדי עם "יותר ממני",גידי גוב חזר,רמי קליינשטיין הוציא דיק מצוין..אז התחרות לא כ"כ קלה..למרות שאני כמעט בטוח שעידן ייקח כי הכי מגיע לו..