52 הורדות ג'קט בסרטון אחד

t r e c o o l

New member
../images/Emo41.gif52 הורדות ג'קט בסרטון אחד../images/Emo106.gif../images/Emo41.gif

מדהים!
2.25
2.34-3.46
כ"כ אהבתי שהוא עשה את זה.. http://www.youtube.com/watch?v=vhU2UBYQJa8 סתם תמונה מהממת

nini18

New member
נו דיי זה כבר לא...

אנושי..... למה אין שום דבר חדש

t r e c o o l

New member
בזיון ../images/Emo201.gif

אפילו על הפאפרצי אי אפשר לסמוך.. לא נורא עוד 20 יום לסינגל, ואז יהיו בלי סוף ראיונות ודברים חדשים

heart1soul

New member
תודה רבה על הסרטון אבל זה מגדיל תסמיני גמילה!

אני כבר מתה פהההההההההההה אני צריכה הנשמה מאדם..:/ אבל אני אסתפק בציוצים מגניבים, באבל טוויט, שירים חדשים או תמונות.. בבקשה?!

t r e c o o l

New member
../images/Emo201.gifבנתיים נצטרך להסתפק הסרטונים

המדהימים האלו.. הנה עוד אחד (
) יפה יפה יפה, אני יודעת ששמו אותו כבר כאן..אבל הוא פשוט מעולה. http://www.youtube.com/watch?v=Gm6q0UkWuAQ&feature=player_embedded

nini18

New member
בלי לפגוע אבל זה ממש ממש ממש ממש ממש

ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש
לא מספק

t r e c o o l

New member
../images/Emo6.gifחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ואוו! אבל זה יכול להחזיק

אותנו קצת לא?..חחח.. עוד 20 יום

nini18

New member
לא, אל תעשו את זה, אדם לא אוהב אותם.

זה לא יפה
באמת עם כל העצב שאין שום פאפרצי, אדם קודם לכל וצריך לכבד אותו, זו דעתי לפחות.

t r e c o o l

New member
נו, אדם יוצא מעולה איתם..

אם הוא מתעקש לא לעשות בבלטוויוט או להדליף תמונות של שניהם(..) איזה ברירה נשארה לי..

nini18

New member
לא יודעת, אבל הוא אמר כמה פעמים שהוא לא

אוהב אותם, לא יפה

nini18

New member
../images/Emo89.gif../images/Emo89.gif

אפילו שאדם עם דרייק הוא לובש את החולצה של ציקס
חחח

mayarel

New member
מה הם לובשים פה??????חחחחחחחחחח