522- פרק אחרון לעונה

limors2

Active member
../images/Emo41.gif522- פרק אחרון לעונה../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

אני עוד לא הצלחתי לברר מתי העונה השישית (או לפחות החצי הראשון שלה) תשודר, ואתם? צפיה נעימה

the man 123456

New member
חצי צפויי/חצי מפתיע...

האמת כולנו ידענו שאין באמת סיכויי שזה יקרה, אבל זה בכל זאת טיפה הפתיעה אותי... טוב נו לפחות עכשיו יהיה המשך מעניין בעקבות ה"טוויסט"... (אגב לא לצנזר לי את ההודעה כי תקראו טוב ואין פה שום דבר שדורש ספויילר!)

טיי 1

New member
../images/Emo58.gif לפחות עכשיו אנחנו יודעים... :)

הרבה זמן לכתוב אין לי - אבל- זה לא פרק ה -"וואו" שציפינו. זה אפילו לא הרגיש בכלל כפרק סיום עונה... כאילו זה היה מין פרק בנייה לקראת הפרק הבא שהוא יהיה גדול... (יהיה ליוצרים כיף וקל לכתוב את הפרק הבא כי צריכים להיות בו הרבה דברים דרמטיים). יכלו לנצל את הרגעים בין שון לכריסטיאן לרגעים יותר דרמטיים , לסחוט את הלימון הזה יותר... ולא עשו את זה . הסיפור עם טדי - לא ברור .. ולכן לא כזה מותח, (שון מוכן לוותר על החתונה של כריסטיאן בשביל טדי ? אהמ) הרבה רגעים לא ממומשים - ציפינו לאיזה בום גדול ,אפילו בגיזרת קימבר - שתעשה מהומות. כאילו הפרק הזה היה "הפוך על הפוך" במובן הזה שהוא היה מאופק מדרמות גדולות. התמונה מופיעה שוב (GOOD) :) -קימבר נראית רע , לא ? בסצינת המיטה הראשונה שלה ושל עדן חשבתי שהיא נראית רע בכוונה כדי להדגיש את זה שהיא כבר לא צעירה כמו עדן. אבל כל הפרק היא לא נראתה טוב, הפנים שלה מבריקות משיזוף מזוייף. יש הרבה חברות קוסמטיקה - תמצאי איזה פודרה או משהו :) אין שום קשר לגיל - קימבר היא דמות שיכולה להיות פצצה גם בגיל 50 - אבל כל ההילה שלה של "קימבר הנרי" ירדה . (אולי בכוונה ? ) לפחות אנחנו יודעים עכשיו שתהיה עונה הבאה ? :) (ובחייכם - גם אני שמחתי ולא ציפיתי שתוצאות הבדיקה של כריסטיאן הוחלפו בטעות.. אבל בחייאת דין דין אביב , יש איזה אופרת סבון שם בחוץ שצועקת "גניבה תסריטאית" . קצת יותר מדי soapy בשביל ניפ טאק :) ועכשיו נראה אם כריסטיאן חוזר להיות כלב כרגיל.. לחשוב רק על איך לשגל נשים צעירות, ועוד נפטיר קללה בעתיד - שאולי הוא צריך איזה סרטן שוב בחיים כדי לחזור להיות הכריסטיאן הסימפטי שראינו לכמה רגעים חטופים :)

GaIi4697

New member
וואו ../images/Emo58.gif

אני עדיין לא בטוחה. זה לא היה לגמרי גרוע, אבל זה גם לא היה המשהו המטורף שהיה אמור לקרות. ראו על כריסטיאן בסוף הפרק דיי חרטה, לא? אני חושבת שאם הוא היה מת היה יותר קל לסגור את הסדרה. עכשיו אני מתבאסת שהיא נגמרת. וואי. אין מצב שהוא ישאר עם ליז. אין מצב שליז תסלח לו על זה. אז.. כן. נחכה לעונה הבאה.

טיי 1

New member
../images/Emo58.gif בהחלט ...לא פרק סיום עונה מדהים

ולא הבנתי - ראית חרטה על כריסטיאן ? אני ראיתי שהחרטה היחידה שהוא הרגיש היא על עצמו ועל התזמון הגרוע :)

GaIi4697

New member
../images/Emo58.gif

חרטה על החתונה, על זה שהוא סוגשל תקוע עם ליז עכשיו, שהוא עשה דברים מהר מידי ובתכלס זה ברור שהוא ייצא מניאק בסופו של דבר...

limors2

Active member
אוי, עוד לא ראיתי../images/Emo6.gif

התכוונתי לראות אתמול ובסוף לא הייתי בבית

limors2

Active member
סתמי ביותר, וחותם חצי עונה בינונית../images/Emo58.gif

החצי הראשון של העונה הזו היה ממש טוב והזכיר לי למה אני אוהבת את הסדרה, בחצי השני היו פרקים טובים אבל לא מספיק כאלה. אני לא אתגעגע ואחכה בקוצר רוח לעונה השישית, אבל גם לא אתעלם ממנה כשהיא תחזור. הסיפור עם הערפדים היה מוזר, בגלל שזה היה נראה כאילו שמשהו מתפתח ממנו עם כריסטיאן ואז פתאום החליטו לזנוח את כל הכיוון הזה לגמרי. לא מתאים להם. אבל סצינת הניתוח הייתה ממש יפה, הכל בשחור לבן מלבד הדם
סאגת קימבר- אני לא מאשימה את ראם. כל אחד יחליף את קימבר בעדן כששתיהן נמצאות מולו. קימבר עדיין יפה (ובעלת פנים בגוון אפרורי?) יחסית לנשים אחרות בסדרה, אבל היא לא משתווה לעדן וגם לא נראית טוב כמו בעבר. אני לא מסכימה עם ליז ולא מאמינה שקימבר רצתה את כריסטיאן בשביל הכסף שלו- היא באמת תמיד אהבה אותו, ועד העונה הקודמת הייתי גם רוצה שהם יחזרו להיות ביחד. אבל זה מאוחר מדי לדעתי. עכשיו נשאר רק לראות כמה זמן (אם בכלל) כריסטיאן ישרוד בנישואים לליז לפני שהוא יחזור להיות המניאק הרגיל שהוא, ואם הוא יחליט לנסות לרדוף אחרי קימבר שאולי תכחיש שהיא הרגישה משהו כלפיו עכשיו כשהיא יודעת שהוא בריא. שישארו ב"בואו נגלה את כל הסודות מהר", ולא ימרחו את הסיפור בתחילת העונה הבאה. בואו נהמר על הפתיחה שלה- כריסטיאן עסוק עם נשים שהן לא ליז ואנחנו נגלה שעברו כמה חודשים והכל התפרק בין שניהם, שון שוקע עמוק יותר ויותר עם טדי "תתאהבו בי תתחתנו איתי ואני ארצח אתכם ואקח לכם את הכסף" ומאט מצליח לשם שינוי להתמיד בחיים נורמליים חסרי משברים. אבל הם לא ישרדו לאורך זמן, חלילה
אני מקווה שמה שקראתי על ההחלפה בשחקנית שמגלמת את טדי היה נכון ושישאר נכון. עם השחקנית הזו טדי ממש דומה לדמות שהשחקנית משחקת (ושאני מאד מאד אוהבת בבאטלסטאר גלקטיקה) ורק בגלל זה אהבתי אותה מהרגע הראשון, אבל עכשיו היא כבר משוגעת יותר מדי ואני מעדיפה לא להרגיש כלפיה שומדבר חיובי
אולי כשיהיו לה פנים אחרות הבעיה הזו תעלם
חפרתי די הרבה יחסית לפרק שלא כ"כ נהניתי ממנו
נקווה שיהיה טוב יותר בעונה הבאה, מתי שהיא תגיע.

Rוית

New member
קצת מאכזב האמת ../images/Emo58.gif

היי, אני רוית, קוראת סמויה בפורום אבל החלטתי שעל פרק כזה צריך להגיב.
אני חייבת להגיד שהפרק היה מאכזב. לא כפרק בפני עצמו אלא כפרק בסידרה ניפ טאק! הסידרה הזאת כל כך מטורללת שבחיי שהייתי בטוחה שקימבר בכנסייה יורה בכריסטיאן כאשר הכדור מתמקם לו בול בנקודה שעוצרת את הסרטן ולכן הוא ישאר בחיים (עד סוף הסידרה לפחות) עם כדור בלב. או משהו כזה. בכל זאת, זאת ניפ טאק!!! אז אני חייבת לציין שהתאכזבתי. וגם ה'סיפור ניתוח' של הפרק, עם הזוג ערפדים לא היה קשור. בד"כ הסיפור מסגרת הזה מתקשר לדמויות איכשהו, אבל הפעם, חוץ מלהראות רגע של נדיבות של כריסטיאן, זה היה מיותר לחלוטין. אפשר אולי לקשר בצורה כלשהי את התאווה לדם לתאווה לחיים ולהקביל את זה לכך עם כל התאווה לחיים של כריסטיאן, הוא יודע שהחיים נגמרים לו.. אבל זה עדין חלש.. אני מסכימה אבל שהסצינה של הניתוח בשחור לבן היתה מיוחדת. אה, וטדי הזאת מוזרה ברמות.. ועדין לא ברור מה הקטע איתה.. מתחתנת עם רופאים בשביל הכסף והורגת אותם? סתם חייה חיים כפולים? לא ברור. עוד יותר לא ברור למה שון נשאר איתה היא ממש לא הטיפוס שלו. ובכלל, כל הקטע של 'אני אפספס את החתונה של החבר הכי טוב שלי בשביל ללכת עם אישה שאני מכיר שבוע ללוויה של הדודה שלה' היה מ-מ-ש מופרך!! ולמרות כל מה שרשמתי, עדין נשארה הדילמה של מה כריסטיאן יעשה עכשיו (אני כל כך מרחמת על ליז!), וכמו שרשמו פה אני אולי לא אצפה בכליון עיניים לתחילת עונה הבאה, אבל אין ספק שאני אחזור לצפות, לפחות בשביל לדעת איך זה יסתדר, אם בכלל.

limors2

Active member
שלום לך רוית!../images/Emo58.gif

אני מסכימה עם כל מה שאמרת, אבל אני אתייחס רק לקטע של שון וטדי כי אליו לא התייחסתי בהודעה שלי. מופרך לחלוטין. אחרי שכל הסדרה הם מתמקדים לנו בכמה מערכת היחסים של שון וכריסטיאן חשובה להם, הם באמת מצפים שנאמין שהוא יבחר בה במקום בחבר הכי טוב שלו?

pinkdor

New member
אני דווקא חושב שהיה פרק מעולההה

ברור שציפינו שקימבר תחליט לפוצץ את החתונה של טרוי וליז אבל זה לא קרה, ודווקא זה היה מפתיע ומרגש. יכול להיות שבאמת אכפת לה ממנו? אם בסצינה האחרונה שוב היו מנסים להרוג את שון אז זה כבר היה ממש מעצבן. כאן הביאו לנו סוף אחר, הפוך על הפוך. כריסטיאן מגלה שהסרטן שלו נעלם? טלנובלי משהו אבל עדיין שונה ומפתיע. ואין ספק שכריסטיאן יחזור להיות המניאק שהיה, וחבל!

למעלה