סתמי ביותר, וחותם חצי עונה בינונית../images/Emo58.gif
החצי הראשון של העונה הזו היה ממש טוב והזכיר לי למה אני אוהבת את הסדרה, בחצי השני היו פרקים טובים אבל לא מספיק כאלה. אני לא אתגעגע ואחכה בקוצר רוח לעונה השישית, אבל גם לא אתעלם ממנה כשהיא תחזור. הסיפור עם הערפדים היה מוזר, בגלל שזה היה נראה כאילו שמשהו מתפתח ממנו עם כריסטיאן ואז פתאום החליטו לזנוח את כל הכיוון הזה לגמרי. לא מתאים להם. אבל סצינת הניתוח הייתה ממש יפה, הכל בשחור לבן מלבד הדם
סאגת קימבר- אני לא מאשימה את ראם. כל אחד יחליף את קימבר בעדן כששתיהן נמצאות מולו. קימבר עדיין יפה (ובעלת פנים בגוון אפרורי?) יחסית לנשים אחרות בסדרה, אבל היא לא משתווה לעדן וגם לא נראית טוב כמו בעבר. אני לא מסכימה עם ליז ולא מאמינה שקימבר רצתה את כריסטיאן בשביל הכסף שלו- היא באמת תמיד אהבה אותו, ועד העונה הקודמת הייתי גם רוצה שהם יחזרו להיות ביחד. אבל זה מאוחר מדי לדעתי. עכשיו נשאר רק לראות כמה זמן (אם בכלל) כריסטיאן ישרוד בנישואים לליז לפני שהוא יחזור להיות המניאק הרגיל שהוא, ואם הוא יחליט לנסות לרדוף אחרי קימבר שאולי תכחיש שהיא הרגישה משהו כלפיו עכשיו כשהיא יודעת שהוא בריא. שישארו ב"בואו נגלה את כל הסודות מהר", ולא ימרחו את הסיפור בתחילת העונה הבאה. בואו נהמר על הפתיחה שלה- כריסטיאן עסוק עם נשים שהן לא ליז ואנחנו נגלה שעברו כמה חודשים והכל התפרק בין שניהם, שון שוקע עמוק יותר ויותר עם טדי "תתאהבו בי תתחתנו איתי ואני ארצח אתכם ואקח לכם את הכסף" ומאט מצליח לשם שינוי להתמיד בחיים נורמליים חסרי משברים. אבל הם לא ישרדו לאורך זמן, חלילה
אני מקווה שמה שקראתי על ההחלפה בשחקנית שמגלמת את טדי היה נכון ושישאר נכון. עם השחקנית הזו טדי ממש דומה לדמות שהשחקנית משחקת (ושאני מאד מאד אוהבת בבאטלסטאר גלקטיקה) ורק בגלל זה אהבתי אותה מהרגע הראשון, אבל עכשיו היא כבר משוגעת יותר מדי ואני מעדיפה לא להרגיש כלפיה שומדבר חיובי
אולי כשיהיו לה פנים אחרות הבעיה הזו תעלם
חפרתי די הרבה יחסית לפרק שלא כ"כ נהניתי ממנו
נקווה שיהיה טוב יותר בעונה הבאה, מתי שהיא תגיע.