7x12 X-Cops

פרק מעניין

מעניין לראות את הכל מזווית אחרת, אחרי שבמשך הרבה זמן כבר הורגלנו למבנה מסויים של פרק.. והרעיון של יצור שניזון מהפחד מעניין מאוד.

שילוב מוצלח בין עלילה לביצוע

גם העלילה הייתה מעניינת מאוד וגם דרך הביצוע מיוחדת ביותר. הפרק הזה מצטרף לשורה ארוכה של פרקים שצולמו בצורה קצת שונה, למשל "משולש" שצולם כמעט בשוט יחיד ו"פוסט מודרן פרומת'אוס" שצולם בשחור לבן ויש עוד פרקים רבים...

Ice Age

New member
וגם

Bad Blood המעולה שמובא מנקודת מבטם השונה של מאלדר וסקאלי, וגם... איזה עוד היו?

1Shir

New member
Jose Chung's From Outer Space

היה פרק יחודי נוסף. אני חייבת להודות שבאופן אישי אני מעדיפה פרקים "רגילים" טובים ומרגשים במיוחד, על פרקים שחלק מהעובדה שהם טובים היא בזכות גימיק מסוים.

פרק מעולה, וגם לדוגמא

הפרק רולנד, עם המנקה האוטיסט. מעניין לראות את הליהוק לתפקיד - מי שזוכר את העונה הראשונה של 24 , היה שם את הבן של ויקטור דרייזן, זה השחקן שמגלם את רולנד. עוד פרק מטורף הוא Je_Souhaite , עם הג'יני שמעניקה 3 משאלות ל 2 האחים ששחררו אותה. בהחלט אחד הפרקים הכי מוזרים מכל העונות.

ואני לא מבין את התגובה של שניכם

"אז מה מוזר/מיוחד בהם?? " קראתם בכלל את ההודעה שלי ? ראיתם את הפרקים ? אמרתי - רולנד מיוחד ה י ו ם בגלל שאותו שחקן ששיחק ב 24 (אם אתם שמעתם על הסדרה) בתפקיד של טרוריסט מתוחכם , הופיע בפרק "זניח" של אקס פיילס בתפקיד של אוטיסט, ולכן זה , לפחות בעיניי מייחד את הפרק. לגבי הפרק של הג'יני , הייחוד שלו דיי ברור - הוא לא נוגע בקונספירציה של החייזרים, לא בכתות של מטורפים, ולא ברוצחים פסיכופטיים. הוא פשוט פרק עם עלילה לא תמיד הגיונית אפילו בשביל כריס כרטר, אבל עדיין פרק מצחיק ומותח. מדיי פעם כריס כרטר דאג להכניס פרק מיוחד כמו "מליני" או "X COPS" כדי לשבור את הרוטינה הזאת ולרענן את הצופים. זו דעתי, ואתם לא חייבים לייבש בן אדם רק בגלל שאתם לא מסכימים. ואם לא סמכימים לפחות תגידו למה, ולא רק תשימו איזה כותרת כמו "נו אז מה" . זו לא חכמה גדולה. ------------------------------------ -------------------------------------

אבל אתה לא קשור

דיברנו על פרקים מיוחדים מבחינת התבנית של הפרק, לא מבחינת העלילה. ואפילו אם כן דיברנו על העלילה עדיין הפרקים שנתת כדוגמא הם לא מאוד מיוחדים, אם שחקן מסוים שיחק אוטיסט זה לא מייחד את הפרק.

1Shir

New member
לא היתה כוונה לפגוע בך. נראה לי

שפשוט היתה אי-הבנה של מה שדיברנו. מצטערת שלא הסברתי את התגובה.

1Shir

New member
תגובות על הפרק

1. לגבי היצור שהורג באמצעות פחד, אצל "מכושפות" הרעיון הזה היה כבר קודם, ושם מאוד אהבתי אותו. אני חושבת שהתוכנית COPS די הסיטה את הריכוז של הצופים מפרטי הקייס, ואולי חבל שכך, כי זה רעיון שלפחות ב"מכושפות" היה מאוד עמוק ונוגע. 2. היה נורא מצחיק לראות את מולדר מתלהב מהמצלמות... ילדותי כבר אמרנו?! (בדרך שובת לב כמובן
) 3. ולמה סקאלי היתה כזאת אנטי? לא ציפיתי שהיא תאהב את הרעיון, אבל זה קצת דבילי לנסות לברוח מהם כל הזמן, לא? היא עד כדי כך מתביישת להיות באקס פיילס?

LoLo16

New member
פרק גאוני ../images/Emo45.gif

קראתי במדריך לעונה 7 שהם שכרו את העורכים המקוריים של COPS כדי לערוך את הפרק הזה וגם שהצלם והבום של COPS השתתפו בתור עצמם. בפרק הזה היו רק 40 קאטים לעומת 100/200+ בפרק רגיל. מאוד אהבתי את איך שעשו את זה. סקאלי קרעה אותי מצחוק כל הפרק "Because the FBI has nothing to hide". אני לא חושבת שהיא התביישה בכך שהיא באקס פיילס אלא שהיא פשוט שונאת מצלמות!
פרק גדול.

למעלה