A CALL TO ARMS

The Fantasy

New member
../images/Emo41.gifA CALL TO ARMS../images/Emo41.gif

יש משימה חדשה!! לחיילים שבינינו....עכשיו אני מבואסת שהשתחררתי כבר
We are looking for soldiers posted all around the world to submit videos of themselves, and their daily lives in the field, on base, and more, for a special Thirty Seconds To Mars project. The best quality possible image and sound is preferred. Along with this ‘day in the life’ material, we are also searching for soldiers in uniform to sing along to the song, “This is War”, looking straight into the camera. In addition, telling us your thoughts on war, your current situation, why you joined the military, opinions on government and current politics and thoughts on family, God, and home would be appreciated. The more creative the location the better. Ideally it would be a location that said something about the life of a soldier. Either on a mission, in a humvee, on a tank, in the field, or even at base camp. Please include your name, contact details and submit a copy of the attached release. A note for all the men and women in uniform who are reading this: Thank you so much for your service and commitment. Please stay safe and sound. We are sending good thoughts your way. To participate, fill out and send us this completed form: Documentary Release Form for Thirty Seconds to Mars “This Is War” audio and lyrics: THIS IS WAR email contact: [email protected] SUBMIT VIDEOS HERE תכף תרגום לעצלנים שבינינו
וד"א יש פליירים כבר להופעה בארץ :)))))))

The Fantasy

New member
תרגום ../images/Emo9.gif

אנחנו מחפשים חיילים מכל העולם שיעלו סרטונים של עצמם, ושל חיי היומיום שלהם בשטח, בבסיס, ועוד, בשביל פרוייקט 30STM מיוחד. אנחנו מעדיפים באיכות הגבוהה ביותר. ביחד עם החומר של "יום בחיים", אנחנו גם מחפשים חיילים במדים שישירו ביחד עם "THIS IS WAR", ושיסתכלו ישירות למצלמה. בנוסף, תספרו לנו על המחשבות שלכם על מלחמה, המצב הנוכחי שלכם, למה הצטרפתם לצבא, מחשבות על הממשלה ופוליטיקה נוכחית ומחשבות על המשפחה, אלוהים והבית יהיו מוערכות. ככל שהלוקיישן יותר יצירתי יותר טוב. המקום האידיאלי הוא מקום שקשור לחייו של חייל. או במשימה, או ברכב צבאי, או בטנק, בשטח או אפילו בבסיס. בבקשה תכללו את שמכם, פרטי התקשרות ותעלו גם העתק של מה ששלחתם. מסר לכל הגברים והנשים במדים שקוראים את זה: תודה רבה לכם על השירות וההתחייבות שלכם. בבקשה תשמרו על עצמכם. אנחנו שולחים מחשבות טובות אליכם. [זה ממש חימם את ליבי
] כדי לשלוח כבר תכנסו לרשמי ומשם יש קישורים להכל... בהצלחה

DarkSecretLove

New member
אגנוב את המדים של אחותי

מסימה קטלנית,כל כך ל This is war לא יכולה לחכות יותר

The Fantasy

New member
אבל אופק חשבתי על זה, והם רוצים שזה יהיה

בבסיס או בטנק [כן בטח] אז אלא אם כן את משריינת את החדר שלך ותולה גדרות תיל ופצצות מרגמה, לא נראה לי שנוכל לעבוד עליהם

DarkSecretLove

New member
חחח הכל מקרטון

ושקית על הפנים שלא ידעו שזו אני ווילון שחור שלא יראו איפה אני

Ariels attack

New member
וואי באסה שאני לא בצבא...

אבל זה לא אסור לצלם ברץ חיילים בבסיסים?..

וואי הם מטומטמים או מה?#$^

טוב, לחיילים שבינינו, כמוני, שמתים לעשות את זה: אסור לצלם בבסיסי צה"ל, זאת עבירת אבטחת מידע, ואני לא אומרת את זה בקטע צהוב, אני אומרת את זה כי זה נכון, בסיסי צה"ל סגורים מסיבה מסויימת - שאסור לאנשים מבחוץ לראות מה יש שם, בגלל זה מצטיידים באישורי כניסה, ת.ז. ואישורים שהבסיס מנפיק כדי להכנס לתוך שטחי הבסיס. בנוסף אם בפייסבוק בעקרון אסור להגיד שאנחנו חיילים אז מה יקרה אם נהיה על מדים והקליפ הזה ישודר בכל רחבי העולם? זה מסוכן ממש. ובכלל, מותר לי בכלל הלתבטא בחופשיות כשאני לובשת מדים ומייצגת את הצבא הישראלי? אני לא יודעת. לחיילים שבינינו שרוצים לקחת חלק- אני מבקשת מכם התייעצו עם המפקדים שלכם שלא תשפטו על עבירות אבטחת מידע. לא צריך לתת אתכם כדוגמא כשעושים על זה אחר כך קורסים בצבא. תבררו את זה. לא משנה כמה אתם רוצים להשתתף בקליפ מה הם עד כדי כך תמימים שהם לא יודעים איך הולכת המדיניות הצבאית#%% במיוחד לאור חטיפות חיילים, פעולות מבצעיות סודיות וכו'. אני אפילו לא יכולה לצלם מסוקים בטייסת, או את הטייסת, אז איך אני יכולה להצטלם באזור צבאי מובהק?E%^

e t a

New member
../images/Emo118.gifהצעה פשוטה ../images/Emo140.gif

לדעתי דרך פשוטה ונחמדה להופיע בקליפ, היא ללבוש את מדי צה"ל, ולהצטלם באיזור עם הרבה חול או ליד שטח בנייה - שיראה כאילו אתם "חיילים בשדה הקרב".. זה יהיה נחמד. בכל עיר יש איזה מקום שנראה כמעט מדברי..
בהצלחה

אסור לך להצטלם על מדים

כי זה לא תמונה בפייסבוק. זאת תמונה בקליפ שיראו בכל העולם. זאת עבירת אבטחת מידע

e t a

New member
../images/Emo118.gifיש המון תלבושות שרק נראות כמו מדים..

אף אחד הרי לא יודע איך בדיוק המדים שלנו נראים.. אז למה לא לעבוד עליהם קצת?

orLeto

New member
את יודעת...

את צודקת זה נכון אבל זה לא אומר שהם מטומטמים!!!!!!!!!!!!!! ורוב האנשים לא יצטלמו במקומות כאלה...למה את חושבת ככה?

הם ירצו להצטלם במקומות כאלה

כי זה מה שלהקה רוצה. וזה אומר שהם מטומטמים, בקטע הזה הם כן, לא מבקשים כזה דבר מחייל. אם הם היו יודעים מה זה צבא הם היו מבינים. ואת לא צריכה להיפגע בשבילם.. תאמיני לי , אם לא ישנאו אותי כי קראתי להם מטומטמים. והם מטומטמים

מיה 1342

New member
צודקת לגמרי ../images/Emo45.gif

יש לך מושג אם זה ככה רק בישראל או בכל העולם? כי יכול להיות שחיילים בארצות הברית למשל כן יכולים לפרסם תמונות שלהם, ואז אולי הם פשוט לא חשבו על זה שבמדינות אחרות יש חוקים אחרים בעניין הצבא..

האמתי שאני לא יודעת

אני יודעת רק איך זה הולך כאן. אבל אני בטוחה שכל מדינה צריכה לשמור את המידע המודיעיני שלה ואת הבסיסים שלה סודיים, כדי לקבל איזשהו סוג של יתרון על מדינות אחרת ולשמור על הכל ממודר. יכול להיות שיש בסיסים בארה"ב שאפשר לעשות את זה. אבל שוב, זה לא פייר, הם עושים משימות שבהם הם לא מאפשרים לרוב האנשים בכלל להשתתף בהם. אני מבינה אותם והכל זה פשוט סתם מבאס. יכול להיות שיש חיילים אמריקאים שלא יכולים לעשות זאת כמו אלה שיוצאים לפעילויות מבצעיות באפגניסטן ועיראק אנחנו מדינה עם הצבא בין הפעילים ביותר בעולם, מוקפים באויבים ולכן החוקים אצלינו קצת יותר נוקשים, בייחוד בגלל שגם אצלנו המלחמות הן מטר מהבית וגם אנחנו דואגים לשבויים שלנו ולא רוצים עוד חיילים חטופים ברזומה. למשל לארה"ב יש חייל חטוף באפגניסטן אבל הם לא עושים שומדבר כדי לשחרר אותו כי מבחינת החוקים בארה"ב החיילים חותמים על טופס בו הם יודעים שאם הם נתפסים לא באים להציל אותם

MoVe AlOnG

New member
מגניב..

הייתי מצלמת להם day in the life אבל אני משרתת בגל"צ..אז אני לא חושבת שהם יתלהבו מזה במיוחד חחח..

למעלה