A Small Victory

NyQuil

New member
../images/Emo41.gif A Small Victory ../images/Emo41.gif

מסר לכל המרפאות בעיסוק שלי: אמרתן שאולי אני לא ינהג ובעתיד כן. שכרגע, כנראה זה מוקדם מידי... אז טעיתן מה היה לנו שם?
פגיעת ראש
פגיעת עמוד שדרה
פגיעה נוירולוגית
ראיה כפולה
ועוד ועוד נפלאות אז קיבלתי רשיון והמסר כדלקמן: נכון שהמשכורת חרה, התנאים הקשים והסיפוק גדול. את זה, תשאירו בבית או תוציאו על החבר בדרך לעבודה כי יש מטופלים שהחיים שלהם, הפלא ופלא, טיפה'לה יותר קשים ומסובכים. גם אם אתן חושבות שאתן מבינות, יודעות, למדתן על זה ובוודאי שבוודאי פגשתן את כל סוגי המטופלים ונחשפתן ל"כל" סוגי הפגיעות - אז לא. זהו רק קצה הקרחון ואתן עדיין לא שם. שחיקה? זה הזמן להחליף מקצוע או מקום עבודה. אז
עמוקה לכולכן
DISCLAIMER: (לא יודעת ת'פרוש? תעשי גוגל) הודעה זו נכתבה תחת השפעת לחנים כבדים ומשובחים מידי היוצר של מייק פטון! אין לפרשן בצורה לא נכונה מלבד כזו הבאה לתאר מצב בו ט ע י ת ן

א ו ט י

New member
וואוו - איך אני שמחה שאני לא

אחת המרפאות בעיסוק שלך.....
צר לי שזאת החוויה שלך אבל חשוב לי להדגיש עבור שאר הגולשים בפורום הזה שיש המונים שהחוויה שלהם היא שונה. (הם מוזמנים לכתוב אותה כאן). ולעניינך... אני באמת שמחה בשבילך שהשגת את הרישיון נהיגה שלך. עכשיו תתרכז בזה - מגיע לך - ועזוב את ההתעסקות במי שחשב שלא תשיג... מקווה שלא תזדקק עוד לעולם לטיפול. שתהיה בריא!!

שריד

New member
כל הכבוד על ההשג

חובת ההוכחה עכשיו היא עליך כמו על שאר ציבור הנוהגים. נשאר לך רק לשמר את ההשג לטובתך ולטובת כולנו. בהצלחה שריד

כל הכבוד לך ולמרפאות בעיסוק שלך

שאיתגרו אותך באופן שהשיג בדיוק את התוצאה המקווה... אני מאחלת לך שגם בהמשך דרכך תמשיך ותפגוש אנשים שירצו בטובתך, בעצמאותך ובהצלחתך כמו המרפאות בעיסוק. נהיגה בטוחה ונעימה

NyQuil

New member
עם כל הכבוד למרפאות בעיסוק שלי

את עצמאותי והצלחתי השגתי ל ב ד. כרגע אני מנוע מלספר את הסיפור שלי אבל כשיגיע הרגע, תביני גם את מאיפה כל זה בא

למעלה