AATS במצעדי העולם

avivs

New member
../images/Emo41.gifAATS במצעדי העולם../images/Emo222.gif

האלבום יצא לפני שבוע, והנה מצב העניינים פחות או יותר: בריטניה - כניסה מכובדת למקום ה20 (מכירות של 6330 עותקים). זוהי הכניסה הגבוהה ביותר של טורי מאז SLG שנכנס ל16. סקרלט הגיע ל26 וTBK ל24. ADP נכנס למקום ה50. קצת נוסטלגיה... UTP נכנס בבריטניה למקום הראשון. אוסטרליה - כניסה למקום ה28. שלושת האלבומים הקודמים נכנסו שם ל20. SLG ל16 וTVAB ל6. אירלנד - כניסה למקום ה31. הוא יצא שם רק לקראת סוף השבוע, אז יש סיכוי שהוא יעלה קצת בשבוע הבא. דנמרק - כניסה למקום ה22. ADP נכנס למקום ה5. ארה"ב - צפוי להיכנס למקום 6 או 7, עם אותן המכירות של ADP (בסביבות ה50,000). אם היא הייתה משחררת את האלבום שבוע קודם הוא כנראה היה נכנס למקום 3. (עוד החלטה חכמה). בישראל - כניסה במיוזיק נטו למקום 4. ADP נכנס למקום ה1. אמשיך לעדכן...

Gremshnit

New member
מסכנה טורי,

כל כך הרבה אלבומים שצפויים למכור הרבה יצאו בדיוק בסביבות הזמן ש-AATS יצא. רונה קינן, ברי סחרוף, אמינם... אבל מה אכפת לי, זה לא מה שהופך את המוזיקה לטובה יותר. במילא אני קונה את האלבומים רק איזה שנה אחרי.

avivs

New member
טוב, עם כל הכבוד לברי ורונה,

אני לא חושב שהם נלקחו בחשבון
אבל זה כן הולך להיות שבוע קשה במצעד האמריקאי, וטורי הייתה צריכה לקחת את זה בחשבון. אלבום שנכנס למקום השלישי עושה הרבה יותר רעש מאשר אלבום שנכנס למקום השביעי.

Gremshnit

New member
פעם היא דיברה על זה שזה כבר לא ממש אכפת לה

ושהיא יודעת שהמוזיקה שלה לא תתקבל באהדה על ידי כולם, ושנתוני מכירות או פרסים למיניהם לא מניעים אותה או משהו כזה. אבל לא נראה לי שאלבום שהצליח להיכנס למקום הראשון השנה צריך להתגאות יותר מדי; עצם העובדה שטיילור סוייפט כיכבה במצעדים במשך 11 שבועות כבר אומר המון...

avivs

New member
אמנים כמו טיילור סוויפט

תמיד היו. וטורי בשבועות האחרונים קידמה את האלבום שלה בהמון עיתונים ותחנות רדיו. היא גם רמזה על בעיות כספיות אלה או אחרות שצצו בשנים האחרונות, מה שכן מעיד, לדעתי, על רצון שלה לקדם יותר חזק את האלבום. גם ההופעה אצל לנו לא הייתה צירוף מקרים. היא אומנם לא אובססיבית למכירות, אבל אני בטוח שאכפת לה. חוץ מזה, אומן שלא אכפת לו ממכירות יכול פשוט לשים את האלבום להורדה בחינם באתר שלו ואז לצאת למסע הופעות.

רעוּת

New member
עד רונה../images/Emo46.gif

תמיד תהיתי עד כמה המכירות של השבוע הראשון של האלבום הן באמת אינדיקציה לאיכות שלו, כאילו, זה לפני שאנשים יודעים אם הוא טוב או גרוע, הם סתם קונים אותו כי טורי חתומה עליו, כלומר, המכירות הן בגלל המוניטין של האלבומים הקודמים ולא באמת בגלל האיכות של החדש (ובהתחשב בקודמים של טורי, ההצלחה היחסית של AATS באמת ראויה להערכה
או סתם לכמה סימני שאלה
, ואת ההצלחה של UTP אפשר אולי לייחס ל-LE). (וכן אני יודעת שיש משתנים מתערבים כמו היחצנות שעשו לאלבום לפני זה והביקורות שכתבו עליו בכל מיני מקומות עוד לפני שהוא יצא, אבל עדיין, רוב האנשים לא שמעו את כולו לפני שקנו אותו
)

noosh

New member
זו אינדיקציה שהייתה רלוונטית יותר בעבר

כשלא היו תכנות הורדה ואלבומים לא דלפו החוצה שבוע-שבועיים-חודש לפני ההוצאה שלהם. פעם גם אני הייתי חושבת שזה לא באמת אינדיקציה בשבוע הראשון, כי קונים על סמך פעם. אבל היום רוב האנשים קונים אחרי שהם כבר הקשיבו. מה גם שלדעתי הוים צריך לבדוק גם את מדד המכירות באייטיונס ושות', כי אנשים קונים יותר מדיה בצורה מקוונת מאשר דיסקים ממש.

רעוּת

New member
למה לקנות באייטונז כשאפשר להוריד ../images/Emo16.gif.

אם אתה קונה זה כי אתה רוצה את הדיסק עם כל האקססוריז וזה. או לפרנס את האמן, אבל זה בעיקר מתוך ציונות

behappy

New member
מצעד מכירות זה לא כשלאנשים יש כסף לקנות והם

לא מובטלים/ פשטו תרגל/ חייבים מלא כסף למשכנתא שלא יוכלו להחזיר ב-10 שנים הקרובות?

Gremshnit

New member
ועכשיו גם בארה"ב - מקום 9 עם 41,000 עותקים

באמת חבל שהיא לא שיחררה את האלבום שבוע קודם. נתוני המכירות השנה ושנה שעברה ממששששש נמוכים, היא יכלה אפילו להיכנס לפסגה. אבל מה לעשות שאת מפגרת ומשחררת ביחד עם גרין דיי ואמינם. נו, אבל 9 זה מספר המזל שלי, בטח יש לזה משמעות קוסמית נסתרת

avivs

New member
../images/Emo222.gifסיכומון...

US - #9 Switzerland - #14 Canada - #15 Poland - #15 Germany - #16 Finland - #20 UK - #20 Netherlands - #22 Australia - #28 Ireland - #31 Norway - #37 Belgium (Flanders) - #44 France - #61 Belgium (Wallonia) - #91 Additional Billboard charts: Top Digital Albums - #6 Top Internet Albums - #4 Top Rock Albums - #2 Top Modern Rock/Alternative Albums - #2 ובאוסטריה מקום 12. פייר, במקום טורי הייתי מחפש עבודה מהצד. לא זול להחזיק שלושה בתים.

avivs

New member
הפתעה במיוזיק נטו...

AATS עולה מהמקום הרביעי לשלישי. בדרך כלל אלבומים בינלאומיים נכנסים וישר נופלים. גרין דיי נכנסו בשבוע שעבר למקום השני ועכשיו הם בכלל לא בשלושים. יפה לה.

למעלה