About That Song-סיפורי צבא

Little McMickey

New member
../images/Emo41.gif About That Song-סיפורי צבא../images/Emo3.gif../images/Emo41.gif

החלק השני בכותרת מספר על זה שאני אספר מה עבר לי עליי ביום הנוראי הזה שנקרא גיוס, כי אין לי מקום אחר.
זה היה נורא
כי היינו שם מהבוקר עד 7 וחצי בערב... הכל היה סבבה, החיסונים לא כאבו בכלל! רק עכשיו זה כואב הזבל הזה... לא יכולה לישון על היד בכלל. ומהבקום לקחו את המחלקה שלי, מחלקה 61, בחזרה לבסיס כי היה מאוחר... תירוץ מפגר! והמפקדת שלנו נשמעת כמו דנה ממפרץ האהבה
קופי!!!! אז אנחנו קוראות לה דנה, ועל ההתחלה היא צועקת כזה על בנות שלא עשו כלום ולא מבינות מהחיים שלהן "תסתמו את הפה שלכן כבר!!!!! מה לא מובן!!!!!" XDD ואני חושבת לעצמי "היא יכולה להיות אנושית? נחמדה?" אבל זה סתם הצגה אז התשובה היא כן XD עוד בבקום צעקו עלינו ואני וחברות שלי התפקענו מצחוק חחחחח כי זה היה קצת מצחיק... בקיצור בבסיס שלי לא אכלתי כלום! אין שם אוכל יענו סתם כריכים עם שוקולד שאנחנו צריכות להכין.. אולי זה רק עכשיו בגלל שרק הגענו..אבל תקעתי שאוורמה שהגעתי
והמיטות שוקעות [זה קומותיים], אין שמיכות אין כריות.. רק שק שינה מעפן. והתיקים שאני סוחבת זה סיוט!! אין לי גב.. גם הקיטבג וגם התיק שהבאתי מהבית שהוא ענק. והמדים.. הו גאד.. איך שאני נראית
אין להם מידות נורמליות, כאילו פאק אני מידה 40 ברגיל.. יש לי ג'ינס שהוא 40 והוא עוד קצת גדול עליי והמכנסיים פה שאני לובשת הם 52!!!!! שק חפצים הביאו לי!. הדבר שאני הכי אוהבת זה הדיסקית שלי חחח בקיצור חזרתי הביתה אתמול מותשת.. כולי צרודה מוות ואני לא יודעת למה בכלל אני נשמעת קצת כמו סופיה בוש ממגרש ביתי אבל קצת יותר גרוע חחח יענו אני לא צריכה לדבר בכלל.. ואמ זהו.. אני סוגרת שבת הבאה... יענו אני נשארת בבסיס לשבועיים רצוף בגלל הטירונות... הו אני אפספס מלא.. XD אין לי כוח כבר.. ישנתי מאתמול בשעה 6 ועכשיו התעוררתי, תתארו לעצמכן חחחח ישנתי מללללללללא חח אפעם לא ישנתי ככה בחיים שלי חח ופיספסתי מסיבת גיוס של חבר שלי..... ידיד! נו XD בקיצור.. הנה מה שבאמת חיכיתן בהודעה הזו: ------------------------------------------------------------- הסבר:
אני בוחרת כל שבוע שיר כלשהו מאחד הדיסקים, כמובן שיר שמוכר לכולם ואני מפרסמת פה לינק למילים [ולקליפ אם יש] ושאלון
אז- שיר השבוע להיום הוא:
Down By The Lake
השאלות כדקלמן:
מה דעתך על השיר?
מהי השורה האהובה עלייך?
למה בחרת אותה?
שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה:
מה דעתך על שם השיר?
אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה?
מה הסגנון של השיר לדעתך, כיפי\קופצני\דיכאוני\עצוב\שמח\קליל\רגוע?
שם השיר מתאים לתוכן שלו?
אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר:
דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:
השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש:
ציון לשיר 1-10?

Orange Sky

New member
חחחחחחח סופיה בושXD

מקווה שיהיה לך יותר קל בהמשך! איפה את משרתת?:) (איזור בארץ ז"א חח) אין לי כוח עכשיו לענות על השיר, אולי אח"כ

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gif אני משרתת בג'וליס שזה ליד

כלומר בין קרית מלאכי לאשקלון אני גם מקווה שיהיה קל בהמשך למרות שעכשיו מתחילה הטירונות אז לא נראה לי

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gifהוו מיקוש איזה מוזר לראות אותך עם

המדים!
כל מה שאני שומעת לאחרונה זה רק ספורי צבא..
חח אני חיה את הצבא דרך אנשים אחרים חחחח שבוע הבא שמירה ראשונה? שיהיה בהצלחה
תתנחמי בעובדה שקרבי סוגרים 21
מה דעתך על השיר? חמודי מודיDD:
מהי השורה האהובה עלייך? So now we can’t afford The perfect wedding you want Gotta do it abroad In a place you adore, So I got us on a plane to Hawaii
למה בחרת אותה? כי זה חמוד, והוקול של טום כשהוא אומר את ה-הוואי
חחח
שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה: I can’t be around him and I’ve tried Told him once I liked him but I lied Find some way to make him change his mind What can I do to be with you. לא אני אישית אבל זה באמת מרגיש אמיתי שכזה חחח
מה דעתך על שם השיר? אהבתי, סוג של רומנטי שכזה
אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? Daddy's out of town
מה הסגנון של השיר לדעתך, כיפי\קופצני\דיכאוני\עצוב\שמח\קליל\רגוע? לגמרי כיפי וקופצני, וכמו שאר השירים מהאלבום הראשון סוג של ביצ' בויז שכזה.
שם השיר מתאים לתוכן שלו? אממ בערך
אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר:
דבר מצחיק/עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: ---
השיר מזכיר לי/מה עובר לי בראש: לאן הקול הזה של דני נעלם?
ציון לשיר 1-10? 7.

yael0000

New member
לא רק קרביים../images/Emo211.gif

גם כאלה שבקורס קצינים, אווווווווווו לאאאאאאא. הטחינה מתקרבת :דמעה:

m o r 1 0 2

New member
מיקס,את מפחידה אותי../images/Emo2.gif../images/Emo70.gif../images/Emo168.gif

אם ככה זה בצבא,עדיף שאני לא יגיעXD אני מקווה שיהיה יותר טוב ולא תמותי מרעב
אל תדאגי,אנחנו נעדכן אותך בכל
אוהבים אותך

Down by the Lake

מה דעתך על השיר? אחד השירים הטו-אובים. מהי השורה האהובה עלייך? Well, you better get up 'cause your daddy's awake said he saw you last night making out by the lake with a boy that he hates doesn't look at me the same way that you do! - הקטע של טום בהתחלה^^" למה בחרת אותה? כי אני אוהבת את הקול של טום וגם מכיוון שזו הפואנטה של השיר. שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה: doesn't give his consent so that we can't afford the perfect wedding you want, gotta do it abroad... מה דעתך על שם השיר? סבבה:} מתאים^^ אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? Daddy מה הסגנון של השיר לדעתך, כיפי\קופצני\דיכאוני\עצוב\שמח\קליל\רגוע? ביצ'בויז סטייל, צעיר, משוחרר וכיפי! שם השיר מתאים לתוכן שלו? מה זה פה, מבחן בספרות O0 אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר: |גלשן| השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש: שבא לי להוסיף עוד קצת חשמלית בכמה קטעים בשיר.. ציון לשיר 1-10? "מאחד עד עשר, אתה אחת עשרה!

למעלה