Battle Of One

DarkSecretLove

New member
../images/Emo41.gifBattle Of One ../images/Emo41.gif

אוקי אחרי הרבה זמן שלא עשיתי אותה,אני מחזירה אותה מעט לחיים =) אז כרגיל שירים,אתם בוחרים,מה לא אוהבים שמים
ליד. פעם אחרונה שעשיתי את הפינה העפתם את L490,המנגינה מדהימה ששאנון הלחין והנזירים הבודהיסטים ברקע,טראק מצמרר מעוצמה. אז קדימה לבחירות .Night of the Hunter Kings & Queens This Is War 100Suns Hurricane [Hurricane [With Kanye West Closer To The Edge Vox Populi/Call To Arms Search and Destroy Alibi Stranger in a Strange Land

DarkSecretLove

New member
:-O :-O :-O את לא מיני מי יותר

סתם לא אני אוותר לך כי אני אוהבת אותך ומתגעגעת יותר מדי

Why So Serious

New member
../images/Emo14.gif

הטיול שלי לקריות ברגע זה בוטל. סתם נו אני מתגעגעת יותר מדי גם:(

DarkSecretLove

New member
הטיול הזה לעולם לא יתבטל!

אני מחכה
יודעת מה,אני אצלצל אליך עכשיו..

TA127

New member
אומייגד זה השיר הכי טוב באלבום

איך את מסוגלת O_______O ועוד לפני 100 SUNS? אני מבין שעל טעם ועל ריח אין מה להתווכח אבל ג'יזס -_-

צודקק לחלוטייןן !! 100SUNS לצערי ../images/Emo31.gif

ואיך אנשים פה מוותרים על stranger in strange land ו alibi בכזאת מהירותת ?!?! חחח לא יודעת מה איתכם אבל הם שירים לדעתי שמאוד מחזקים את האלבום =] אוחח חח חייבים לעשות battle of one על this is war ?! זה קשה מידי !

../images/Emo224.gifכי 100 SUNS זה שיר מדהים!!

והוא לא חייב להיות ארוך והוא לא צריך פזמון בשביל להיות יותר טוב!! ב.עדיין לא הקשבתי לו ממש..וכבר העיפו פה את כל השירים הטוובים!,אז למה שלא נעיף עוד שיר טוב??

TA127

New member
100 suns ../images/Emo31.gif מה אתם תורידו ALIBI לפני זה???

מה השתגעתם O_O 100 SUNS יפה ומתאים בתור חלק משיר(TIW) ולא בתור שיר מעצמו...הוא פשוט לא מספיק

orLeto

New member
Alibi

למרות שתאמת אני אוהבת אותו אבל ביחס לאחרים....

TyrAnnyA

New member
הלב שלי בוכה

למה פתחת את זה? אתם מעיפים את השירים הטובים ביותר באלבום.... אמרתי שALIBI הבא בטור...

למעלה