../images/Emo41.gifBoA - Best of Soul../images/Emo41.gif../images/Emo108.gif../images/Emo19.gif
לא הייתה לי סקירת אלבום אז אני סקירת הופעה במסגרת הפינה שלי
ההופעה Best of Soul היא הופעה מרהיבה,המתבססת על הדיסק,היא כוללת המון תילבושות מושקעות,אפקטים יפים מאוד ונהנים מכל רגע
ההופעה מתחילה עם מסך גדול שרואים עליו תמונות של בואה ממוחשבות כאילו היא בתוך דלתות כאלו באותו זמן...ואז המסך נופל ומגיעים אורות והשיר Kiseki מתחיל להתנגן ובואה נמצאת באוויר ולבושה כמו מלאך
אח"כ מתחילים הלהיטים המוכרים כמו Listen To My Hearty...
ועוד ידועים...
רשימת השירים שיש במופע
1. [CD] Listen To My Heart 2. Id;Peace B 3. Amazing Kiss 4. Kimochi wa Tsutawaru 5. Every Heart-Minna no Kimochi- 6. Valenti 7. Kiseki 8. No.1 9. Jewel Song 10. Shine We Are! 11. Double 12. Rock With You 13. Quincy 14. Konoyo no Shirushi 15. MeriChri 16. (Bonus Track) La La La Love Song/ BoA w/z Soul'd Out 17. [DVD] Id;Peace B 18. Amazing Kiss 19. Kimochi wa tsutawaru 20. Listen To My Heart 21. Every Heart-Minna no Kimochi- 22. Valenti 23. Kiseki 24. Jewel Song 25. Shine We Are! 26. Double 27. Rock With You 28. Be The One 29. Quincy 30. MeriChri 31. The Love Bug/ M-Flo Loves BoA 32. Quincy (Making) 33. MeriChri (Making) עכשיו אני יתן קצת קליפים ותמונות =] לוגו ההופעה
לא הייתה לי סקירת אלבום אז אני סקירת הופעה במסגרת הפינה שלי