BOYS will be BOYS

DesertRose7

New member
../images/Emo41.gifBOYS will be BOYS ../images/Emo41.gif

סרטון חדש (ומצחיק מאווווווווד) של מקפליי באתר הרשמי שלהם. שימו לב לרפטים הקטנים - דאגי עם הריקוד המשוגע שלו (ומי אמר ביישן?!) דני ואיפה שהידיים שלו נמצאות (מכנסיים?!) הארי בלי חולצה
וטום פשוט טום.. כל כך חמוד ומדהים.. ועוד הרבה שטויות..חחח.. פשוט שווה לראוןת - ועוד עם המוזיקה ברקע..

may90

New member
חע בול היום ראיתי את זה במייפייס של

ילדה בריטית אחת חעחע

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo28.gif ../images/Emo6.gif

איזה חמודים
! וגם המוזיקה ברקע מתאימה
הם סו יאמי

loner in love

New member
את רשומה לVIP?

כי את צריכה להיות רשומה.. זה בדיוק שניה להרשם

beyonce3

New member
../images/Emo4.gif

הקטע הזה העלה בי גיחגוך.....ברציחנות אני מחכה להזדמנות לשבור לדגני גיטרה על הראש,ואז לחבר לו את הפעמון....ואני כבר לא מאמינה כשדני אומר שהוא לא הולך לחדר כושר,או עושה משהו...הריבועים בבטן לא סתם..בטח מהכדורגל,או ווטאבר איט איז.אני ממש ממש ממש ממש ממש רוצה חיבוק מטום!!!!
אם פעם אני לא סבלתי אותו,אני עכשיו פשוט מתה על הבנאדם המקסים הזה!....חחחח...והארי לא היה בלי חולצה..הלוואי והיה מוריד אותה לזמן ממושך...כולה הייתה פתוחה,והוא מסתיר כזה....עכשיו,אני חייבת לשאול את גאדי איזה כדורים או לוקח...וגםפ לדעת איפה הוא למד את התנועות האלה.הכי מצחיק היה עם הרגל שהוא מרים ומוריד,חחח...והפרצוף שהיה לו,זה היה ממש מצחיק!אכן מי אמר ביישן ולא קיבל...סביר להניח שהוא גם היה במצב דיי אנוש,אם הוא התחיל להשתפשף עצמו על הריצפה...נכון כשהוא יישב על הכיסא,זה נראה כאיל והוא במאי?למרות שבפעם ה-1 נבהלתי,זה היה נראה כמו כיסא גלגלים!חחחחחחחחחחח.....בקיצור היה מגניב!.....חחחחחח

loner in love

New member
אלה.. תהרגי אותי...

מה הקטע של הפעמון?!!?!? וכן הארי שיא החמוד איך הוא מסתיר כזה מתבייש כפרעליו

beyonce3

New member
את לא יודעת?!../images/Emo12.gif

האמת שכתבתי לפניי רגע בשביל מה פהעמון....אבל מחקתי עכשיו הכל...והחלטתי ש............................. לא לספר לך!

bustedit

New member
אוווווווווווווווווווווווווווווווווף

למה זה לא עולה לי??????????????? גרררררר

חחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo80.gif

אוקיי זה הסירטון הכי מצחיק שראיתי בחיים שלי! ואוווו חחחחחחחחח
טום- טוב אז אותי אישית לא יודעת למה, טום הרג מצחוק! זה לא שהוא עשה איזה משו מיוחד כמו הריקוד של דאגי.... אבל הוא פשוט הרג אותי מצחוק! חחחחח ועוד עם הכאפה שהוא נתן להארי בראש... בכלל! חחחח חמוד!
דאגי- מוכשר שלי! חחחחחח יש לו עתיד כרקדן! גם הוא הרג אותי מצחוק! כרגיל....
והוא גם נראה כל כך כל כך טובבבב!
דני- איזה חתיךךךךך! מצידי הוא היה יכול גם להישאר רק עם הבוקסר.... וכי מה טוב!
הארי- וואו וואו וואו איזה גוףףףף אמא! ועוד הוא כולו שזוף.... וואו גם לו הייתי ממליצה להישאר בלי החולצה!
דייייי הם ניראים כל כך טובבבבבב! אני לא עומדת בזה יותר!
טנקסססס שחר!

bustedit

New member
שחררר../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

הסרטון לא עולה ליייי
!!!! פליז, יש דרך אחרת שאפשר לראות את זה? אפשר להוריד את זה מאיפה שהוא?

DesertRose7

New member
לא נראה לי..

זאת הדרך היחידה.. ניסית בכל הדרכים שם? גם מדיה פלייר וגם ריל פלייר?!

bustedit

New member
ויש לי שאלונת

למה דאגי לא שר אלא רק טום ודני? כי לפי מה שהבנתי דאגי טוב בשירה.. אבל למה הוא לא שר? הוא עושה רק קולות רקע.. ודרך אגב, יש איזה שיר מיוחד שהוא שר או משו ואפשר לשמוע ת'קול שלו? תודה לעונה

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo28.gif ../images/Emo3.gif

הם אף פעם לא אמרו משו בקשר לזה, אבל אני מניחה [ואני חושבת שכך הרוב
] שהוא פשוט ביישן
! אבל הוא כן שר מדי פעם. יש הופעה אחת שלהם שדני לא היה בה ודאגי שר במקומו [שקסי
]. ובשירי כרסימס את יכולה לשמוע אותו שר

bustedit

New member
אין לו איזה שיר לבד?

יש שיר אחד של קריסמס.. וחוצמזה הוא לא שר בעוד שירים?:'(

למעלה