פורום משחקי שירים
New member
../images/Emo41.gifBPD - סוף סיבוב חמישי../images/Emo70.gif
ובכן, הפעם גיוונתם מאוד
ואלו התוצאות: אחים/אחיות/אח ואחות במוזיקה הלועזית: Bee Gees נבחרו ע"י: Lady in red2, ורתר הצעיר, שבלולקה. 6 נקודות. The Carpenters נבחרו ע"י: black hock, המממ. 2 נקודות. Oasis נבחרו ע"י GoLd ChAiN. נקודה אחת. The White Stripes נבחרו ע"י Ocean Spirit. נקודה אחת. Jackson 5 נבחרו ע"י עורוס. נקודה אחת. The Corrs נבחרו ע"י t@li. נקודה אחת. הבחירה שלי שאף אחד לא בחר היא Van Halen. אמן/להקה בינלאומי שהגיע לארץ בשנות ה-90: Guns N' Roses נבחרו ע"י: Lady in red2, Ocean Spirit. 4 נקודות. Suede נבחרו ע"י GoLd ChAiN. נקודה אחת. Madonna נבחרה ע"י המממ. נקודה אחת. Opeth נבחרו ע"י black hock. נקודה אחת. Metallica נבחרו ע"י ורתר הצעיר. נקודה אחת. Nick Cave נבחר ע"י עורוס. נקודה אחת. Michael Jackson נבחר ע"י שבלולקה. נקודה אחת. U2 נבחרו ע"י t@li. נקודה אחת. הבחירה שלי שאף אחד לא בחר היא Deep Purple. הרכב ישראלי בעל שלושה חברים: מוניקה סקס נבחרה ע"י: ורתר הצעיר, עורוס ועל ידי! 5 נקודות. מה קשור נבחרו ע"י: Ocean Spirit, hadaroshh. 2 נקודות. Astral Projection נבחרו ע"י GoLd ChAiN. נקודה אחת. תערובת אסקוט נבחרה ע"י המממ. נקודה אחת. המכשפות נבחרו ע"י black hock. נקודה אחת. שוקולד מנטה מסטיק נבחרו ע"י Lady in red2. נקודה אחת. שלישיית גשר הירקון נבחרה ע"י שבלולקה. נקודה אחת. הבילויים נבחרה ע"י t@li. נקודה אחת. חידוש ישראלי שהוקלט במיוחד לגלגל"צ: "שיר לשירה" בביצוע מירי מסיקה (במקור קורין אלאל) נבחר ע"י: GoLd ChAiN, black hock, Lady in red2, hadaroshh, עורוס, ורתר הצעיר. 12 נקודות. "בלי לומר מילה" בביצוע מטרופולין (במקור של שלום חנוך) נבחר ע"י: t@li, המממ. 2 נקודות. "זה היה ביתי" בביצוע כלא 6, הילה הררי ומני בגר (במקור של מני בגר) נבחר ע"י שבלולקה. נקודה אחת. הבחירה שלי שאף אחד לא בחר היא: "כולם יודעים" בביצוע רונה קינן (במקור של אהוד בנאי). שחקן שהוא גם זמר ישראלי: רן דנקר נבחר ע"י: hadaroshh, שבלולקה. 2 נקודות. אייל שכטר נבחר ע"י GoLd ChAiN. נקודה אחת. יהורם גאון נבחר ע"י המממ. נקודה אחת. מאור כהן נבחר ע"י black hock. נקודה אחת. ניר פרידמן נבחר ע"י ורתר הצעיר. נקודה אחת. גידי גוב נבחר ע"י Lady in red2. נקודה אחת. אמיר פיי גוטמן נבחר ע"י Ocean Spirit. נקודה אחת. ניר לוי נבחר ע"י עורוס. נקודה אחת. שלומי שבת (הוא משחק במחזמר חדש) נבחר ע"י t@li. נקודה אחת. הבחירה שלי שאף אחד (למרות הגיוונים שלכם..) לא בחר היא: אריק איינשטיין. סיכום נקודות הסיבוב: ורתר הצעיר עם 25 נקודות. Lady in red2 עם 24 נקודות. עורוס עם 20 נקודות. black hock עם 17 נקודות. hadaroshh עם 17 נקודות. GoLd ChAiN עם 16 נקודות. שבלולקה עם 11 נקודות. Ocean Spirit עם 8 נקודות. המממ עם 7 נקודות. t@li עם 6 נקודות.
סיבוב נקודות כללי:
(שימו
, מהפך!)
ורתר הצעיר עם 198 נקודות. שבלולקה עם 194 נקודות. עורוס עם 191 נקודות. black hock עם 189 נקודות. המממ עם 173 נקודות. Lady in red2 עם 172 נקודות. bad dream עם 138 נקודות. Twist in my Sobreity עם 130 נקודות. GoLd ChAiN עם 121 נקודות. Ocean Spirit עם 117 נקודות. t@li עם 113 נקודות. smamit3 עם 109 נקודות. hadaroshh עם 89 נקודות. N i T z A n1 עם 61 נקודות. xhensa עם 59 נקודות. selective amnesia עם 57 נקודות. the Secret smile עם 53 נקודות. Hey Kitty עם 38 נקודות.
ובכן, הפעם גיוונתם מאוד