BPD - סוף סיבוב שלישי

../images/Emo41.gifBPD - סוף סיבוב שלישי../images/Emo70.gif

קודם כל, סליחה שוב על העיקוב.. יאללה, נתחיל? שיר מהפסקול של "ספרות זולה": usty Springfield - Son of a Preacher Man נבחר ע"י Lady in red2, Ocean Spirit, t@li, xhensa, the Secret smile, Twist in my Sobreity, ורתר הצעיר. 14 נקודות. Urge Overgill - Girl, You'll Be a Woman Soon נבחר ע"י black hock, GoLd ChAiN, שבלולקה ועל ידי! 9 נקודות. Dick Dale & His Deltones - Misirlou נבחר ע"י smamit3, עורוס, המממ. 3 נקודות. John Travolta - Personality Goes A Long Way נבחר ע"י bad dream. נקודה אחת. שיר של פסח: "אחד מי יודע" נבחר ע"י Lady in red2, black hock, t@li, hadaroshh. ‏4 נקודות. "אביב הגיע פסח בא" נבחר ע"י GoLd ChAiN, xhensa, smamit3, המממ. 4 נקודות. "די-דיינו" נבחר ע"י Twist in my Sobreity ועל ידי! 4 נקודות. "מה נשתנה" נבחר ע"י bad dream, the Secret smile, שבלולקה. 3 נקודות. "חד גדיא" נבחר ע"י Ocean Spirit, ורתר הצעיר. 2 נקודות. "בצאת ישראל" נבחר ע"י עורוס. נקודה אחת. מישהו ממשפחת בנאי: אהוד נבחר ע"י bad dream, smamit3, xhensa, the Secret smile, Twist in my Sobreity, עורוס, המממ, ורתר הצעיר. 16 נקודות. יובל נבחר ע"י Lady in red2, Ocean Spirit, t@li, black hock, שבלולקה. 5 נקודות. אביתר נבחר ע"י GoLd ChAiN ועל ידי! 4 נקודות. מאיר נבחר ע"י hadaroshh. נקודה אחת. אמן לועזי עם שם במה: מדונה נבחרה ע"י Lady in red2, black hock, t@li, GoLd ChAiN, hadaroshh, smamit3, xhensa, Twist in my Sobreity, עורוס, שבלולקה, המממ, ורתר הצעיר. 24(!) נקודות. אמינם נבחר ע"י bad dream, the Secret smile. ‏2 נקודות. Freddie Mercury נבחר ע"י Ocean Spirit. נקודה אחת. הבחירה שלי שאף אחד לא בחר היא Sting. אבות ובנים בתחום המוזיקה: שלמה ובן ארצי נבחרו ע"י bad dream, black hock, t@li, GoLd ChAiN, smamit3, the Secret smile, Twist in my Sobreity, שבלולקה, המממ. 18 נקודות. חוליו ואנריקה איגלסיאס נבחרו ע"י Lady in red2, עורוס. 2 נקודות. נט קינג ונטלי קול נבחרו ע"י Ocean Spirit. נקודה אחת. ג'יימס טיילור וג'יימס טיילור הבן נבחרו ע"י xhensa. נקודה אחת. יוסי ויובל בנאי נבחרו ע"י ורתר הצעיר. נקודה אחת הבחירה שלי שאף אחד לא בחר (חוץ מנועה-המממ, שרצתה אבל התחרטה
): טים וג'ף באקלי!
סיכום נקודות הסיבוב:
Twist in my Sobreity עם 76 נקודות. smamit3 עם 65 נקודות. t@li עם 65 נקודות. המממ עם 65 נקודות. black hock עם 60 נקודות GoLd ChAiN עם 59 נקודות. xhensa עם 59 נקודות. שבלולקה עם 59 נקודות. ורתר הצעיר עם 57 נקודות. the Secret smile עם 53 נקודות. Lady in red2 עם 49 נקודות. עורוס עם 46 נקודות. bad dream עם 40 נקודות. hadaroshh עם 29 נקודות. Ocean Spirit עם 23 נקודות.
סיכום נקודות כללי:
שבלולקה עם 133 נקודות. ורתר הצעיר עם 122 נקודות. black hock עם 121 נקודות. המממ עם 115 נקודות. עורוס עם 113 נקודות. smamit3 עם 109 נקודות. t@li עם 107 נקודות. Lady in red2 עם 102 נקודות. bad dream עם 92 נקודות. GoLd ChAiN עם 91 נקודות. Twist in my Sobreity עם 76 נקודות. N i T z A n1 עם 61 נקודות. xhensa עם 59 נקודות. Ocean Spirit עם 58 נקודות. selective amnesia עם 57 נקודות. the Secret smile עם 53 נקודות. hadaroshh עם 29 נקודות.

../images/Emo41.gifBPD - סיבוב רביעי../images/Emo70.gif

כמו תמיד:
לשלוח תשובות אך ורק לניק "פורום משחקי שירים", לא לשרשר לשרשור הזה ולא לניק Chandler Rulz.
לבחור את מה שהכי סביר שאנשים אחרים יבחרו.
אם אתם לא מכירים משהו, תחפשו בגוגל, ויקיפדיה או כל מקום אחר, רק אל תשאירו קטגוריה ללא מענה, זה יכול ליצור פער לא קטן בינכם למשתתפים אחרים! תזכורת לחוקים. והקטגוריות להפעם:|תופים| ==================
שיר מפורסם של שושנה דמארי ז"ל
להקה שמאור כהן היה חבר בה.
שיר לועזי ממחזמר ברודוואי כלשהו.
שיר בעברית שבמקור הוא שיר רוסי.
אלבום קונספט (כמו "רדיו בלה בלה" של החברים של נטאשה) לועזי. ב-ה-צ-ל-ח-ה

Ocean Spirit

New member
מדונה זה לא שם במה!!!

זה השם האמיתי שלה - מדונה לואיזה צ'יקוני. על שם אמא שלה.

המממ

New member
אני לא מאמינה! בחרת בטים וג'ף?

אללי, אתה אמור להיות יוצא דופן ולבחור את מה שהמיעוט בוחר? בכל מקרה, הייתי מקבלת יותר נקודות אם לא הייתי מתחרטת?
מילא
לילה טוב ושקט שיהיה לנו!

Chandler Rulz

New member
נו ברור שאני אבחר משהו פחות צפוי..

הרי אם גם אני אבחר בשלמה ובן אז הפערים בין השאר יהיו נורא גדולים (הכפלה + הבונוס).. חוץ מזה, מי שבוחר במה שאני בוחר הוא מיוחד

המממ

New member
אבל אמורים לקלוע לדעת הרוב.

הדילמה קשה!
בכל מקרה, מה עם שם עברי?

למעלה