BPD - סיבוב ראשון: התוצאות

../images/Emo41.gifBPD - סיבוב ראשון: התוצאות../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

אז ככה, בסיבוב הראשון השתתפו חמישה אנשים והבחירות כדיקלמן: (היו כמה טעיות שהפעם הם נחשבו אבל לפעם הבאה, אם יש טעות אני אשלח מסר עם הזדמנות לתקן אחרת הבחירה לא תיחשב!) חידוש באנגלית לשיר של הביטלס !Howie Day - Help, נבחר ע"י Lady in red2. ‏נקודה אחת. Michael Jackson - Come Together, נבחר ע"י black hock. נקודה אחת. Oasis - All You Need Is Love, נבחר ע"י שבלולקה. נקודה אחת. Elvis Presley - Yesterday, נבחר ע"י עורוס. נקודה אחת. Roxy Music - Jealous Guy, נבחר ע"י ורתר הצעיר. נקודה אחת. (טעות! השיר הזה שייך לג'ון לנון לבד במקור, ולא לביטלס). הבחירה שלי שאף אחד לא בחר: Fiona Apple - Across the Universe שיר בעברית שנכתב על מוזיקאי אחר דני רובס - איך הוא שר, נבחר ע"י black hock. נקודה אחת. (אגב, לדעתי השיר לא נכתב על אף אחד ספציפי, אבל תקנו אותי אם אני טועה). מה קשור - תתנו לו צ'אנס, נבחר ע"י שבלולקה. נקודה אחת. אהוד בנאי - בלוז כנעני, נבחר ע"י ורתר הצעיר. נקודה אחת. הבחירה שלי שאף אחד לא בחר: קרח 9 - אסף אמדורסקי. שיר באנגלית שמסמפל קטע מוזיקה קלאסית Sweetbox - Everything's Gonna Be Alright (מסמפל את Air on G String של באך), נבחר ע"י שבלולקה ועל ידי! 4 נקודת. The Verve - Bittersweet Symphony, נבחר ע"י עורוס. נקודה אחת. (טעות! השיר מסמפל דווקא את The Last Time של הרולינג סטונס, שמבוצע ע"י Andrew Oldham Orchestra). הרכב מוזיקלי לועזי של שלושה אנשים A-Ha, נבחרו ע"י Lady in red2. נקודה אחת. Coldplay, נבחרו ע"י black hock. נקודה אחת. Bee Gees, נבחרו ע"י שבלולקה. נקודה אחת. Nirvana, נבחרו ע"י עורוס. נקודה אחת. Green Day, נבחרו ע"י ורתר הצעיר. נקודה אחת. הביחרה שלי שאף אחד לא בחר: Depeche Mode. זמרת בלונדינית משנות האלפיים רוני 'סופרסטאר' דואני, נבחרה ע"י: Lady in red2, black hock, ורתר הצעיר. 6 נקודות. Britney Spears, נבחרה ע"י שבלולקה, עורוס ועל ידי! 5 נקודות.
סיכום נקודות
שבלולקה עם 12 נקודות. black hock עם 9 נקודות. ורתר הצעיר עם 9 נקודות. Lady in red2 עם 8 נקודות. עורוס עם 8 נקודות.

BPD - סיבוב שני../images/Emo70.gif

עוד לא מאוחר להצטרף! do it now לפני שהפערים יהיו קשים לצמצום
את הבחירות יש לשלוח במסר לניק הזה (פורום משחקי שירים), ולא לניק הניהולי Chandler Rulz. הקטגוריות להפעם:
אלבום של הביטלס.
חידוש באנגלית לשיר Knocking on Heaven's Door של בוב דילן.
מוזיקאי לועזי הומוסקסואל מוצהר.
חידוש עברי שמבוצע ע"י משפחת תאקט ושאר החבר'ה האלה.
להקה לועזית שפועלת כבר על פני שלושה עשורים לפחות. בהצלחה וזיכרו! יש לבחור את התשובה שהכי סביר שיבחרו בה הרוב
תזכורת לחוקים.

talik

New member
מוזר, כי אני זוכר שבאוסף שלו "עשור

או שאני יורה" רשום בפירוש שהשיר הוא על זוהר ארגוב. משם אני יודע את זה.

black hock

New member
../images/Emo6.gifזה היה ניחוש פרוע

הם בדיוק התנגנו לי באם פי

למעלה