BUPD - סוף סיבוב שישי ואחרון!!

../images/Emo41.gifBUPD - סוף סיבוב שישי ואחרון!!

אז ככה, הנה התוצאות: שיר אחד מהמצעד הלועזי: !Chris Brown - Run It נבחר ע"י bad dream. ‏5 נקודות. James Blunt - High נבחר ע"י GoLd ChAiN. ‏5 נקודות. Coldplay - Talk נבחר ע"י Lady in red2. ‏5 נקודות. Arctic Monkeys - When the Sun Goes Down נבחר ע"י Ocean Spirit. ‏5 נקודות. Franz Ferdinand - Walk Away נבחר ע"י black hock. ‏5 נקודות. Fort Minor - Believe Me נבחר ע"י ורתר הצעיר. 5 נקודות. David Guetta - In Love With Myself נבחר ע"י hadaroshh. ‏5 נקודות. Britney Spears - And Then We Kiss נבחר ע"י המממ. 5 נקודות. Bon Jovi - Welcome to Wherever You Are נבחר ע"י t@li. ‏5 נקודות. הבחירה שלי שאף אחד לא בחר היא: Fall Out Boy - Sugar, We're Going Down. שיר אחד מהמצעד הישראלי: דודו טסה - לולה, נבחר ע"י bad dream. ‏5 נקודות. שלושים - לרוץ מהר, נבחר ע"י GoLd ChAiN. ‏5 נקודות. מיקי גבריאלוב ומוקי - הסתכלו בעיניים, נבחר ע"י Lady in red2. ‏5 נקודות. איה כורם - קיץ, נבחר ע"י Ocean Spirit. ‏5 נקודות. מיקה קרני - פשוט וטוב, נבחר ע"י black hock. ‏5 נקודות. ארקדי דוכין - הוא ואני, נבחר ע"י ורתר הצעיר. 5 נקודות. דין דין אביב - סודותיי, נבחר ע"י: hadaroshh, t@li. ‏4 נקודות. בית הבובות - שיר בעיפרון, נבחר ע"י המממ. 5 נקודות. הבחירה שלי שאף אחד לא בחר היא: עברי לידר - הכוס הכחולה (Live). אמן/להקה שהשתתף ב-Live 8 שנה שעברה: מאריה קארי נבחרה ע"י bad dream. ‏5 נקודות. Von Sohne Mannheims נבחרו ע"י Ocean Spirit. ‏5 נקודות. ניל יאנג נבחר ע"י ורתר הצעיר. 5 נקודות. Black Eyed Peas נבחרו ע"י hadaroshh. ‏5 נקודות. Oumou Sangare נבחרו ע"י t@li. ‏5 נקודות. U2 נבחרו ע"י Lady in red2, black hock. ‏4 נקודות. פינק פלויד נבחרו ע"י: GoLd ChAiN, המממ. 4 נקודות. הבחירה שלי שאף אחד לא בחר היא: Muse. שיר שחודש ע"י Gregorian: For No One נבחר ע"י GoLd ChAiN. ‏5 נקודות. Vienna נבחר ע"י Lady in red2. ‏5 נקודות. High Hopes נבחר ע"י Ocean Spirit. ‏5 נקודות. Join Me נבחר ע"י black hock. ‏5 נקודות. Imagine נבחר ע"י ורתר הצעיר. 5 נקודות. Fresh נבחר ע"י hadaroshh. ‏5 נקודות. Nothing Else Matters נבחר ע"י המממ. 5 נקודות. Bonny Portmore נבחר ע"י t@li. ‏5 נקודות. הבחירה שלי שאף אחד לא בחר היא: With or Without You. אלבום self-titled או אלבום ללא שם: "שרון חזיז" נבחר ע"י bad dream. ‏5 נקודות. "Suede" נבחר ע"י GoLd ChAiN. ‏5 נקודות. "Seal" נבחר ע"י Lady in red2. ‏5 נקודות. "Queen" נבחר ע"י Ocean Spirit. ‏5 נקודות. "Days of the New" נבחר ע"י black hock. ‏5 נקודות. "קורין אלאל" נבחר ע"י ורתר הצעיר. 5 נקודות. "Madonna" נבחר ע"י hadaroshh. ‏5 נקודות. "מיקה קרני" נבחר ע"י המממ. 5 נקודות. "מופע הארנבות של ד"ר קספר" נבחר ע"י t@li. ‏5 נקודות. הבחירה שלי שאף אחד לא בחר היא: Led Zeppelin III. סיכום נקודות הסיבוב: ורתר הצעיר עם 25 נקודות. Ocean Spirit עם 25 נקודות. GoLd ChAiN עם 25 נקודות. Lady in red2 עם 24 נקודות. t@li עם 24 נקודות. המממ עם 24 נקודות. hadaroshh עם 24 נקודות. black hock עם 24 נקודות. bad dream עם 20 נקודות.
סיבוב נקודות כללי:
ורתר הצעיר עם 223 נקודות. black hock עם 213 נקודות. המממ עם 197 נקודות. Lady in red2 עם 196 נקודות. שבלולקה עם 194 נקודות. עורוס עם 191 נקודות. bad dream עם 158 נקודות. GoLd ChAiN עם 146 נקודות. Ocean Spirit עם 142 נקודות. t@li עם 137 נקודות. Twist in my Sobreity עם 130 נקודות. hadaroshh עם 113 נקודות. smamit3 עם 109 נקודות. N i T z A n1 עם 61 נקודות. xhensa עם 59 נקודות. selective amnesia עם 57 נקודות. the Secret smile עם 53 נקודות. Hey Kitty עם 38 נקודות.

Chandler Rulz

New member
הודעה משמחת לשלושת המקומות

הראשונים! זכיתים כ"א בסינגל ישראלי
אנא תשלחו לי במסר פרטים לאן לשלוח את הפרס על מנת לקבלו, בהקדם האפשרי
(שם+כתובת כולל מיקוד). נ.ב. === אם מאיזושהי סיבה אתם לא מעוניינים בפרס ידעו אותי גם בזה, שאני אוכל להעביר את הפרס להבאים ברשימה, תודה

עורוס

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo97.gif

אני רציתי להצביע היום, כי אתה בד"כ שם את התוצאות ביום שבת/ראשון...

המממ

New member
אני במקום שלישי../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo2.gif

יאי!
היה משחק כיפי.
בקד"צ... זה אומר שתהיה בר"ג?
מסר ישלח אליך...
שבוע טוב ושקט שיהיה לנו!

למעלה