CMA Music Festival 2011

blah blah story

New member
../images/Emo41.gifCMA Music Festival 2011../images/Emo41.gif

אתמול שודר בטלוויזיה הפסטיבל הזה.. אף פעם לא ראיתי את זה וזה נראה מגניב. איזה כיף למי שהיה בהופעות האלו. אני אנסה לכתוב את דעתי תוך כדי צפייה... התחלנו עם בראד פיזלי - איזו גיטרה מגניבה יש לו...קייצית משהו. הוא שר את brad paisley working on a tan לא שמעתי את זה אף פעם - אבל שיר חמוד אהבתי איך הקהל נכנס לריקודים...יו. המתופף שלו ממש מהיר
אחלה הופעה
טוב, מכריזים על המשתתפים - קלי קלארקסון נחשבת קאנטרי?1 יאאאא... בלייק שלטון....האני ביי...אני אוהבת את השיר הזה
אבל למה הוא לא ממצמץ??
סיירסלי - הוא נראה עצבני. לא אהבתי את ההופעה שלו
ראיון עם בנד פרי - חחחח...אחד האחים מכור לחומוס
כמובן שהם שרים את if i die young ...אני אוהבת את השיר הזה. האמת שבהתחלה לא אהבתי אותו ואז שמעתי באחת ההופעות שלהם והתאהבתי.. אבל זו הייתה הופעה רגילה למדי ורק לקראת הסוף היה נראה שהם מתקשרים עם הקהל יאאא... עכשיו הם שרים את you lie - אני אוהבת את השיר הזה בהופעות ואכן, ההופעה הזאת הייתה ה-רבה יותר טובה מהקודמת. דילן- איך את לא אוהבת את השיר הזה?! איזה כיף לראות את זה בלי פרסומות
עכשיו קית אורבן מופיע... שיר חמוד. לא כ"כ אוהבת את הקול שלו
NEXTTTTTTTTTTT OK שרה אוונס - אני לא מחבבת אותה...אבל בגלל ששמעתי ימים רצופים את Country girls only radio אני מכירה טוב טוב את השיר שלה a little bit stronger והוא חביב. אני לא מבינה את ההופעות האלו שהזמר לא זז בכלל מהמיקרופון...אפשר לטייל קצת על הבמה. היא נראת מפוחדת ..טוב, לקראת הסוף היא השתחררה קצת אבל עדיין אין לה את אפקט הוואו בהופעה.
אלו ששרים את facke id על הבמה - ככה מופיעים! איזה הבדל. שיר מצחיק

blah blah story

New member
המשך..

ראיון עם ליידי A - איזה חמודים
הם שרים את just a kiss - מדהימים והנה מגיעה המלכה
|ריר|שאניה
|ריר| מהממת!!! היא מציגה את שוגרלנד - ואני כבר יודעת שזו הולכת להיות הופעה פצצתית! הם שרים את find the beat again עדיין לא ראיתי אותו בהופעה..מקווה שיהיה טוב. ד"א - בתחילת ההופעה שלהם כתוב שההופעה הוקלטה 10.06 בשביל שאנשים לא יחשבו שהם הופיעו ככה אתמול
אין כמו ההופעות של שוגרלנד!! אבל למה לסנוור עם המכנסיים?!
מעניין איך הם יצליחו להתאושש מהמכה שהייתה להם במוצ"ש
ג'ן נראת לי מאוד רגישה ...בעיקר למעריצים שלהם. עכשיו הם עברו ל stuck like glue חחחח יש לג'ן רוח בשיער...זה אומר שהיא תזכה?!
ראיון עם טיילור סוויפט.... חמודה. היא מופיעה עם sparks fly - עדיין לא התרגלתי לשיר הזה. בנתיים הוא נשמע יותר כמו שיר של ג'סטין ביבר היא רוקדת מצחיק
היא נראת כזאת קלמזי עכשיו היא מופיעה עם mean - אני אוהבת את השיר הזה...הוא מעולה נגד בולייז. טוב...עייפתי |פיהוק| עברו לבמה אחרת..ללוק הזה שעשיתם לו ביקורת אלבום - הוא שר את country girl shake it for me - אני מתחילה להתרגל לשיר. אבל לדעתי השירים שלו דיי שוביניסטיים - לא?! בביקורת אלבום שמעתי את השיר הזה של קייס גודביי טומארו - ממש ממש ממש שוביניסטי
מרטינה מציגה את זאק בראון בנד - אין לי כח להקשיב להם וסיימתי את החלק הראשון של ההופעות.

blah blah story

New member
חלק ב

האמת..את רוב החלק השני הרצתי - היו להקות וזמרים שלא ממש מעניינים אותי. ליטל ביג טאון נתנו הופעה מעולה - רציתי עוד שיר
ומרטינה גם נתנה הופעה טובה עם השיר החדש שלה one night ופה הפסקתי לראות.

LeAnnDylan

Well-known member
לא רק ההופעה של שוגרלנד היא מיוני

בעיקרון כל הפסטיבל הזה נערך ביוני במשך שלושה ימים (חמים בטירוף כפי שהשמועה מספרת
) הגרמניה המאניקית שהלכה לראות את מרטינה (
) הייתה שם וסיפרה על חוויות משם. זה פסטיבל שנערך כל שנה בסביבות יוני-יולי (לרוב ביוני) יש פסטיבל דומה גם באפריל אגב, למרות שלדעתי בשנה הבאה כבר יצמצמו אותם ויהפכו אותם לפסטיבל אחד
בלי שום קשר חבל שמה שמראים פה זה רק חלק מההופעות, הבנתי שכל אמן הופיע עם כמה שירים. בכל אופן זה בהורדה, אני אגיב על זה אחרי שאני אראה את הכל.

LeAnnDylan

Well-known member
צופה ומגיבה:

בראד ראשון, כפרות עליו
אגב אם אהבתם את השיר הזה ובמקרה גם את הדואט עם קרי אל תצפו לגדולות מהאלבום שלו. אלה בערך שני השירים היחידים שנורמלים שם יחד עם הדואט עם בלייק והסינגל הראשון Old Alabama. אבל זה שהאלבום שלו מאכזב לא אומר שהשיר הזה לא כיפי בטירוף
איזה מגניב זה שכולם רוקדים כזה כמו הלאסביט בביג סקרין, גם לי בא לרקוד
בלייקי
יו מסכן איך הוא מזיע שם. זה לייק בערב כבר ואם הוא מזיע ככה אני לא רוצה לדעת מה הלך שם בצהריים :| הופעה טובה שלו, אהבתי
מרטינה
דה בנד פרי חמודים
אני בדר"כ שונאת אותם לייב כי הם נוראיים אבל הפעם, או שכבר התרגלתי או שזה באמת היה טוב
המתופף שלהם חמודי. היי לאן נעלם האקורדיון של אח שלה?
מתי הוא הספיק להעיף אותו
ההופעה של יו ליי הייתה משעשעת. הם באמת חמודים. לא מפתיע שהם בחרו לשיר את זה אבל בא לי לשמוע אותם שרים את דאבל הארט
דיירקס החתיך
יא קית' שר לונג הוט סאמר
זה שיר החודש שלי
אוח אני מתה על הקטעי נגינה שלו ושל בראד פייזלי. הם כאלה הורסים!!
חתייייייייייייךךךךך!!!!!@#$! שרה
השיר של הילרי
האמת שזה השיר של שתי ההילריות שלי
היא נראית ממש טוב, ביץ' ;[ פייק איי די
גרטשן ווילסון
ביג אנד ריץ' האלה כאלה פאקינג הזויים אבל אני מתה על השיר הזה
אני מתה על הקטע שגרטשן מצטרפת לשיר! גאד היא יותר מגניבה מהחיים!
LOL הגיטרה של ג'ון ריץ' עם YEE HAW
יו תמיד תהיתי לעצמי מה כתוב לצ'ארלס מליידי איי על היד. עכשיו גיליתי D: יש לו שורה מבלאקבירד של הביטלס הקטע שדייב אומר אני לא מתגעגע לחתולים שלי בכלל כי אני אלרגי והילרי מתפקעת מצחוק הרס אותי
זה בכלל לא היה כזה מצחיק אבל איך שהיא נקרעה הרס אותי
ג'סט א קיס
אחח כפרה על הילרי הגרוזינית הזו
צ'ארלס נראה מזה טוב פה
שאניה נוגעת בג'ניפר אהעהאעהאה ידעתי שהן לאסביוט!!!@!$ יו כשהיא התחילה לדבר על כל הקטע של הבגידה שוב נזכרתי שאורית, אמרת שלא ראית את ה-CMT AWARDS, יצא לך אבל לראות את הקטע שבהתחלה של שאניה וטיילור של כאילו תלמה ולואיז? נזכרתי בזה פתאום וזה היה כזה קורע
שוגרלנד
פיינד דה ביט אגיין זה לא אחד השירים האהובים עליי מהאלבום שלהם אבל אין אף אחד שנותן הופעה מעולה כמו שוגרלנד וזה בכלל לא משנה בכלל מה הם שרים זה תמיד מרתק לראות אותם מופיעים. אבל אמג אייו מה נסגר עם המכנסיים של ג'ניפר
המבטים בסטאק לייק גלו
קריסטיאן כזה פדופיל
אנני הנגנית בס שלהם כזאת שווה שיואו!!!#$ טיילור סוויפט חמודה. אני מחבבת את ספארקס פליי. היא גם ממש השתפרה בלייב. היי זו ההופעה עם השורה מבייבי גירל על היד שלה
MEAN
לוק בריאן
נענע את זה בשבילי נער חווה
מרטינה
עם כל הכבוד אני מזה מעיפה את זאק בראון בנד. טוב זה הישג מזה נאה שעברה שעה שלמה ורק עכשיו אני מריצה קדימה לחלק השני... טוב נראה אם יהיה לי כוח להמשיך לצפות עכשיו אם לא אני אמשיך לכתוב יותר מאוחר.

LeAnnDylan

Well-known member
צופה בחלק השני

טוב בסוף ראיתי גם את ההופעה של זאק בראון
היא לא הייתה מעניינת וגם ההופעה אחרי זה של ראסקל פלאטס לא הייתה מעניינת במיוחד. אני לא אוהבת את השיר הזה. השיר השני שהם ביצעו בבמה הגדולה (לונג טיים) טוב יותר אבל גם הוא לא מענין יותר מידי. בדר"כ הם שרים אותו עם ליטל ביג טאון
למה הם לא הביאו אותם גם הפעם?
אהעהאעהאה הנה הם
ווהוו!! עכשיו השיר הפך להיות טוב
מענין אם הם יעשו את כל המחרוזת רוק שלהם יחד. מסתבר שכן! יש! אני אוהבת את קרי און מיי וייוורד סאן ופריי רייד
דיירקס
אני מתה על אם איי דה אונלי וואן
זה השיר שגרם לי להתאהב בו
בלייקי
מירנדה
יו הארט לייק מיין
אני מאוהבת בשיר הזה
והיא חזרה לגיטרה הוורודה שלה
חחחח קלי וג'ייסון אלדין. היא כזה "פחדתי שהוא יהיה רע אליי אבל הוא מאחורי המצלמה בדיוק כמו שהוא מול המצלמה" ומה זה בדיוק קלי? עב"ם? כי ככה הוא נראה מול המצלמה, כמו איזה דד מן ווקינג
אני בכלל לא אוהבת את השיר הזה אבל קלי
אז אני אשאר בשבילו. וכמובן שעכשיו הוא ישיר את דירט רוד אנטם
LOL הקטע עם סקוטי ולורן שמראים אותם חותמים לאנשים ובאה איזה אחת לסקוטי ואומרת לו "רק שתדע יום אחד אתה ואני נתחתן" והוא כזה "אוקיי אני אחכה לזה"
אני אוהבת את הקטעי וידאו של שניהם, הם משעשעים אותי. מה מרטינה חולקת איתה את הבמה?! אמרנו שהיא חמודה וזה אבל אניווי זה רק של מרטינה
יו הקטע שהיא מניחה לה יד על הכתף ושרה לה סינג איט אניווי- אמגגגגגגגגגגגגגגגגג!!!@$^%$#^%^@ מרטינה תעשי אותי עכשיו
ג'וש טרנר הזה כזה פאקינג חתיך!!!#%@ שיעשה לי עדר
עוד בראד
אני אוהבת את אולד אלבאמה
הופעה מעולה! אני אוהבת את שריל קרואו (או לפחות אהבתי עד האלבום ק'מון ק'מון) אבל אני לא מבינה את הדחף שלה ושל קיד רוק להידחף לנו לז'אנר. שילכו להקליט אלבום רוק ויניחו לנו לנפשנו. השיר הזה שלהם חביב אבל אין בו שום דבר קאנטרי. משמש מקנטייר
אני מתה על טרן און דה רדיו
הופעה ממש טובה שלה
דריוס ראקר לא מענין אותי |נקסט| ליטל ביג טאון
ליטל וויט צ'רץ'
הופעה מעולה!! מרטינה
וואן טיים
(אורית, זה הצלצול שלי) יו שימו לב שכתוב בהתחלה וואן נייט והיא גם שרה לאורך כל השיר וואן נייט אבל השיר הוא בכלל וואן טיים ובסטודיו ובקליפ של נאסקר עצמו היא שרה וואן טיים. מענין מה גרם לה לשנות את זה
ההופעה של טרייס אדקינס למרות שאני לא סובלת אותו, הייתה טובה. השיר עצמו חביב. זאק בראון ואלן ג'קסון מעניינים את הסבתא שלי אבל זה השיר האחרון אז יאללה אני אקשיב לו. טוב אז זה לא היה ממש נוראי אבל לא בא להאזין לזה שוב לעולם
היה נחמד. שנה הבאה אני סו שם

Guncrazy

New member
מגיבה בקצרה על ההופעות שאהבתי

ראיתי את רוב ההופעות ביוטיוב כבר ביוני כשהעלו אותם אבל אז הם לא היו באיכות טובה. ההופעה שהכי נהניתי ממנה באופן די מפתיע הייתה של בראד פייזלי. לגמריי עשה לי חשק לטוס להופעה שלמה שלו. (שתי ההופעות שלו היו טובות אבל התכוונתי להופעה הראשונה) קית' אורבן אהובי היה מדהים גם
מרטינה וליטל ביג טאון גם היו מעולים! דה בנד פרי הפתיעו לטובה עם שתי ההופעות שלהם וגם את ההופעה של ריבה אהבתי מאוד. שוגלנד כמובן היו נהדרים. דיירק בנטלי ודריוס רקרס נתנו גם הופעות טובות. האחרים היו בסדר אבל אלה שציינתי הכי אהבתי.

למעלה