counter strike מקורי

orRRA

New member
../images/Emo41.gifcounter strike מקורי ../images/Emo41.gif

אני,אוהד,רז,דור,אלי,דור,פינקי,מתן,בוריס,איציק ודניאל כבר הצטרפנו . מי שיכול להרשות לעצמו המחיר הוא 169 שקל בחנות "באג" ו40 שקל דרך האינטרנט. המלצה חמה לקנות זה שווה את הכסף, כל הזמן טורנירים עם השחקנים הכי טובים שיש ,אין צי'טרים, ועוד הרבה דברים שאין טעם לפרט. מי שיקנה ויתקל בבעיות מוזמן לפנות לרז הוא כבר ידאג לכם
שלומי בקצב הצטרפות של האנשים בסוף נהפוך לקהילה של מקורי

razaR2

New member
אני יצאתי לחופשה בתשלום

מי שנתקל בבעיות מוזמן לפנות לעוזרי אלי או אוהד או לאחד מלקוחותי האחרונים: דורררר, צ'רניק ואיציק. בהצלחה.

elerock

New member
תכלס פרוץ לא שווה את ההשקע

חודש במקורי עם ראש שקט=שנה בפרוץ על ציטירים מפציצים וחופרים במוקרופון

xvxxvx

New member
פרייר מי שקונה בבאג...

אני גם הולך לשחק דרך המקורי בקרוב צריכים לארגן לי משתמש

L S Dance

New member
בזבוז כסף

לא בכל הסרברים לא יהיו צ'יטרים,יש לאגרים..אי אפשר להשתתף בכל הטרורנירים ויש עוד כמה בעיות קטנות תתקדמו יותר מהר ותשתרפו מהר יותר בגלל שתשחקו עם שחקנים ברמה גבוהה יותר ותלמדו מהם דברים זה לא שתקנו וישר תהיו PRO חח בכל אופן לדעתי בזבוז כסף..הכיף זה לשחק עם הקהילה ועם אנשים שאתה מכיר

orRRA

New member
אפשר להשתתף בכל הטורנירים על מה אתה מדבר?

על איזה בעיות קטנות אתה מדבר? חח בתור אחד שאין לו מקורי לפי מה אתה אומר תדברים האלה? הרמה במקורי יותר קרובה ומן הסתם שהרמה יותר גבוהה אתה גם עולה ברמה... שאתה משחק בפרוץ והרמה חלשה לא סתם אנשים פה כבר כמה חודשים נשארו באותה רמה.. אנחנו כבר הרבה אנשים מהקהילה בפרוץ ככה שאנחנו גם משחקים ביחד במקורי אז משתלב פה גם לשחק עם החברים וגם לשחק ברמה גבוהה

למעלה