Cover חדש של הלהקה

Drorrrrrr

New member
../images/Emo41.gif Cover חדש של הלהקה ../images/Emo41.gif

יכול להיות שכבר הספקתי לספר לחלקכם, אבל TC באחת מהופעותיהם עשו קוואר לשיר London's Calling של the clash... יש לי את השיר מי שרוצה שיצור קשר איתי
הוא בסך הכל 1 MB ככה שאפשר להסתדר עם זה עם אינטרנט איטי. אני לא יודע אם יש את זה בקאזה כי קיבלתי ממישהי ולא מקאזה, אתם יכולים לחפש
. המילים לפניכם: London's Calling London calling to the faraway towns Now that war is declared-and battle come down London calling to the underworld Come out of the cupboard, all you boys and girls London calling, now don't look at us All that phoney Beatlemania has bitten the dust London calling, see we ain't got no swing 'Cept for the ring of that truncheon thing Chorus: The ice age is coming, the sun is zooming in Engines stop running and the wheat is growing thin A nuclear error, but I have no fear London is drowning-and I live by the river London calling to the imitation zone Forget it, brother, an' go it alone London calling upon the zombies of death Quit holding out-and draw another breath London calling-and I don't wanna shout But when we were talking-I saw you nodding out London calling, see we ain't got no highs Except for that one with the yellowy eyes Chorus: Now get this London calling, yeah, I was there, too An' you know what they said? Well, some of it was true! London calling at the top of the dial After all this, won't you give me a smile? I never felt so much a' like

גל GS

New member
מצאתי בקאזזה את../images/Emo110.gif

השי רהמקורי אבל לא את הגרסה שדה קולמיג שרים

crazy4tc

New member
אני בדרך כלל שואלת את זה אבל אני לא

מקבלת תשובה אז לא שאלתי שוב... אבל אם אתה מתעקש... מאיפה אתה יודע את זה??? מה המקורות שלך??? טוב אני אגיב על השיר כשאני אשמע אותו... (דרור אני אצור איתך קשר) אבל מתי הם עשו את הקאוור??? ולמה הם לא סיפרו לנו על זה???

Drorrrrrr

New member
לילה אחד שאלכס ישן אצלי

הצעתי לו לעשות לזה קוואר הוא שקל את הרעיון ושר אותו בהופעה. חחחחח סתם אני יודע כי שלחו לי את השיר
המקורות שלי היא צרפתיה אחת שמדברת איתי בעברית
כל השאר לא יודע

crazy4tc

New member
איזה יפהההההההההההההה

אני שומעת את השיר עכשיו בפעם הראשון ושוב פעם כמו תמיד הקול המדהים של אלכס שובה את לבי!!! (הייתי חייבת להגיד את זה...) בקיצור- אהבתי פלוס!!!! שיר ממש יפה!!! אני צריכה אבל לשמוע גם את המקור בשביל לקבוע עם אני אוהבת את השיר או רק את הקול של אלכס...

crazy4tc

New member
טוב אז אני שומעת את המקור עכשיו

השיר נחמד אבל... יש בו משהו מוזר... הקול של אלכס בגרסת כיסוי מוסיף המון!! גם שמעתי עכשיו בפעם הראשונה את הריאיון "המלוכלך" של דה קולינג ברדיו בשוודיה... אמנם לא הבנתי הקול כי האיכות לא משהו אבל מה שכן הבנתי היה קורע מצחוק!!! מומלץ!!!!!

למעלה