Cry Baby!!

../images/Emo41.gifCry Baby!!../images/Emo41.gif

וווואאאאיייי! איזה סרט חמווווווווווווווווווווווווווווודדדד!! ג'וני כזה מתוווווווווווווווווקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק!!!!^^

moran14h

New member
אין לי יס ..אבל

חברה שלי כזה מתקשרת אליי ואומרת "רוצה אני אקליט לך נער שוליים?" וואי איך שמחתי..איזה מותק היא..

אני ביקשתי מחברה שלי שתקליט

ראיתי לפני הרבה זמן את הסרט אבל אני זוכרת אותו דיי טוב אפילו את השירים אני זוכרת יפי

אאההה!!^^

אני מתה על השיר פתיחה!!!^^ יש לי אותו על המחשב!! לוליוליוי...*שרה*

WallFlower

New member
חחחחחחחחח...

ראיתי אותו עוד פעם אתמול והיום בבוקר...חחחח... אני כל הזמן נזכרת בתגובה של אח שלי כשהוא ראה את האטצ'ט פייס... זה היה הדבר הכי מצחיק בעולם... בכלל זה היה מצחיק לראות את זה עם אח שלי כי בכל שיר שהיה הוא החליף את אחת המילים בציז' cheese כך שרוב השירים נשמעו ככה - oh mister sandman send me some cheese, a king cry baby with some cheese in my eye חוץ מזה למישהי יש רשימה של שירים מהסרט
אני לא מוצאת בשום מקום...

WallFlower

New member
הוא לא מגרבץ...הוא עושה לעצמו

אידג'וסט... וחוץ מזה ג'וני נוגע בעצמו= שמייח לי... ואגב, אני קוראת לעצמי את המקומון הדפוק "זמן דרום", בעודי מעבירה דפים אני נתקלת במדור שני גברים שמנים (אחלה של דבר) והופסלה יש שם תמונה מדהימהההההההההה של ג'וני ממש גזור ושמור... אז לאילו ממכן שגרות באזור אשדוד (וטיפה צפונה הרבה דרומה) תורו אחר העיתון...פשוט תמונה מצוינתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת שלו...

אדיג'וסט - גירבוצון סיים שיט

ראיתי חחחחחחחחחחחחחחחחח גם בחירייה מקבלים את העיתון טוב שהם לא גזרו לו את השער גרוע לאללה. ג'וני נוגע בעצמו = ניקול מלקקת טלויזיה

גו'ני עושה גררררר= דנה נמסה

ונהיית אובססית לגרררר ואומרת את זה בכל מקום..

הוא תמיד עושה את זה

הוא עשה גם ביום צילומים אחורנים של בלואו רואוווווור חקיין שכמותו, מחקה אותי
בכלל היום צילומים אחרון של בלואו זה הדבר הכי שולט שייש

WallFlower

New member
זהו שנדמה לי ששכחתי להזכיר שהמדור

הזה נמצא בכל מקומון של ידיעות אחרונות (נדמה לי שזה של ידיעות אחרונות...) ויש לי משהו לשאול אותך, כמובן שאני מחפשת חוות דעת מקצועית בלבד - הרוק על מסך הטלוויזיה - מזיק או לא מזיק
כלומר איטס אז גוד אז יטס אוואר גונה גט (אלא אם כן מזלי יתמזל במובנים שאסטרולגים יחשבו שהכוכבים נפלו וסליחה על הג'יבריש) ואם זה יהרוס לי את הטלוויזיה בחדר זה אומר שאני אצטרך לראות ותר טלוויזיה עם אימא שלי וזה רע.

למעלה