Edge Of The Earth

../images/Emo41.gifEdge Of The Earth ../images/Emo41.gif

תודו שהתגעגעתם. אפילו קצת :p אני חושבת שהשיר הזה קצת מדבר על התהוות של כת מסויימת. הטפה לכת כזאת אורחת, ולהוויה מסוימת שקשורה אליה. או לאיזשהי יישות פנימית שהיא חזקה מאוד מעל לפיזיות, לעורר איזשהו צד שלוקח סיכונים שלא מפחד מהלא נודע, מהמוות.. שעומד על הקצה. You know enough to know the way Six billion people just one name (I found) I found tomorrow in today Apocalyptic and insane, my dreams will never change כמו תמיד יש כאן דו שיח. ואף פעם לא בטוח אם זה דו שיח בין 2 אנשים או הבן אדם עם עצמו. אולי זה מן מסע לשכנוע עצמי, הוא מחזק את עצמו ללכת בדרך שאותה הוא רוצה, כי כל אחד מסכים עם הדברים של השני, מחזק אותם. "אתה יודע מספיק, כדי לדעת את הדרך" כדי לדעת לאן ללכת, הוא אומר לו אתה יודע את הדרך, שכולם רוצים אותה, 6 ביליון (מה זה ביליון? כלומר, איך מעברתים את זה? לא משנה.) אנשים ורק שם אחד, כל האנשים האלה, חושבים על שם אחד, רוצים דבר אחד, מעליהם עומדת מטרה אחת. אפשר להסתכל על זה כמשהו שאנשים משוועים אליו. "אתה מיוחד, אתה יודע את הדרך, והם לא" או לעמוד בין כל האנשים האלה שכבר שמה. ואז יש בלאגן בי הזמן, יש תחושה מאוד כאותית של זמן. הזמן דחוס- הוא מצא את המחר בהיום. זה קצת כמו איך שהם מסבירים את המקור לשם שלהם. העידן הפוסטמודרני, המהירות של הכל, אפילו הזמן מהיר אותו, המחר כבר בהיום. איך חתך של זמן. את השורה האחרונה אני יכולה לפרשן בשני דברים שאני מאוד אוהבת "אפוקליפטי ומשוגע" על עצמו או על החלום שלו, אני- אפוקליפטי ומשוגע, והחלומות של לעולם לא ישתנו. או.. העולם עצמו אפוקליפטי ומשוגע. יש לו רצון לעשות משהו שהוא בלתי אפשרי בעולם הזה: לקחת רגע ולהרגע, לעמוד על קצה העולם, וכשאני חושבת על זה, זה כאילו שהזמן נעצר שם בקצה העולם, והמהירות והמיידיות לא חלים עליו, רגע ארוך מאוד של חסד, של התייחדות עם עצמך או- הרצון להשיג את העולם, להיות אפוקליפטי ומשוגע בדיוק כמוהו, ולהשיג אותו, לעמוד בקצהו להיות יותר ממנו. לכאן או לכאן, זהו רצון למשהו כמעט ובלתי אפשרי, הסחפות זה מה שאנשים עושים. לנסות להאבק בעולם ללכת יותר מהר ממנו או נגדו, זה החלום. You don't wanna be the one in control You want be the one who's alive You don't want to be the one who gets old It's not a matter of luck, it's just a matter of time הוא לא רוצה להיות זה שבשליטה, זה קצת סותר את כל מה שאמרתי אם כך לא? הוא רוצה להסחף עם החוויה? או שאולי הוא באמת רוצה.. לעצור את הזמן. הוא לא רוצה להזדקן, הוא לא רוצה להיות "זה" שיזדקן, הוא רוצה, לעצור את הזמן, להיות בקצה העולם. ואז יש את השורה שכולנו אוהבים "Its not a matter of luck its just a matter of time כלומר, כדי להגיע לקצה העולם, יש דרך, דרך פנימית, יש לעבור המסע. כדי להגיע לשם, צריך להוכיח את עצמך, לכן זה עניין של זמן, ולא של מזל. החזקים הרואיים מגיעים לשמה, אלה שרוצים את זה מספיק. Stand out on the edge of the earth Stand out on the edge of the earth Dive into the center of fate Walk right in the site of the gun Look into this new future's face אבל אולי, בעצם, לעמוד בקצהו של העולם זה רק ההתחלה של המסע, זאת נקודת ההתחלה, תעמוס בקצה של העולם, תטיל עליו תיגר, תבחן אותו, לצלול לעומק הגורל- לדעת את הלא נודע. לבחון את המוות- הוא צריך ללכת מול הכוונת של הרובה להסתכל לכיוון העתיד החדש, של מי? שלו. לעמוד בקצה העולם, הוא סופו והתחלתו של המסע, הסוף של הלבטים, יציאה מהוויה מסויימת ששייכת אולי לרוב האנשים, וכניסה להוויה אחרת. (הממ.. מזכיר לי את מה שלמדנו על טקסי מעבר בסוציו..) I know you know enough to say I know you know enough to play the game ושוב דרך יותר מובהקת של שכנוע עצמי. אני יודע שאתה יכול . אתה יכול גם לומר וגם לעשות.. You don't wanna be the one in control You want to be the one who's alive You don't to be the one who gets old It's not a matter of luck, it's just a matter of time Stand out on the edge of the earth Dive into the center of fate Walk right in the site of the gun Look into this new future's face Stand out on the edge of the earth Dive into the center of fate Walk right in the site of the gun Look into the new future's face (Stand out on the edge of the earth) Stand out on the edge of the earth Stand out on the edge of the earth (Look into the new future's face) Stand out on the edge of the earth Dive into the center of fate Walk right in site of the gun Look into this new future's face
קליפים ושטויות-
- השיר מההופעה בהאמרסמית' אפולו - הקליפ אוח אני כל כך אוהבת את הקליפ, הוא כזה פרוע, והוא מאוד מייצג את השיר לדעתי
תהנו אנשים.

A Modern Myth

New member
ממש מעניין ../images/Emo9.gif

באמת הסברת בצורה ממש טובה כמה דברים שלא היו מובנים לי על השיר...

LoveYourHate

New member
הקליפ שאני הכי אוהבת שלהם../images/Emo45.gif

"הממ.. מזכיר לי את מה שלמדנו על טקסי מעבר בסוציו.."
הצחקת אותי
ובליון אני חושבת שזה בליון
מקסים כרגיל

Rage Of Fire

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo105.gif*מוחא כפיים*כל הכבוד! באמת!

וד"א Billion זה מיליארד P: ואממממ אחד השירים הטובים וגם הקליפ הכי אהוב עליי D: אני עם אותה דעה כמו של אופק XD

ממש יפה ומעניין../images/Emo13.gif

אהבתי את הניתוח, מדהים כמו תמיד
וביליון...זה...מיליארד לא?
אני שונאת מספרים!

../images/Emo79.gif מקסים../images/Emo23.gif

אני מאוד את אוהבת את הניתוחים שלך. משום מה שראיתי חצי מהקליפ בפעם הראשונה לא ממש אהבתי O: ועכשיו.. דעתי השתנתה XD

למעלה