EZ,חזרנו מנחל צפית ,נחל חצרה

viczan1

New member
../images/Emo41.gif EZ,חזרנו מנחל צפית ,נחל חצרה../images/Emo41.gif

טיפסנו למעלה חצרה ,עגענו לתצפית מדהימה למכתש הקטן,משם ירדנו לירידה רגלית תלולה למכתש הקטן. חצינו את המכתש הקטן לאורכו לכיוון נחל צין עד שנפגשנו שוב עם נחל חצרה עד כביש 90. חצינו את כביש 90 לנחל אבישי (סימן שחור),התחברנו לנחל אמציה(סימון אדום) עד עין תמר ונאות הככר.(סה"כ 43 קמ' של טיול מדהים ) לגבי שיש לא היגענו מפאת קוצר זמן וחבל ,מקווה שבפעם הבאה לא נפספס. הוביל בנאמנה מיסטר עקיבא.תודה עקיבא, ותודה לכל החבורה הנהדרת של EZ אומנם בהרכב חסר (יורם שהיה עסוק בהעברת דירה ,יודית ומשה החלמה מהירה,שחר שחגג יום הולדת לחצי השני, ו..). אני מבטיח שנשחזר את הטיול המקסים הזה בהזדמנות הקרובה ,ועקיבא לא יתנגד להוביל שוב.(נכון עקיבא!?) תמונות מהטיול יפורסמו מחר.

maorm77

New member
V שירותי צילום

הגיע הזמן לפרגן ל"ויקטור שירותי צילום": יופי של יוזמה, ביצוע עריכה ואריזה יישר כח (גם לשרירי הרגלים) !

IlanShacham

New member
מי זה שגנב לי את החולצה?? ../images/Emo12.gif

את חולצת ה PrimalWear המופלאה שלי עוד לא ראיתי על מישהו אחר עד היום... נו טוף, כך חולפת לה תהילת עולם...

קלוזו

New member
אכן עוד טיול מופלא שתיכנן ה - ../images/Emo47.gif

טיול מופלא פרי תיכנונו של עקיבא המופלא( שהראה לנו שיש ירידות קשות הרבה יותר מכל העליות
) ולחבורת הרוכבות והרוכבים הנהדרת שהתקבצה ששמחתי לפגוש בה אנשים חדשים
תודה מיוחדת לאושרת על "הקייטרינג"

RockhopperJudy

New member
כולם הלכו לג'מבו, ג'מבו ג'מבו ../images/Emo7.gif

זה השיר שהתנגן לי בראש אתמול. כל היום! התנחמתי בתמונות הנהדרות ממפגש הפורום שעלו כאן במהלך השבת... יהודית

akivab

New member
Welcome נתראה בהמשך../images/Emo45.gif

כחדש באופניים אני מברך אותך על כניסתך לתחום ההולך וגודל של רוכבי האופניים ואל תשכח להחליף מוט אוכף ולסדר את האוכף (נראה לי שאתה צריך גם אוכף חדש)

dan st

New member
de small machtesh katan

תודה לעקיבא ולכל משתתפי הטיול על עוד שבת של כיף
הגלריה באוויר
אזהרה
: תמונות הירידה לתוך המכתש קשות לצפייה.

רֶשֶף

New member
וואו! נוף מדהים! ../images/Emo2.gif

אני מרַיֵיר פה על כל המקלדת... אחלה תמונות, דן. ה"צילום אויר" של המכתש מלמעלה לוקח לטעמי מקום ראשון. חבל רק שלא הבאת אותה בכמה פנורמות. יש שם כמה תמונות שהיו יכולות להיות ענקיות בזוית רחבה. תתאמן לפעם הבאה. זה כבר נהיה טרנד

dan st

New member
תודה רשף

האמת שצילמתי כמה תמונות שאמורות היו "להתלבש" לפנורמה, אנסה להרכיב אותם היום ןאם לא, אעביר לבית המלאכה שלך.

viczan1

New member
רשף../images/Emo70.gif,אני מציע שבפעם הבאה...

תצטרף
ותביא אותה בכמה פנורמיות,מסכים? הרי אתה
ואלוף הפנורמיות
דן ,אחלה תמונות

למעלה