Fijacion Oral - השאלון

perrinat

New member
../images/Emo41.gifFijacion Oral - השאלון../images/Emo41.gif

כוווולם משתתפים
קניתם כבר את הדיסק? 1. עדיין לא 2. כן 3. בהחלט! גם את גירסת ה-DVD 4. זכיתי בו ואני מחכה שישלחו לי אותו כבר...
מה דעתכם על: עטיפת הדיסק והחוברת שבפנים?
מה אתם חושבים על החלוקת הדיסק לשני חלקים? ולאיזה חלק יותר ציפיתם- החלק בספרדית או באנגלית?
איזה שיר הכי אהבתם? עם איזה שיר הכי הזדהתם? איזה שיר הכי פחות אהבתם?
האם לדעתכם שאקירה השתנתה בדיסק הזה? אם יש לכם הערות נוספות אתם מוזמנים לכתוב

pringles1

New member
עונהההה...

עדיין לא קניתי את הדיסק...
עטיפת הדיסק היא מצויינת לדעתי
... שאקירה במצב טבעי לחלוטין ומתאימה את עצמה גם לשם הדיסק... החוברת שבפנים- אין לי את הדיסק אז...
החלוקה של הדיסק ל-2 זה רעיון גדול
! נותנים לקהל להתלהב מה-1 ואז כשיוצא השני שוב קורה הכל מהתחלה (פירסומים, תגובות חדשות וכו' וכו')...
אני אישיתי ציפיתי יותר לספרדית אני חושבת... אני תמיד מעדיפה ספרדית על אנגלית...
שיר שהכי אהבתי- אמממ כל הזמן זה משתנה לי
חח עכשיו אני הכי אוהבת את Escondite Ingles... שיר שאני הכי מזדהה איתו אמממ... נראה לי כמו כל הנשים בפורום
Las De La Intuicion ושיר שאני הכי פחות אוהבת הוא Lo Imprescindible אני תמיד מדלגת עליו
בדיסק הזה יש שינוי מהקודם LS ולכן אני חושבת שהיא השתנתה קצת (דיסק בוגר יותר)... אמממ זהו זה...

12ShakirA12

New member
עונהההה../images/Emo13.gif

קניתם כבר את הדיסק
עדיין לא
מה דעתכם על: עטיפת הדיסק והחוברת שבפנים
העטיפה של הדיסק יפה.. כמו כל העטיפות חח אין מה להגיד
ובקשר לחוברת אינלי מושג
מה אתם חושבים על החלוקת הדיסק לשני חלקים
לדעתי זה בסדר גמור חח חבל היא לא חילקה ל3
כמה שיותר שירים יותר טוב
לאיזה חלק יותר ציפיתם- החלק בספרדית או באנגלית
אני מצפה יותר לחלק באנגלית משום מה
איזה שיר הכי אהבתם
בהתחלה ממש אהבתי את En Tus Pupilas עכשיו אני הכי אוהבת את Escondite Ingles עם איזה שיר הכי הזדהתם
אני לא מזדהה עם שירים
איזה שיר הכי פחות אהבתם
לא קיים
אחלה שאלון רינת
מתי את עונה
האם לדעתכם שאקירה השתנתה בדיסק הזה?

12ShakirA12

New member
אוי פספסתי את השאלה האחרונה../images/Emo6.gif

האם לדעתכם שאקירה השתנתה בדיסק הזה
בהחלט כן

El Argentino

New member
תורי לענות...

• בהחלט! גם את גרסת ה-DVD שאמור להגיע אליי בימים הקרובים... • עטיפת הדיסק מאוד יפה, זה לא סוד שלשאקירה יש את הכישרון לבטא את עצמה בכל דבר שהיא עושה... אז גם כאן בעטיפה המקורית ובשם שאומר כבר הכול היא אומרת לעולם ש: "אני מאוהבת ו-...". העטיפה מאוד יצירתית ובוגרת. לגבי החוברת היא לדעתי סטנדרטית מדי ומשעממת אם כבר אז להשקיע עד הסוף והשמים הם הגבול כשמדובר בשאקירה אני אהבתי יותר את החוברת של Dónde Están Los Ladrones? מה שכן החוברת הופכת לפוסטר קטן בצד השני שלה. • הרעיון פשוט גאוני וחכם, אם כבר אז כבר דיסק שלם בשפה אחידה אני לא אוהב את הערבובים וכמובן שציפיתי לחלק בספרדית החלק הטבעי והאמיתי של שאקירה לדעתי... חוץ מזה עברו כבר 7 שנים מאז האלבום האחרון שלה בספרדית ועל זה נאמר: "הגיע הזמן, שאקירה!!!". • השיר שהכי אהבתי: אהבתי ממש את כל הדיסק ברצינות, השיר שהכי הזדהיתי איתו יש ארבעה: La Pared, Día Especial, No, Día De Enero שכמעט כל יומיים זה משתנה אצלי זה לפי תקופות והשיר שהכי פחות אהבתי: אין כזה. • לדעתי שאקירה עברה בשנתיים האחרונות תהליך מאוד עמוק תהליך של יצירה, אהבה, והכי חשוב תהליך של גדילה וצמיחה מבחינת הקריירה שלה במשפט אחד: היא הפכה לעמוקה יותר בדברים החשובים בחיים כמו אהבה ותקווה ולכן הדיסק נשמע יותר בוגר. (למרות שתמיד שאקירה הייתה חכמה ובוגרת יותר ביחס לאחרים ואחרות ממנה), כאן היא ממש אומרת את דעותיה בצורה יותר בוגרת ורצינית וכך זה מתבטא בעצם בכל שיר ושיר שלה... אני מקווה שבדיסק באנגלית יהיו יותר שירים נו טוב, בטוח יהיו רק 10 אז לפחות שהתווספו ל-10 עוד 3-5 גרסאות חדשות לשירים הישנים שלה, El Argentino

El Argentino

New member
../images/Emo8.gifחחחח האמת שזה יוצא לי ככה

זה בא מהלב וכיף לי לשתף אותכם בכל דבר הקשור לשאקירה...
El Argentino

Green Day 1

New member
../images/Emo176.gif עונה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo176.gif

קניתם כבר את הדיסק? 1. עדיין לא 2. כן 3. בהחלט! גם את גירסת ה-DVD 4. זכיתי בו ואני מחכה שישלחו לי אותו כבר... תשובה מ'ס 2 - ברור שקניתי איך שלא?!
מה דעתכם על: עטיפת הדיסק והחוברת שבפנים? ממש נחמדה וחמודה, השעיר של שאקי סווווווף!!
מה אתם חושבים על החלוקת הדיסק לשני חלקים? ולאיזה חלק יותר ציפיתם- החלק בספרדית או באנגלית? אני ציפתי יותר לספרדית, אבל את האמת זה לא משנה כ"כ כי העיקר שזה על אותו סיגנון!! =) איזה שיר הכי אהבתם?
La Tortura
עם איזה שיר הכי הזדהתם? אותו תשובה
איזה שיר הכי פחות אהבתם? אין דבר כזה!!
האם לדעתכם שאקירה השתנתה בדיסק הזה? אהמ אהמ, במראה? אולי רק בשיער, והיא קצת רזתה ברמות!!
זהייו? חחח טוב
יאללה עוד מעט מתחיל "השיר שלנו" אז... המשך ערב טוב לכולם!!

michalas

New member
אני ../images/Emo9.gif

קניתם כבר את הדיסק? 1. עדיין לא מה דעתכם על: עטיפת הדיסק והחוברת שבפנים? העטיפה חמודה מאוד, ומתאימה לשם של האלבום מה אתם חושבים על החלוקת הדיסק לשני חלקים? ולאיזה חלק יותר ציפיתם- החלק בספרדית או באנגלית? לדעתי זה אחלה, ככה היא יכולה להגיע לכל קהלי היעד שלה, גם דוברי הספרדית (שזה בטח גם יותר אישי בשבילה, כי זאת השפה שלה) וגם לכל השאר... אני אישית מחכה לחלק באנגלית, אני מתחברת לשירים יותר טוב כשאני מבינה על מה זה מדבר, למרות שבספרדית יש את הקסם של זה. איזה שיר הכי אהבתם? עם איזה שיר הכי הזדהתם? איזה שיר הכי פחות אהבתם? המממממ...לא שמעתי הרבה, ועדיין אין לי מועדף... האם לדעתכם שאקירה השתנתה בדיסק הזה? כן...לאו דווקא לרעה, פשוט אני עוד צריכה להתרגל...ולקנות את הדיסק

MikeR

New member
עונה.

* כן * אחלה עטיפה והחוברת..חבל שאין עוד תמונות כמו באלבום הקודם.. * סבבה! זה מעולה!! ולשניהם.. * שיריםם שהכי הכי אהבתי: Dia De Enero, La Pared * שיר שהזדהתי? לא נראה לי שיש...ח * שיר שהכי פחות אהבתי- En Tus Pupilas אבל אהבתי מאוד את ההתחלה! מאוד מזכיר את MOSCAS..שיר כזה משעמם לדעתי..אם כולו היה בצרפתית אולי היה יותר מעניין..חח * מממ לא...

perrinat

New member
טוב, גם אני צריכה לענות, לא?

קניתם כבר את הדיסק? השבוע אני אמורה לקבל את הדיסק-גירסת ה-DVD [למרות שאני חורשת כבר חודש על הדיסק
]
אני מתה על העטיפה
לדעתי היא אומרת כ"כ הרבה על שאקירה ועל הרעיון מאחורי הקיבעון האוראלי שלי. חוץ מזה שהתינוקת ממש חמודה, ובורדו (הרקע) זה צבע ממש יפה
דווקא ממש נחמד החלוקה ל-2 דיסקים, ההפרדה לספרדית ואנגלית, זה נראה שיש יותר משאקירה ולאורך יותר זמן!
גם אצלי השירים האהובים די מתחלפים, בהתחלה זה היה La pared, אח"כ En Tus Pupilas , אח"כ Las de la Intuición ו-Dia de Enero (אני אוהבת להתחיל את הדיסק משיר מספר 8) אני הכי פחות אוהבת את: Lo Imprescindible
לגבי השינוי בשאקירה- כולם משתנים עם הזמן, אם כל הדיסקים היו אותו דבר זה היה משעמם....

למעלה