Flash news

adiiiXD

New member
תודה רבה סתיו!

החלק השני של הריאיון היה מצחיק
ג'ארד אמר שהוא אוהב פודלים....? WTF? אהבתי את הקטע עם ה"ג'ימבורי" , זה כזה קורע .....! =)

pizi23

New member
ת'אמת שהוא לא מפעיל להם את הידיים אלא את

הצעקות, וגם לנו הוא עשה את זה בהופעות... הוא אוהב את זה, ורוצה לראות כל פעם עד כמה הוא יוכל להפעיל את הקהל ולשלוט בו... יש לו עוד כל מיני שגעונות, כמו להגיד לכל הקהל להתחיל להסתובב באמצע ההופעה, להתחיל להשתולל באמצע ה-mosh pit, להתחיל לצלם ולהצטלם עם הקהל ועוד כל מיני דברים. הוא עשה לנו את כל זה, ודווקא היה כיף... זה כמו הופעה אינטראקטיבית

yaaruka

New member
חחח הווו אני כלכך רוצה כבר לראות אותם בהופעה!

לא אכפת לי איפהה!! פה שם.. אפילו מיצדי באמצע אנטרטיקהה!! באלי לראות אותםם!!!!!! XDDD זה נראה מהזה כייפ להיות בהופעה שלהםם!! חחחח כולם צורחים וג'ראד שר כזה יפה בלייב וטומו עושה כל מיני דברים מגניבים בגיטרה בין השירים ושאנון כזה.. חח שאנון.. שאנון XDDD וקיצר זה נראה כייפ חחח

להזכיר לך

מה צעקנו לג'ארד שהוא ביקש מכל הקהל להתחלף במקומות, שורות אחרונות מקדימה וראשונות מאחורה?.. "F*ck you Jareeeeddddd" זאת אחת החוויות היותר כואבות שהיו לי בחיים

pizi23

New member
נכון, צודקת, אבל תגידי שזה לא היה כיף לצעוק

לו את זה ולראות איך הוא הבין מכל הקהל שצעק לו את זה שזה פשוט לא יקרה... הוא צחק

הו כן..

Tough love מדליקה אותו.. חחח.. פשוט לא אהבתי את מה שקרה אחר כך AKA נחנקתי. כמעט התעלפתי ויצאתי בוכה מול תומו.

yaaruka

New member
חח באמת זה מה שצעקתםם?! ואיזה שורה היית?

טוב נו.. גמאני הייתי צועקת את זהה XDDD חוץ מזה.. מראשון איל תגיעו לאחרונהה!? זה נורא נורא נוראאא רחוקק!!! שיחשוב קצתת!!! ובסוף לא התחלפתם נכון? נו ברור שלאא XDDD מי הפרייאר?! חח הכי מעצבן זה עולים עלייך כדי לנסות לעבור את הגדרר XDDD ראיתי הופעה שלא היו שומרים ולא גדר לפני הבמהה!!!OO אבל אפחד לא ניסה לעלות!!!OO

yaaruka

New member
חח דבר ראשון הצבעתי

דבר שני... מה עובר על ג'ראאדד1?!?!?!!? נראה לי משעמם לו בהופעותת!! הוא מראה להם מתי לצרוח מתי לצעוק.. שהקהל יחזור אחריו.. חחחח הוא מראה לקהל מתי הם יכולים לשיר מתי לאא XDDD אוייש.. שיהיה לי בריא XD איזה פרצוף הוא עשההה XDDDD דבר שלישי התמונה ממש מצחיקהה חח ודבר רביעי אני הולכת עכשיו לראות את הראיון [הוא מצחיק?] חח

yaaruka

New member
אוי אוי כמה שאני חופרת היום!! קיצר.. זה נצלש.

שני? את אמרת ששאני יכולה לשלוח לך את העצומה בדואר נכון? ולא אמרת לי מה הדואר שלך XDD אז מה הדואר שלך?
אלמוגייי??? כמה הצמיד הזה עולה? [עם הסמל של הלהקה..] טוב סווצ'רט או חולצה לא נראה לי שיש לי כסף לזה למרות שהדולר ירד. וגם ככה אמא שלי צריכה לשלם אבל אני צריכה להחזיר לה כמובן XD אבל בכל זאת.. כמה צמיד עם הסמל.. האדום עולה? חח אינלי כוח לבדוק XDDDD

AlmogiToMars

New member
../images/Emo168.gif יערה זה באמת לא יפה ..

זה אולי השרשור ה2 או ה3 שאת מנצלשת דיון על הלהקה , את יכולה לפתוח אוף או לנצלש שרשור פחות חשוב שנמצא קצת יותר למטה .. בקיצור הוא עולה 25$ , ונראה לי שהדולר ירד שוב ^^
חחח מטונף ..

הדולר הוא 4 אני חושבת

לא בטוחה או שלוש וחצי
וכון,די לנצל"שיש פה עוד דברים שאפשר לנצלש חוץ משרשורים שליXD

yaaruka

New member
בסדר.. סליחה זה פשוט מהתעצלות..

פעם הבאה אני יותר אשים לב וזה לא יקרה D: [מקווה שלא..] חח הדולר זה שלוש שקל לא?

DarkSecretLove

New member
מחק ../images/Emo2.gif

חחח ג'ראד רוצה לראות עד כמה המעריצים מוכנים לשרת אותו
obey you bitches obey!!!

למעלה