friends

karnaf7

New member
../images/Emo41.gif friends ../images/Emo41.gif

אני מדבר על הסדרה כמובן... מציאת הדירה של JaneLame (שגרה דלת מול חברתה הטובה) הזכירה לי פנטזיה ישנה של חברה טובה: חבורה של חברים טובים, שגרים כולם באותו הבניין (היא גם פירטה שמות ואיזו דירה כל אחד יקבל...) ממש כמו בסדרה. הייתם רוצים לחיות כך? או שמה הדבר יכביד ויעיב על היחסים עם החברים הקרובים?

כן ו..לא

מצד אחד אני לא טיפוס שאוהב שנכנסים לו לחיים כמו בסדרה בסדרה לאף אחד לא היו חיים ממש משל עצמו אלא החיים של כולם היו שם אחד בתוך השני והם ידעו הכל אחד על השני ובקושי קרה שלמישהו שם נמאס והוא רצה לשנות אווירה ולבלות עם אנשים אחרים לשם שינוי בתכלס זה נשמע ממש כיף לדעת שאתם קבוצה של חברים טובים שיודעים הכל אחד על השני ומבלים המון אחד עם השני ושזה אף פעם לא נמאס ולכן אני מבינה למה אפשר לפנטז על זה וגם אני לא פעם פינטזתי וחשבתי איזה כיף אם באמת הייתי חלק מחבורה כזו שכל הזמן ביחד. אבל במציאות אני חושבת שהייתי משתגעת אם הייתי חיה ככה... אני צריכה את השקט הנפשי והפרטיות שלי לפעמים ואת הידיעה שאני יכולה לשבת בסלון בשקט לבד מול הטלוויזיה סתם ככה עם עצמי ועם דלת סגורה אך לא נעולה ואף אחד לא יכנס מבלי לדפוק או יפריע לי...

JaneLame

New member
תשובות.

א. זו סדרה מגעילה, ורוב הדמויות שם מוציאות לי וריד עצבני במצח. ב. בדלת ליד גרה חברה טובה שלי, אבל בדלת השלישית גרה שירלי. שירלי היא יצור קטן וצווחני. הקול שלה נשמע כמו חתול במיקרוגל. והווליום, שלא נדע. מה גם שכרגע נסעתי לשם להעביר חפצים, והיא ניגנה מוזיקה מזרחית שהרעידה את כל הבניין. אז "חברים" זה לא. אוף.

EyalPolo16V

New member
יש לי וידוי

לכל האנשים שאמרתי להם אי פעם שהסדרה הזאת מצחיקה וטובה. שיקרתי ! אין לי סבלנות לראות אף פרק ! לפעמים יש בדיחות טובות אבל רוב הזמן הן צפויות ..... רק סיינפלד או דרו קארי. אין מה לעשות. אני נגד לגור באותה דירה / אותו בניין. יש תקופות שלא רוצים לראות אף אחד ושלא יבלבלו לך בשכל , וכשהחברים גרים איתך אין לאן לברוח...

למעלה