Half Pipe

קטן

New member
../images/Emo41.gifHalf Pipe../images/Emo41.gif

מצד שמאל אתם יכולים לראות את תחילתו של השלד שבנינו לרמפת Half Pipe במרום גולן. עם ברזלים ( לשלד) אין לנו בעיה, אבל פלטות עץ זה קצת יותר בעייתי, ולכן נצטרך עזרה מבעלי הממון ( ספונסרים). אז מי שיכול להציע רעיון/ לדבר עם בעלי חנויות או משהו בסגנון נשמח אם תתקשרו אלי 0546-466236

gilbmx

New member
לא טוב ...

החלק הישר באמצע קצר מידי. יהיה בלתי אפשרי לרכב על זה.

מאכזב.

כמו שגיל כבר אמר, החלק התחתון קצר מדי זה יהיה מאוד צפוף ובעיקר בגלל שזאת רמפה יחסית גדולה והיא עוד וורט. אם זה לא בעיה בשבילכם כמו שאמרתם תשיגו שילדה חדשה, תעשו אותו קצר יותר נמוכה ולא וורט ויותר ארוכה. אז היא תהיה ממש כיפית. רמפות וורט הם ממש לא כיפיות כמו רמפות שלא נגמרות בוורט.

thugryder

New member
אותה בעיה

גם לי יש את אותה בעיה אני ואבא שלי התחלנו לבנות פאן בוקס ומיני ראמפ מברזל ואין לי מספיק כסף לקנות עץ, אז מצאתי ברחובות ובמזבלות כמה דיקטים שהספיקו לנו רק למיני ראמפ, היה סבבה אבל בחורף הדיקטים נהרסו

ykz1

New member
דברים שיהוו בעיה

קודם כל סחטיין על היוזמה. יש לי מס' הערות: 1. תראה, החלק האופקי בהאלף פייפ חייב להיות ארוך יותר. הסיבה לכך היא שברגע שתגיע לחלק האופקי לאחר הרכיבה על החלק המעוקם ברמפה, לא תספיק להפנות מבטך אל החלק המעוקם השני ולהתכונן לקראתו. 2. הtransition(החלק העקום) חד מדי. בדרך כלל כשבונים האלף פייפס בחו"ל בונים את השלד מצלעות עץ שביניהן קורות עץ. את הצלעות (שבעצם מקנות את הצורה המעוקמת לרמפה) בונים מדיקט עבה. אם תרצו אוכל להסביר גם איך משרטטים טרנזישן מדויק. יש לזכור גם כי אם רוצים לבנות vert יש לשרטט transition אליפטי.

למעלה