"Hulkamania"

../images/Emo41.gif "Hulkamania" ../images/Emo41.gif

WWE מתכוונת להוציא להולק הוגאן DVD שבנוי מ6 דיסקים. לפי מה שאמרו WWE פשוט אוספים כל ההוצאות של ההום וידיאו שיצאו בשנות ה80 וה90 להוגאן לחבילה אחת גדולה ב DVD. כמובן שב DVD יהיו סג'מנטים, ראיונות וכמובן קרבות מאותם השנים של הוגאן. הקרובת שיהיו:
Hulkamania 08/04/84 Hulk Hogan vs. Greg Valentine 12/10/84 Hulk Hogan vs. John Studd 08/21/84 TNT Show: Hulk Hogan makes protein shakes 06/17/84 Hulk Hogan vs. David Schultz 04/06/84 Hulk Hogan vs. John Studd (steel cage match) 1980s Hulk Hogan interview 01/23/84 Hulk Hogan vs. The Iron Sheik (Hogan wins WWF World Title) Hulkamania 2 04/22/86 Hulk Hogan & Hillbilly Jim vs. John Studd & King Kong Bundy 10/06/85 Hulk Hogan vs. King Kong Bundy 06/25/86 Hulk Hogan vs. Randy Savage 06/86 "The Flower Shop" with Hulk Hogan & Paul Orndorff 06/24/86 Hulk Hogan & Paul Orndorff vs. King Kong Bundy & John Studd (Orndorff turns on Hogan) 12/14/86 Hulk Hogan vs. Paul Orndorff (steel cage match) 08/17/85 Hulk Hogan vs. Brutus Beefcake 08/09/86 Hulk Hogan & George Steele vs. Randy Savage & Adrian Adonis 12/26/86 Hulk Hogan vs. Kamala 09/22/86 Hulk Machine, Super Machine, & Big Machine vs. John Studd, King Kong Bundy, & Bobby Heenan Hulkamania 3 01/05/87 "Piper's Pit" with Hulk Hogan 01/05/87 "Piper's Pit" with Andre the Giant 01/05/87 "Piper's Pit" with Jesse Ventura 01/26/87 "Piper's Pit" with Hulk Hogan, Andre the Giant, & Bobby Heenan 01/26/87 "Piper's Pit" with Hulk Hogan 02/28/87 Hulk Hogan vs. Andre the Giant contract signing 03/27/87 Hulk Hogan vs. Andre the Giant 04/28/87 Bobby Heenan & Andre the Giant interview 11/11/87 Hulk Hogan vs. King Kong Bundy 1987 Ted DiBiase interview 1987 Hulk Hogan interview 1987 Ted DiBiase interview 01/25/88 Hulk Hogan & Bam Bam Bigelow vs. Ted DiBiase & Virgil 12/07/87 Andre the Giant attacks Hulk Hogan 1988 Andre the Giant, Bobby Heenan, & Ted DiBiase interview 02/05/88 Hulk Hogan workout video 02/05/88 Hulk Hogan vs. Andre the Giant (Andre wins WWF World Title) 02/88 WWF World Title declared vacant by Jack Tunney 03/07/88 Randy Savage vs. Ted DiBiase 03/27/88 Hulk Hogan vs. Andre the Giant 03/27/88 Randy Savage vs. Ted DiBiase (Savage wins WWF World Title) Hulkamania 4 02/16/89 Hulk Hogan vs. Badnews Brown 03/12/88 Hulk Hogan vs. Ted DiBiase (lumberjack match) 03/18/89 Hulk Hogan vs. Big Bossman (steel cage match) 1989 Hulk Hogan appearance at an elementary school 07/18/89 Hulk Hogan vs. Honkytonk Man 08/02/88 Hulk Hogan vs. Haku 03/29/87 Hulk Hogan vs. Andre the Giant 1989 Segment on making of "No Holds Barred" 08/89 Hulk Hogan vs. Randy Savage Hulkamania Forever 10/10/89 Hulk Hogan vs. Randy Savage 10/31/89 Hulk Hogan vs. Lanny Poffo 04/01/90 Hulk Hogan vs. The Ultimate Warrior (Warrior wins WWF World Title) 04/30/90 Hulk Hogan vs. Earthquake 04/23/90 "Brother Love Show" with Earthquake attacking Hulk Hogan 08/27/90 Hulk Hogan vs. Earthquake 1990 Segment on making of "Suburban Commando" 09/21/89 Hulk Hogan vs. Ted DiBiase 08/28/90 Hulk Hogan & Tugboat vs. Earthquake & Dino Bravo Hulkamania 6 1991 Hulk Hogan vs. The Undertaker 1991 Hulk Hogan, Randy Savage, & Brutus Beefcake workout 10/13/89 Hulk Hogan vs. Randy Savage 04/13/90 Hulk Hogan vs. Stan Hansen 04/07/86 Hulk Hogan vs. King Kong Bundy (steel cage match) 02/18/91 Hulk Hogan vs. General Adnan 03/23/91 Hulk Hogan vs. Sgt. Slaughter (Hogan wins WWF World Title) 07/09/91 Hulk Hogan & Jim Duggan vs. Sgt. Slaughter & Col. Mustafa​

Gery_Roif

New member
כל זה הופיע בקלטות

באותו סדר. לא חידשו כלום. לא יודע איך הם מצפים ממעריציו של הוגאן לקנות את זה. 99% ממעריצי הוגען שאני מכיר רכשו את כל הסדרה עוד בסוף שנות ה-80. סתם זרקו הכל ל-DVD בלי שום תוספות. לא מובן לי.

GeorgeChip

New member
לא בכלל להוציא דיוידי של הוגאן

יצא דיוידי יחסית גדול לפני שנתיים(הולק סטיל סאקס)- לא צריך עוד אחד. ובכלל הוגאן לא עובד יותר בחברה.

yaki z1

New member
הוגאן זה המתאבק הכי מעפן שראיתי

בחים שלי ואני רק בן 18

Rock Bottom

New member
אגב

כיוון ששאלת בחתימה, ג'ף ואן גנדי = מאמן כדורסל |לשעבר|.

מייבן

New member
../images/Emo31.gif

הוגן טרם בעברו הרבה להאבקות. אני לא אוהב אותו,ואני גם מסכים שהוא היה צריך לפרוש לפני 10 שנים. אבל הוא עדיין טרם המון לעסק.

deathcaster

New member
קרמבו

אם כבר אתה מתקן ומנקד , כדאי שתעשה זאת נכון , בכל מקרה זה "תרם" ולא "טרם ". ואם לא הוגאן , לא הייתה ההאבקות של היום מגיעה לממדיה הנכחיים !! של שונאי הוגאן , תאכלו את הלב ...

LOVEtheMcMAHONS

New member
מעדיף לאכול קרמבו

הוגאן באמת פתח את הדלת לכל המתאבקים הגדולים חסרי הכישרון שבאו אחריו וחלמו להשתתף בסרטים נוראיים סוג ד'.

deathcaster

New member
למרות שהודעתך הייתה צינית רון

נכון , עד לפני כן אף אחד לא חשב להכניס מתאבק לסרט קולנוע , כך שזה , מינורי בחשיבותו , גם התקדמות שכל הזכויות לה , שמורות להוגאן .

t-man

New member
יצטרכו להצמיד לי אקדח לרקה כדי

ליראות את העינוי הנוראי הזה. יש לי כבוד למה שהוגאן עשה בתעשייה מבחינת פופולריות ועלייתה של ה-WWF בשנות ה-80' אבל להגיד שלקרבות שלו היו איזשהוא ערך מבחינת רסלינג זה בולשיט אחד גדול,הוגאן היה entertainer ושום דבר מעבר לזה. אני שמח שעידן הוגאן לא קיים יותר...כי אם הוא היה קיים אני לא הייתי אוהד היאבקות כיום.

במובן מסוים, העידן עודנו קיים

אני רואה את סינה כהאלק הוגאן של היום - מישהו שרוכב על גל של פופולריות מוגזמת, אך לא תורם דבר מבחינת רסלינג נטו.

t-man

New member
הוא עדיין קיים

אבל השוני הרציני כאן הוא ברוסטרים-הרוסטר של ה-WWF בשנות ה-80' כמעט והיה נטול יכולת מבחינת רסלינג(אני מצליח לחשוב רק על שישה מתאבקים טובים באמת כמו:סאבג',סטימבוט וכו')לעומת שנות ה-90' המאוחרות עד 2005 ש-75 אחוז ממתאבקים יודעים את העבודה בזירה.

kendog keds

New member
טל אל תגיד משהו שתתחרט עליו

לך תדע מה יהיה מחר, פתאום יחזירו אותו... באמת תפסיק לצפות? כי אם כן אני לא מבין מה ההבדל בין עכשיו לבין החזרה שלו ב-02. בכל מקרה המצב היחיד בט אני אהיה מוכן לצפות בזה יהיה אם מישהו יפסק לי בכח את הרגליים ויאיים להעביר באמצע מסור חשמלי. מה הלאה? המיטב של הבושווקרס??

t-man

New member
הכוונה לעידן הוגאן היתה

שלא רק הוגאן מתאבק גרוע אלה כל הרוסטר אז-אני לא מסוגל ליראות קרבות משנות ה-80' ב-WWF(הדגש כאן הוא ה-WWF כי ה-NWA באותה התקופה היתה מצויינת),לא רק של הוגאן. כך שאם הוגאן יחזור זה לא ממש יתרום אבל לא ממש יזיק-העיקר שיש לנו את הג'ריקו,בנואה,גררו,אנגל ורבים אחרים שיאזנו את זה.

Gery_Roif

New member
הכוונה למשפט הזה

כדי להעריך את הוגאן צריך להכיר את המאמן שלו, הירו מטסודה שלימד את הוגאן להתאבק. אחד המאמנים הטובים בתולדות הענף. צריך לראות את הקרבות הראשונים שלו בהם הוא רצה לעשות בריחים ונעילות אבל האמרגנים אסרו זאת עליו כדי לבנות אותו כאיש כוח. צריך להבין את כל זה. צריך להבין שרק היום ריי מיסטריו יכול לנצח את ביג שואו. בשנות ה-80 הייתה מנטליות אחרת מצד האמרגנים. הם היו נותנים למתאבקים הקטנים יותר להתאבק יותר ולגדולים יותר נתנו יותר "לכסח".

אתם לא אובקיטבים

הוגן אכן אחד המתאבקים הכי עלובים אבר אבל הוא תרם המון אבל המון לעסק, והקרב שלו נגד אדנרה אולי היה הקרב שהכי הרבה אנשים ציפו לראותו. וגם הרוק הוא סוג של הוגן.

t-man

New member
מישהו אמר שהוא לא תרם לעסק?

ובבקשה-הרוק אולי לא המתאבק מדהים בזירה אבל הוא בהחלט עושה את העבודה. ואני אגיד עוד משהו-הוגאן גם לא בליגה של הרוק מבחינת כריזמה ופרומואים.

למעלה