!I'm Baaaaack

Dawn12

New member
../images/Emo41.gif !I'm Baaaaack ../images/Emo24.gif

לפי הרוח החדשה הנושבת בפורום: חזרתי הביתה עייף אך מאושר,
השבוע האיטי בחיי סוף סוף נגמר! אחרי קצת אוכל-אמא ותנומה קלה,
הגיע הזמן לבקר בקהילה!
אמנם רונן סיפר לי כבר על השירים וההילולה,
אך בשרשור המדהים שהכנתם נקרעתי מכל מילה!
תודה גדולה גדולה באמת לכולם פייטון, צהובון, noname20041, dviridit ועלמה גם אוהב אותכם הכי הכי בעולם!!
וזהו גם הזמן והמקום לומר תודה מיוחדת לאיש יקר, ברגעים לא פשוטים הוא השאיר לי הודעות
ושיפר לי במעט את השמירות הארוכות,
רונן, אמנם לא "הוכחלת" כדת וכדין אך ניהלת את הפורום בצורה נפלאה ללא עוררין!
ותודה אחרונה שמורה לגברת מקניל
שנכנסה השבוע לאטרף לא רגיל, לקחה את האוטו ודפקה אחורה-פנה
בדיוק כשטוני את האופנוע מחנה כל כך הרבה זמן חיכיתי עד שכולי נרגש אז מי אמר שאין סיבה מוצדקת לאבט"ש
חג שמח לכולם!

ברוך שובך !!!../images/Emo24.gif

מכל ה-
, כולנו שמחים שחזרת אלינו בשלום ובמהרה
ואם אתה תוהה בקשר לתמונה אז אל תדאג עוד מעט זה יעבור לי (לשים את התמונות לא האהבה ל"אבבא", פשוט פייתון הזכיר לי כמה אני אוהבת אותם)

רונני2001

New member
שחחחחחחחחחר...../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo7.gif

איזה שיר יפה!
תודה על מה שכתבת!
שממממחים לראות אותך שוב פה... המתנה הכי גדולה שלי היא לדעת ששיפרתי ולו במעט את מצב הרוח שלך, חבר!
ושוב, ברוח החדשה הנושבת בפורום: שמחחחים אנו לראותך שוב אל תלך לעולם, איש חשוב התגעגנו אליך עד מאוד שלא תחסר לנו עוד ועוד נעליים גדולות לשחר יש כשהוא בשטח, אל תתייאש אין כמוך בעולם אתה הגדול מכולם! זה לא רק חרוזים

ים כחול

New member
שחר ברוך השב אלינו ../images/Emo24.gif

גם אני לא הייתי פה הרבה אבל חזרתי ושמחה שאתה פה איתנו

python 4

New member
שחר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

שחר יקר התגעגתי נורא ורק בגללך כתבתי שירה לא תעזוב אותנו עוד תרים ידיים יקירי זה שוד כה עצוב היה כשלא היית לא היה לחם וגם לא פיתה אכן היה זה מאוד מורגש שהיית לא פה אלא באבט"ש אך תראה, חביבי, איני מתלונן שכן גדול הוא אותו הרונן אנא ממך, אם אין בעיה בקשה לי יש כי מנהל לא היה כתבתי לעצמי תחת השפעת הקריז סיכום די גדול ונרחב על הכריס אז אנא ממך, הו גדול כישורים תעלה זאת בקשה למדור מאמרים תודה כה רבה, הו שחר האיש ועכשיו ברשותך נדסקס על הטריש איזו אישה כה בלונדינית עם פוני עשתה כך רוורס ודרסה את הטוני איך כך סתם וברוב כישרון העציבה את מייגן וגם את שרון?

Dawn12

New member
*נכנס למקום של כבוד*

הסיכום המפורט שהכנת על הבלונדה נכנס גם למאמרי הקהילה (ואף מופיע בעמוד הראשי כמדומני) אך חשוב מכך - הוא מופיע באתר מלווה בשלל תמונות (נוספו עוד הרבה). וזו באמת ההזדמנות להגיד לך
על הסיכום. אם אני הייתי צריך להכין אותו התוצאה היתה שונה לגמרי... והמבין יבין.

שמיצית

New member
ברוך השב אלינו../images/Emo140.gif

לצערי, אני לא טובה בחריזה (|אייקון מתבייש ומסמיק בו זמנית|), אז לא זכית לשיר ממני (אשריך שכך:)), אבל אני שמחה שחזרת

dviridit

New member
צטערת ששוב אני אחרונה אבל רק

קמתי ממיטת חוליי ושבתי לאיתני. ברוך שובך/ושמחה כבר לראותך/נהניתי לקוא את השיר שכתבת/זה הרי נהדר שאלינו שבת. עידית

The Abbott Girl

New member
אני אחרונה אני אחרונה ../images/Emo72.gif

שחר יקירי WELCOME BACK!!! באמת שהתגעגענו

למעלה