The Fashion Police

Little McMickey

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo100.gifThe Fashion Police../images/Emo41.gif../images/Emo100.gif

נחשו מי היום בא לאולטרסאונד?!?!?!?! ישראל בר אוןןןןןןןן!!!!!! ונחשו מי אולי הולכתתתתת
חחחח וואי אמןאמן וההורים שלי ירשו לי ללכת כי שבוע שעבר גם הייתי
%@#$%^*@$ אני מתעלפתתת הסבר: אתן צריכות לתת ציון על הלבוש של הבנים מ-1 עד 10 אם זה לנעליים שהוא לובש או לכובע שהוא לובש
על הכל
האם זה יהיה IN? או OUT? הסבר: אתן צריכות לתת ציון על הלבוש של הבנים מ-1 עד 10 אם זה לנעליים שהוא לובש או לכובע שהוא לובש
על הכל
האם זה יהיה IN? או OUT?
-דני- חולצה: מכנס: אביזרים[אם יש:חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: שיער: הערות: ציון סופי:
-דאגי- חולצה: מכנס: אביזרים[אם יש:חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: שיער: הערות: ציון סופי:
-הארי- חולצה: מכנס: אביזרים[אם יש:חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: שיער: הערות: ציון סופי:
-טום- חולצה: מכנס: אביזרים[אם יש:חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: שיער: הערות: ציון סופי: מתלבש השבוע: תסרוקת השבוע: המתלבש הגרוע: התסרוקת הגרועה: הערות כלליות: אני רק רוצה להגיד שדאגי נראה מושלםם, כלומר השיער שלווו
!@#$%&*

sweet shir

New member
וואי, ישמצב לתמונה של כל הגוף? ../images/Emo3.gif

יש בכלל? חח אנלא זוכרת.

../images/Emo214.gifעונהההה !! :]]]

דני:
חולצה: 8 מכנס:9 כי לא רואים XDD אביזרים[אם יש:חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: אין שיער: 9 הערות: אפשר להוריד נק' על הפרצופים?? חחחחחחחחחחחחחח ציון סופי: 9
דאגי:
חולצה: 10 כי סגול זה כזה סקסייייייייייייייייייי מכנס:9 אביזרים[אם יש:חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: 10 שרשרת יפהה
שיער: 10 הערות: סגול כ"כ יפה לו!! והשיער מדהיםםםםםם ציון סופי: 9.9 XDDD
טום:
חולצה: 10 מכנס:10 אביזרים[אם יש:חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: 9 שיער: 8 הערות: לא אוהבת את השיער שלו ככה כ"כ... ציון סופי: 9.5
הארי:
חולצה: 7 לא אהבתי בכלל !! מכנס:9 אביזרים[אם יש:חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: 8 שיער: 10 הערות:למה הוא לבש ת'חולצה הזו?!?! ציון סופי: 9 מתלבש השבוע: דאגי
תסרוקת השבוע:דאגי בהחלט!!!
המתלבש הגרוע:הארי...מצטערת...החולצה !! התסרוקת הגרועה:טום הערות כלליות: דאגי מושלם פה פשוט מושלםםםםםםםם!!!! ~נמסהה~

Little Sapir

New member
אוקיי עונה

-דני- חולצה: 10 אני לא מתה על מעילי עור אבל הפעם על דני זה נראה מושלם. מכנס: 10 אביזרים[אם יש:חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: 9 ממה שאפשר לראות בתמונה שרוני שמה. שיער: 9 הערות: נראה טוב בלי המשובץ. ציון סופי: 9.5 -דאגי- חולצה: 9 מכנס: 9 אביזרים[אם יש:חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: 10 שיער: 9.5 הערות: אם השיער שלו היה יותר כהה הוא היה מקבל 10 ציון סופי: 9 -הארי- חולצה: 0 ברצינות. שום דבר לא יפה בה. מכנס: 8 אביזרים[אם יש:חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: 7 שיער: 6 הערות: יום לא טוב להארי. ציון סופי: 6 -טום- חולצה: 8 מכנס: 10 אביזרים[אם יש:חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: 10 שיער: 9.5 הערות: לא רע טום... ציון סופי: 9 מתלבש השבוע: מפתיע אבל בעיני דני, הלוק הזה יפה לו! תסרוקת השבוע: קשה להחליט... שיהיה טום חח. המתלבש הגרוע: הארי. התסרוקת הגרועה: הארי. הערות כלליות: אין

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif עונה ^__^

-דני- חולצה: החולצה בשילוב של המעיל עור המדהיםםם 10. מכנס: 9. אביזרים: אמ רק חגורה, 8. שיער: השיער נראה טוב 9.5. הערות: שקסיניזם. ציון סופי: 9.
-דאגי- חולצה: 5. מכנס: 8. אביזרים: 8.5. שיער: 7. למה הבלונד המזעזע הזה? הערות: שישקיע קצת יותר בסירוק ופינון השיער. ציון סופי: 7.
-הארי- חולצה: 7. פיקניק?
מכנס: 6. האם זה קורדרוי?!
אביזרים: 5. שיער: 4. אני עדיין כועסת על ההחלטה. הערות: שיאריך את השיער ויפסיק לגלח אותו! ציון סופי: 5.5.
-טום- חולצה: 6. מכנס: 8.5. אביזרים: חח מה הקשר של החגורה? 7.5. שיער: 10. הערות:
ציון סופי: 8.
מתלבש השבוע:
דני.
תסרוקת השבוע:
טום ודני.
המתלבש הגרוע:
הארי ודאגי.
התסרוקת הגרועה:
הארי ודאגי.
הערות כלליות:
יש להם עוד מה לשפר. -_-

../images/Emo9.gifעונה

-דני- חולצה: 10 המעיל עור ממש יפה לו
מכנס:10 אביזרים[אם יש:חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: נראה לי שאין שיער:10 !!! הערות:נראה טוב
ציון סופי: 10 -דאגי- חולצה: 10 זה סגול מכנס:10 אביזרים[אם יש:חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]:9 שיער:10 הערות:נראה כל כך טוב
ציון סופי: 10 -הארי- חולצה:5 חולצה מכוערת מכנס: 7 המכנס בצבע חום ? אני שונאת מכנסיים בצבע חום אביזרים[אם יש:חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: 6 שיער:7 הערות: לא נראה טוב
ציון סופי:7 -טום- חולצה:9 מכנס:9 אביזרים[אם יש:חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]:10 שיער:10 הערות:נחמד
ציון סופי:9 מתלבש השבוע:דני ! תסרוקת השבוע:דאגי
המתלבש הגרוע:הארי התסרוקת הגרועה:הארי הערות כלליות:אין

sweet shir

New member
<:

-דני- חולצה: ממממש אהבתי, 9.
מכנס: 9. אביזרים[אם יש:חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: 9. שיער: 9. הערות: אחלה חיוךXD ציון סופי: 9
-דאגי- חולצה: 8. מכנס: לא ממש רואים.. אז נגיד ש9. אביזרים[אם יש:חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: לא ראיתי. שיער: 7. הערות: -- ציון סופי: 8. -הארי- חולצה: איכס חח 6. מכנס: זה קורדיו חום?! לא ממש ברור מה זה אבל ממה שראיתי 6. XD אביזרים[אם יש:חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: שעון? חח 9. שיער: 8. הערות: -- ציון סופי: 7.25. -טום- חולצה: 9. מכנס: 10. אביזרים[אם יש:חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: החגורה ה100מת! 10 3> שיער: 8. הערות: מושי3> ציון סופי: 9.25. מתלבש השבוע: דני וטום<: תסרוקת השבוע: דני והארי. המתלבש הגרוע: הארי, בלעכס! התסרוקת הגרועה: דאגי.
הערות כלליות: כלום<:

למעלה