נחש אותה
סיכום

Cm 2004

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo103.gifנחש אותה../images/Emo41.gif../images/Emo103.gifסיכום

כמה דברים לפני הסיכום ההסברים והזוכים של החידות.. חשוב שתקראו את הכל
זה משחק ראשון שאני עושה אז היה לי קצת קשה כי גם היו לי בעיות במחשב.. והוא התעכב קצת.
בגלל שהמשחק התעכב קצת אנשים פרשו באמצע כי לא היה להם זמן אז מצטער שזה יצא ככה (לא באשמתי).
|קוביות המשחק היה ארוך כי כלל 10 חידות ובשביל התחלה רציתי לעשות הרבה חידות אך פעם הבאה יהיו פחות
יש כאלה שטענו שהמשחק הוא מכור- אז תנו לי להגיד שהמשחק ממש לא מכור אני לא מכיר פה אף אחד ואני לא בקשר פה עם אף אחד! ככה שאין לי על מי לעשות פרוטקציות!
מי שפתר נכון (גם אם היו כמה שפתרו באותה זמן נכון) קיבלו 2 נקודות על הפיתרון! ואז בסוף אני מחבר את כל הנקודות! זאת גם הסיבה שהסיכום הוא עכשיו ולא באותו הרגע! שככה אני יעשה את זה כמו שצריך!!! אז עכשיו שהכל ברור (אני מקווה) נעבור להסברי החידות:
חידה 1
תמונה של סוס אך במקום ס' אחת יש לשים ל' ואז מקבלים:לוס ויש להוסיף לזה יה וכך התשובה היא: לוסיה
חידה 2
תמונה של קלמר (יש למחוק את האות מ') ואז מקבלים:קלר ושכחתי לרשום שיש להוסיף ה אבל את זה הבנתם לבד! ואז יוצא:קלרה וזאת התשובה.
חידה 3
תמונה של פרח! ופרח בספרדית זה: פלור (וזאת התשובה)
חידה 4
ר+ ציור של אולר אך יש למחוק את האות ר' ואז מקבלים אול מחברים את זה עם ה-ר' הראשונה ומקבלים: ראול
חידה 5
תמונה של מלבן שיש למחוק את האותיות ב' ו נ' ואז מקבלים מל ואז יש תמונה של נר אך במקום האות ר' שמים ה' במקומה ואז מקבלים נה מחברים את שתיהם ומקבלים: מלנה
חידה 6
תמונה של חול ואז תמונה של יען שבמקום האות ע' יש לשים ת'אות א' ואז מקבלים: יאן מחברים את שניהם ומקבלים: חוליאן.
חידה 7
תמונה של תו (נגינה) ואז תמונה של מסמר אך יש למחוק את האותיות מ' ו ר' ואז מקבליםמס מחברים את שתיהם ומקבלים: תומס (יש כאלה שידעו תתשובה אבל חשבו שתומאס זה עם א' ובגלל זה לא ענו! (פשוט אני יודע שתומס זה גם בלי א' אפשרי אבל מצטער שהטעתי אותכם).
חידה 8
תמונה של בטטה וצריך למחוק ט' אחת ואז מקבלים: בטה.
חידה 9
תמונה של פיפי (ילד עושה פיפי כאשר החץ על הפיפי) במקום האותיות פ' יש לשים תאות ט' ואז מקבלים: טיטי ואז יש תמונה של נהר כאשר יש למחוק את האות ר' ואז מקבלים: נה מחברים את שתיהם ויוצא: טיטינה.
חידה 10
תמונה של רובה שיש למחוק את האות ה' ואז מקבלים: רוב ואז תמונה של עכבר-שעכבר בספרדית זה: רטה מחברים את שתיהם ומקבלים: רוברטה. אלה ההסברים לכל 10 החידות
הזוכים:
מקום ראשון
:
faina היחידה
עם 8 נקודות!
כל הכבוד!!!!
מקום שני
:
חולת בנחה
°•°»Baroo§h°•°»
חמודה בטירוף 2
עם 6 נקודות לכל אחת
כל הכבוד
מקום שלישי
:
hagut
עם 4נקודות!
כל הכבוד!
מקום רביעי
:
סולדד 100
••BaD BoY••
עם 2 נקודות!
כל הכבוד!!!
כל שאר המשתתפים שהיו אך לא צברו נקודות:
מחורפנת על קמי
ליעד 7
סוזאנוש לאב אפרתוש
הילוש רוחאס 17
נסיכת ק ו ל ו מ 2 ו
benja sos la luz de
Meitar Rojas
°•¿Ma¥TaR¿•°
כל הכבוד גם לכם!!! (על ההשתתפות והניסיון)
תודה לכולם!!! מקווה שנהנתם!!!
סוף

Cm 2004

New member
../images/Emo41.gifכנסו ../images/Emo41.gif ../images/Emo26.gif ../images/Emo41.gifחשוב../images/Emo41.gif

היום לא יהיה ת'משחק!
המשחק דורש המון השקעה והיה לי קשה לעשות על 10 הדמויות האלה (הם בעצם הדמויות שהיה הכי "קל" לעשות עליהם את המשחק!!!
יש עוד דמויות נוספות שניסיתי לבנות על פיהם חידות אבל היה לי ממש קשה!! ברגע שיהיו עוד 5 חידות- (כי 10 חידות הם יותר מידי וזה יוצא ארוך אז בפעם הבאה ואני מקווה שתהיה כזאת יהיו רק 5 חידות) אני יפתח שוב ת'משחק! (אם מישהו הצליח מוזמן לפתוח ת'משחק בעצמו).
מקווה שנהנתם ואהבתם!
אם יהיו עדכונים במשך השבוע על המשחק אני יפתח הודעה חדשה ככה שלא תפספסו את זה ומי שלא השתתף ורצה יוכל להשתתף בפעם הבאה!
אז תודה לכל המשתתפים!!! וגם לזוכים!!!
סוף

Cm 2004

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif הערות על המשחק- כאן../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

כל מה שיש לכם להגיד על המשחק שרשרו לפה.. הערות.. ביקורת.. פרגונים.. רעיונות אחרים.. שינויים בקיצור הכלללל פה!!! זה חשוב לי! תודה

hagut

New member
../images/Emo47.gifמזל טוב לכולם!../images/Emo47.gif

היה משחק ממש חמוד (אפילו שבהתחלה היו קצת בלגנים...) אבל בכלליות הרעיון היה ממש יפה וגם הביצוע. עזבתי לצערי באמצע כי היו לי עוד המון דברים לבצפר...
אבל פעם הבאה הולכות להיות רק 5 חידות אז אני אשתתף בכולם! ולדעתי גם עדיף רק 5 ולא 10. אז שיהיה
לכל מי שזכה!

אוקיי אז../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

המשחק היה ממש כייף
רק שלקח הרבה זמן להפעיל אותו והיו קצת בעיות בהתחלה, מקווה שבפעם הבאה זה ייקח פחות זמן..סכ''ה זה אחלה משחק..ממש נחמד

למעלה