משחק הפלייליסט!

• פותח הנושא mekl
  • פורסם בתאריך

mekl

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo105.gifמשחק הפלייליסט!../images/Emo105.gif../images/Emo41.gif

הוראות:
יש להכין פלייליסט גדול מדיה פלייר. ממש גדול... שמכיל כמה שיותר שירים, עכשיו לבחור את האפשרות Shuffle (אקראי). על כל אחת מהשאלות הבאות התשובה היא שם של שיר . על מנת לענות - לוחצים על החץ "קדימה" בפלייליסט והשיר שנבחר באקראי מהפלייליסט יהיה התשובה לשאלה. לא חובה לכתוב את שם המבצע, כי כל העניין הוא לראות איך השאלה מתחברת לתשובה שהיא בעצם השם של השיר. ולשאלות: איך העולם רואה אותי? האם יהיו לי חיים מאושרים? מה אנשים באמת חושבים עליי? האם אנשים חושקים בי בסתר? איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? מה אני צריך לעשות עם חיי? עצה טובה בשבילי: מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? ובהלוויה שלי? איזה סוג גבר אני אוהבת? איך יהיה לי מחר? למה אני כאן? בתור מה אנשים יזכרו אותי? איזה שיר יתקע לי בראש מחר? האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? איך תהיה השנה הזו?

:)

איך העולם רואה אותי? Fools In Love. האם יהיו לי חיים מאושרים? More than Words. מה אנשים באמת חושבים עליי? Hunter.
האם אנשים חושקים בי בסתר? רק בשביל לקבל חיבוק. איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? Dead!
אמא
. מה אני צריך לעשות עם חיי? בעיות אישיות. המ, טוב.D: עצה טובה בשבילי: אני שמה עליך זין. ^^ מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? עיר קטנה. מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? שושנים עצובות. איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Come Back to Me. ובהלוויה שלי? טיפה בים. איזה סוג גבר אני אוהבת? היינו עושים אהבה.
איך יהיה לי מחר? תשמח. למה אני כאן? Pink Stars and Magazines. בתור מה אנשים יזכרו אותי? Loser. הו, כיף. :L איזה שיר יתקע לי בראש מחר? איש קטן. האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? דניאלה. D: איך תהיה השנה הזו? Closer. מגניב^^.

mekl

New member
לוזר../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

נשפכתי...

matanky

New member
אוי אני אוהב את זה! ../images/Emo6.gif

אני רק מבהיר, ששמתי את כל השירים ששמעתי לפני כמה שנים
איך העולם רואה אותי? דרכינו [הבורגנים] האם יהיו לי חיים מאושרים? אבות ובנים [אביתר בנאי ] מה אנשים באמת חושבים עליי? אשה לוויתן
האם אנשים חושקים בי בסתר? בוא איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? אחד מה אני צריך לעשות עם חיי? הפעם עצה טובה בשבילי: JESSY מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? אגדות [ב-ר-ו-ר
] מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? מלחמת פופ איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? מרי לנצח [
אבל למה בחתונה ?
] ובהלוויה שלי? הכל יכול לקרות
איזה סוג גבר אני אוהבת? relax
איך יהיה לי מחר? כמה כוכב למה אני כאן? אם כבר בתור מה אנשים יזכרו אותי? אחרי שאהב איזה שיר יתקע לי בראש מחר? אשם
האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? waiting [גאד זה כזה נכון
] איך תהיה השנה הזו? בואי ניפרד

../images/Emo3.gif

איך העולם רואה אותי? עד שתעזוב- ריטה האם יהיו לי חיים מאושרים? למעני- בית הבובות מה אנשים באמת חושבים עליי? כמה כוכב- עברי האם אנשים חושקים בי בסתר? מכל אהבות- עידן רייכל איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? איש יקר- עברי מה אני צריך לעשות עם חיי? אמונה- כפיר אפשטיין:)
עצה טובה בשבילי: אין לי מקום- מטרופולין מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? יום טוב- עברי:)
] מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? ממעמקים- עידן רייכל איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? הינך יפה- עידן רייכל:) ובהלוויה שלי? תחזור תחזור- משינה איזה סוג גבר אני אוהבת? אחת, שתיים, שלוש- מטרופולין
איך יהיה לי מחר? חולצת פסים- עברי למה אני כאן? מדברים בשקט- עידן רייכל בתור מה אנשים יזכרו אותי? זה תמיד אהבה- עברי:) איזה שיר יתקע לי בראש מחר? חוזר אלי- עברי מטרופולין
האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? האנשים חהדשים- עברי(
) איך תהיה השנה הזו? זכיתי לאהוב- עברי:)

תיקון טעות

בשיר איש יקר... זה לא היה אמור להיות אייקון כועס. זה היה אמור להיות זה:
רק עכשיו שמתי לב.

../images/Emo205.gif

איך העולם רואה אותי? "באה אלי"- הראל מויאל האם יהיו לי חיים מאושרים? "הסוף של הסיפור"- איה כורם מה אנשים באמת חושבים עליי? "מותק שלי-" גלעד שגב האם אנשים חושקים בי בסתר?"עצור ת'זמן"- רוי אדרי (
) איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? "חשבתי שיהיה רומנטי"- אוהד חיטמן מה אני צריך לעשות עם חיי? "תמיד אהבה"- עברי לידר (
) עצה טובה בשבילי: "מיליונים"- אתי אנקרי מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? "פוחד מתל אביב"- תוקי מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? "ציון"- אביתר בנאי ויונתן רזאל (חס ושלום
!!!) איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? "ארץ זרה"- אלדד ציטרין ובהלוויה שלי?"מעיל אחד בגשם"- שבי בר איזה סוג גבר אני אוהבת? "אם את עדין אוהבת אותי"- בעז שרעבי איך יהיה לי מחר? "עצוב"- כפיר אפשטיין (
) למה אני כאן? "עכשיו אתה חוזר בחזרה"- מירי מסיקה בתור מה אנשים יזכרו אותי? "אם הוא ילך"- הראל סקעת איזה שיר יתקע לי בראש מחר? "מפנה מקום"- ברי סחרוף האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? "הפחדים"- גלעד שגב איך תהיה השנה הזו? "מכונת השירים הגדולה"- חמי רודנר הודגש באמצעות מדגישומטיק

mekl

New member
עשיתם לי חשק../images/Emo3.gif

איך העולם רואה אותי? שגר פגר- הבילויים(אוי לי..
) האם יהיו לי חיים מאושרים? נועה של הים מה אנשים באמת חושבים עליי? זן נדיר
(אמן סלע..) האם אנשים חושקים בי בסתר?תחזור תחזור (היה אתזה לעוד מישהו!
) איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? lovers
מה אני צריך לעשות עם חיי? צליל מכוון(
) עצה טובה בשבילי: את לא יודעת מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? אל תלכי.. מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? נפלת חזק (נקווה שלא
) איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? למיה יש אקדח ובהלוויה שלי?שיר נבואי קוסמי עליז (אמן סלע, תהיה הלוויה אופטימית
) איזה סוג גבר אני אוהבת? אם אתה רוצה
יש לציין שזה שיר של ג'נגו!
איך יהיה לי מחר? ימות הקיץ (התחזית למחר: חם ומגניב
) למה אני כאן? דמעות של מלאכים בתור מה אנשים יזכרו אותי? שיר למעלות (
) איזה שיר יתקע לי בראש מחר? פעמונים.(וואו..) האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? נוף אחר בהופעה איך תהיה השנה הזו? אני אשתנה
אני רוצה לציין שכל הפלייליסט הוא ישראלי גאה

A m 0 s

New member
אז ככה...

איך העולם רואה אותי? מסכות (טל גורדון) האם יהיו לי חיים מאושרים? איך זה קורה (ריטה) מה אנשים באמת חושבים עליי? מראת פלאים (טל גורדון) האם אנשים חושקים בי בסתר? כמה חם (רונית שחר) איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? הפכתי אבן (איגי וקסמן) מה אני צריך לעשות עם חיי? כמה נדבר (ירמי קפלן) עצה טובה בשבילי: אהבה בקיץ ( דנה ברגר) מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? היינו עושים אהבה (בביצוע משותף של דנה ברגר וכנסיית השכל) מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? האש בעצמות (ירמי קפלן) איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? האבה הטובה (סיון שביט) ובהלוויה שלי? זהירות מהמרווח (ענבל פרלמוטר) איזה סוג גבר אני אוהבת? יפן (מטרופולין) איך יהיה לי מחר? מה ישאר לי בסוף (דנה ברגר) למה אני כאן? אם היית לוקח (רונית שחר) בתור מה אנשים יזכרו אותי? מקום בטוח (דנה ברגר) איזה שיר יתקע לי בראש מחר? דולי פרטון (איגי וקסמן) האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? לעצום עיניים (איגי וקסמן) איך תהיה השנה הזו? waltz (רונה קינן)

amitshilo

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo105.gif../images/Emo41.gif../images/Emo105.gif

איך העולם רואה אותי? פתאום כשלא באת. האם יהיו לי חיים מאושרים? לב. מה אנשים באמת חושבים עליי? עיניים זרות. האם אנשים חושקים בי בסתר? הריקוד המוזר של הלב. איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? יקירתי. מה אני צריך לעשות עם חיי? all star עצה טובה בשבילי: שבתות וחגים. מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? לזוז. מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? המילים החסרות איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? killing me softly ובהלוויה שלי? כולם יודעים. איזה סוג גבר אני אוהבת? הכי יפה בעולם. (טוב!
) איך יהיה לי מחר? חליפות. למה אני כאן? סוף לסיפור. בתור מה אנשים יזכרו אותי? יומן מסע. איזה שיר יתקע לי בראש מחר? הכאפה המצלצלת. האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? שיר בעיפרון איך תהיה השנה הזו? אינטרקום.

A t z a

New member
יאללה נראה מה ייצא../images/Emo80.gif

איך העולם רואה אותי? girlfriend של אבריל (אל תשאלו למה הוא כאן,התחשק לי) האם יהיו לי חיים מאושרים? wild horses נטשה בדינגפילד מה אנשים באמת חושבים עליי? רק בשביל לקבל חיבוק- איגי וקסמן וחמי רודנר האם אנשים חושקים בי בסתר? אמונה כפיר אפשטיין איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? נוסע- חמי רודנר (כלכך נכון! נהיגה מרגיעה אותי!) מה אני צריך לעשות עם חיי? I can't stand you דנה עדיני עצה טובה בשבילי: arms of an angel שרה מקלח'עןםכנ מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? you oughta know של אלאניס
באסה מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? הד אובר פיט של אלאניס גם כן איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? slide של דנה עדיני...באסה, זה לא מתאים ובהלוויה שלי? כובע כחול של איפה הילד איזה סוג גבר אני אוהבת? אין לי מה לומר לך- איגי וקסמן..אני באמת מחבבת רוצחים
(לוק של רוצחים) איך יהיה לי מחר? save tonight
למה אני כאן? יהיה אשר יהיה של חמי רודנר בתור מה אנשים יזכרו אותי? הפכתי אבן- איגי וקסמן איזה שיר יתקע לי בראש מחר? הרבה יותר יפה לי מקרוב -חמי רודנר האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? אין לי מקום- מטרופולין איך תהיה השנה הזו? סולמייט של נטשה בדינגפילד יצא קקה של תוצאות

כל הזדמנות שתיהיה לי אני אענה על זה../images/Emo6.gif

איך העולם רואה אותי? קור אחרון - אפרת גוש האם יהיו לי חיים מאושרים? In God's Hands - Nelly furtado
מה אנשים באמת חושבים עליי? ליאונרדו - עברי לידר האם אנשים חושקים בי בסתר? גשם - שילה פרבר
[ראיתי מיד שקר לך?] איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? הסליחה ואני - אפרת גוש
מה אני צריך לעשות עם חיי? אל תאמיני - איה כורם
[אז אני בדרך הנכונה, הא?
] עצה טובה בשבילי: לא שרע לי - אפרת גוש מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? הסוף של הסיפור - איה כורם מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? שיהיה לך טוב - אפרת גוש [אני באמת רוצה בטובת אחרים כל הזמן...] איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Grease - Summer lovin
ובהלוויה שלי? חצי - איה כורם
איזה סוג גבר אני אוהבת? קופסה ביום - אפרת גוש [מעשן
] איך יהיה לי מחר? לא גמור - איה כורם
למה אני כאן? שעתיים אחרי - אפרת גוש בתור מה אנשים יזכרו אותי? יהיה פה דם - אפרת גוש [אני ארצח מישהו?
] איזה שיר יתקע לי בראש מחר? טוב לבד - אפרת גוש [כן הא? אחרי שאני אגש לדבר איתו בטח יהיה לי טוב. לבד.] האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? יותר טוב לסלוח - שירי מימון איך תהיה השנה הזו? תמיד כשאתה בא - אפרת גוש יאאאאאאו כמה אפרת דיכא אותי השאלון הזה.

האגוש

New member
מה נסגר עם הפלייליסט שלך? ../images/Emo6.gif

יש שם רק אפרת, או שמשהו לא בסדר עם השאפל?? D:

אני מתה על כאלה../images/Emo99.gif

איך העולם רואה אותי? לעוף-נועם פנחסוב
האם יהיו לי חיים מאושרים? תראו אותי- הקספרים
מה אנשים באמת חושבים עליי? ריקוד המכונה-משינה האם אנשים חושקים בי בסתר?אדם בתוך עצמו-שלום חנוך
איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? עדיף-דניאל סלומון מה אני צריך לעשות עם חיי? נשרפת-בוטן מתוק בקרקס עצה טובה בשבילי: חולצת פסים-עברי לידר
מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? חושך-אביב גפן [אוי ואבוי! שיר עצוב
] מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? אתה פה חסר לי-אביב גפן איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? סינדרלה רוקפלה-עברי לידר וריטה
גדול! ובהלוויה שלי?מכה אפורה-מוניקה סקס
איזה סוג גבר אני אוהבת? אני פרפר-אביב גפן איך יהיה לי מחר? אפשר-יוני בלוך למה אני כאן? love in an elevator- Aerosmith בתור מה אנשים יזכרו אותי? I just wanna live- Good charlotte [וואו איזו דרמה XD] איזה שיר יתקע לי בראש מחר? ביום שמש יפה-עברי לידר [כן מן הסתם, זה תקוע לי בראש כבר חודש חח] האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? הרוח תשנה את כיוונה-הראל סקעת איך תהיה השנה הזו? פנסים-עברי לידר ושרון חזיז הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה