קפצתי להגיד שלום

מדוּזה

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo105.gifקפצתי להגיד שלום../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

אז שלום
אני חדשה בפורום ( אם לא שמתם
) באתי לראות מה העיניינים
אז מחיאות כפיים לי
חחח סתם סתם... יאללה צ'או צ'או.. הייתי לי שאלה ושכחתי אותה אז קבלו את זה כהודעת ברוכים הבאים

איזו ילדה חוצפנית ../images/Emo46.gif

וואי אני כאילו מזה לא רוצה להעליב אותך והכל אבל יש פה עוד אנשים חדשים בפורום ( קמוני
למשל ) והם לא פתחו פו הודעה מפגרת בלי תוכן של " קבלו אותי" מה את איזה מלכה? אני בתוחה שיש פה בפורום עוד מלא ילדים חדשים והם לא פתחו פה הודעות סתם! ואני גם בתוחה שהמנהל יסכים איתי! ככה בדיוק מתחילים מקרים של הצפת פורום, זה קמו מחלה. מתחילים בקטן ועוברים להרבה הודעות. מנהלים
תמחקו את ההודעה שלה!

מדוּזה

New member
../images/Emo41.gif סתם כי רציתי לדעת ../images/Emo41.gif

פשוט חשבתי שילדים בגילך כבר צריכים לדעת לכתוב.. חוץ מזה כלום... שיהיו לך חיים מעניינים
בייי

ביררתי שלמנהלת קוראים טל!

אז טל! קדימה תמחקי את זה כבר! את לא קוראת מה כתבתי קודם? אמרתי לך למחוק את ההודעה הזאת אז תמחקי אותה כבר! נו..... אני מחכה..

כמה דברים..

קודם כל, ברוכה הבאה!
דבר שני, בנחה מיי אמור (אין לי מושג איך קוראים לך..), מותר לאנשים לפתוח שירשור שהם חדשים! גם את יכולת לפתוח לעצמך כזה שירשור (וזו פעם ראשונה שאני רואה שאת כותבת כאן) ואף אחד לא אשם בזה שלא כתבת שאת חדשה. מותר ואפילו רצוי לברך את החדשים, אז ברוכים הבאים

סליחה גברת טל

אבל זה שאת מנהלת של הפורום השומם הזה לא אומר שיש לך את הזחות ככה לצרואח על כל מי שבא לפה אז תתחילי להרגיע טוב? קראתי את הנאום של עמית והיא ממש צודקת! אז אני מציעה או להחליף מנהלים כי היא לא עוסה פה כלום או פשוט טל תתעוררי ותתחילי למחוק פה הודעות שלא קשורות לפורום. חוץ מזה לכל אלו שלא מסקימים איתי על תענו לי אפילו. משועממים...

מי צרח עליך?

חוץ מזה, אי אפשר לצרוח, אני כותבת
אוי הצחקתי את עצמי...
קיצר, יש לי זכות ועוד איך לומר מה שאני חושבת כמו כולם אבל לא בהתנפלויות כמו שלך. ולכל אחד מותר לפתוח שירשור שהוא חדש! מי פה קובע את הכללים?

ailina

New member
go tal! גו טל תכניסי לה!

אגרוף ימינה! משאלה כן במרכז! איי פיספסת!

ailina

New member
אני אגיד לך מה לא יפה!

מה שהיא עושה! יעני מה זאת אומרת "אתמול אסרתי עליכם לפתואח עוד שרשורים כאלו לא?!" מי את שתחליטי!!!!? זה מגעיל!
,גם ככה בקושי מבינים מה היא כותבת(שתלמד לכתוב כאלו כמה שגיאות בהודעה מסכנה אחת?)זאז שתפסיק לחשוב ת'עצמה מלכה. ועוד היא אומרת"מה אתם חושבים את עצמכם מלכים?". טוב ו..תראו איזה אנימציה מתוקה! החלטתי לקרוא לה "סינדרלה!בורוד!"

ailina

New member
נו באמת...

אני בגילך ואף לא הייתה לי בעיה עם הודעות כמו "אני חדשה"... באמת.. את בת 12 וחצי תתנהגי כמו אחת כזאת!מה הבעיה שלך עם זה שהיא כותבת הודעה על זה שהיא חדשה?

למעלה