סיכום שבועי!

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo105.gif../images/Emo42.gif סיכום שבועי! ../images/Emo183.gif../images/Emo234.gif

השבוע מ- 1 עד 10:
השבוע במילה אחת:
דבר טוב שקרה השבוע:
דבר רע שקרה השבוע:
דבר מצחיק שקרה השבוע:
פאדיחת השבוע:
דבר הזוי שקרה השבוע:
שיר השבוע של טוקיו הוטל:
שיר השבוע בכללי:
להקת השבוע:
דיסק השבוע:
ציטוטי השבוע:
סרט/סדרת השבוע:
ספר השבוע:
הכרזת השבוע:
התחדשות השבוע:
התמכרות השבוע:
מאכל השבוע:
משקה השבוע:
אדם השבוע:
תמונת השבוע:
תכנונים לשבוע הבא: שבוע קול שיהיה. 3>

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo41.gif ראשונה. ../images/Emo41.gif../images/Emo105.gif

השבוע מ- 1 עד 10:
8 כזה..
השבוע במילה אחת:
היה יכול להיות טוב יותר.
דבר טוב שקרה השבוע:
שהיה חופש. שהגרסאת סופר דלוקס האנגלית היחידה בארץ אצלי, והגרמנית אני נוסעת להביא מחר. ואנא ערף.. כל מיני דברים נחמדים שהיו..
דבר רע שקרה השבוע:
מה שעברתי עם עצמי בשבוע האחרון S:
דבר מצחיק שקרה השבוע:
קניתי מצית של ביל ולא שמתי לב אפילו XD היום נסעתי עם אמא בערב עבר איזה ערס אחד עם מוזיקה מזרחית של הכי כבדים בארץ, אחריו עבר עוד אוטו עם מוזיקה שחורה פתאום עבר איזה אחד עם מה זה מטאל שמעו צחקתי שעה אחר כך. XDDD
פאדיחת השבוע:
יש לי אחת רצינית. דיברתי עם איזה חתיך אלוהים להתעלף וכל הפרצוף שלי היה מרוח בקטשופ. :-O דבר הזוי שקרה השבוע: השבוע הזה היה הזוי עם כל מה שעברתי האמת.. חחח..
שיר השבוע של טוקיו הוטל:
noise, alien, geisterfahrer, hunde, traumer, world behind my wall, התאהבתי קשות - zoom into me, ושוב, בכלל כל האלבום החדש מדהים ברמות. באמת גאה בבנים.
שיר השבוע בכללי:
Silverstein - broken stars
Dido - thank you
|רדיו| להקת השבוע: Dido עשתה לי את השבוע.
אליה מצטרפים סילברסטיין. 33>
דיסק השבוע:
dido - no angel.
ציטוטי השבוע:
לא זוכרת... S:
סרט/סדרת השבוע:
שומרת אחותי וfame, שני סרטים באמת משכמם ומעלה. מומלץ בחום.
ספר השבוע:
-
הכרזת השבוע:
המ, אין לי חחח. בעצם יש לי. בא לי טוסט של בצפר.
התחדשות השבוע:
בגדים, נעליים, פודרה, סופר דלוקס יומנאויד ומחר סופר דלוקס הומאנואיד.
התמכרות השבוע:
שוקולד.
מאכל השבוע:
פסטה של הבית.
משקה השבוע:
מים. כמה שהערכתי את המים אחרי השבוע הזה.
אדם השבוע:
כל מי שעשה לשבוע הזה טוב. במיוחד אמא שמגיע לה את האמא של הפידבק. אני אוהבת את אמא שלי. רק לפעמים.
תמונת השבוע:
הווווו דארלינג
תכנונים לשבוע הבא:
16 geburstag!!!!! שבוע מדהים שיהיה.

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif הווווו... איזה כיף לך ../images/Emo99.gif

אני הצלחתי להשיג את הדלוקס - לא נורא, גם זה משהו.
חחחחח... תתחדשי על הכל
שבוע טוב מיש.

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif שבוע מדהים וחזרה ../images/Emo23.gif

את לא מבינה איזה סקסי הדגל. את פשוט לא מבינה *-* אני ישנה איתו בלילה *-*

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif הינה לך ../images/Emo3.gif

*-* שתביני! מתחתי את זה לכל האורך של המיטה, זה פשוט ענק! הו ו... סורי על האיכות המזוויעה XDD

Tommy89

New member
../images/Emo210.gifפאקינג שיט

באמ'שך, למה לחתוך? ._________. אקיצ, מזל טוב מישקה, ברכה ארוכה יותר כשיגיע התאריך :) תתחדשי על הכל 3>

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif מסכמת - אחרי יום מתיש במיוחד. ../images/Emo8.gif

השבוע מ- 1 עד 10: * 10 +
השבוע במילה אחת: * גדווווול
דבר טוב שקרה השבוע: * שינה עד שעות מאוחרות - סוף סוף היה לי זמן להשלים שעות שינה.
* באר שבע עם אחיות שלי. * המוכר מטוואר רקורדס הזמין לי את הדיסק [דלוקס] של טוקיו - והיום קיבלתי אותו. XD * תל אביב, היה פשוט גדול.
דבר רע שקרה השבוע: * כאבי ראש. >< * חוסר מצב רוח - מסכן בן דוד שלי, היה צריך לסבול אותי
* כואבות לי הרגליים, מאוד
דבר מצחיק שקרה השבוע: * היום אני, בן דוד שלי וידידה שלו הלכנו ביחד לדיזינגוף וכל הדרך אני וידידה שלו מתלוננות שחם לנו רק כדי להרגיז אותו. ואז הוא הצטרף אלינו, וכל הדרך רק התלוננות כמה חם לנו כמו איזה שלושה מפגרים XD * ברכבת חזור אחותי ישבה מול אישה שהיה לה כלב, והוא ישב על המושב מימול - והכלב התקרב לאחותי והיא נבהלה
* אני ובנות דודות שלי חזרנו מאחת החנויות, ובן דוד שלי וידידה שלו נכנסו לאכול, אז אני ובנות דודות שלי פשוט התיישבנו על הריצפה - ואיזה אחד עבר וכמעט דרך על בת דודה שלי XD * אחרי שהתעייפנו ללכת לדיזינגוף, אז נחנו בדרך והתיישבנו על מעקה מברזל - וידידה של בן דוד שלי ישבה באיזור שהיה שמש, ומרוב שזה היה חם, נשרף לה התחת
* חחחחחחחחחחחחחחחח... הילד שביקש שקל, איזה מוזר הוא היה o_O
שיר השבוע של טוקיו הוטל: * שמעתי את כל השירים שיש בדיסק, אני לא מפסיקה לשמוע אותם XD טוב אז אממ... * Alien
* Screamin * Phantom Rider.
* Attention
שיר השבוע בכללי: * Three Days Grace - Time Of Dying.
* Simple Plan - What If * The Rasmus - Guilty.
להקת השבוע: * Tokio Hotel
דיסק השבוע: * Humnoid - הדיסק הזה פשוט מושלם, התמכרתי אליו.
ציטוטי השבוע: * אני, בן דוד שלי, ידידה שלו ועוד 3 בנות דודות - [כן, היינו ממש חמולה ענקית
] עמדנו באמצע שום מקום בדיזינגוף. ועבר שם איזה ילד וצעק לו: יו גבר, גדול - אשכנזי עם המון בנות XD * בזמן שאני, בן דוד שלי וידידה שלו הולכים בשקט בדיזינגוף XD ילד: "ילללללללללדה, יש לך שקל ?" אני: "אממ.. נראה לי." ילד: "חבל" אני: "חבל מאוד XD" * בדרך לדיזינגוף אחרי שהתחרפנו למוות מהחום. אני: "יו, הבתים של יעל"
סרט/סדרת השבוע: * כמעט מלאכים.
התחדשות השבוע: * מכונית
* צמידים + שרשרת. * ארנק. * הדיסק החדש של טוקיו - Humanoid
התמכרות השבוע: * השירים החדשים של טוקיו.
מאכל השבוע: * הצי'פס של מקדונלס XD
משקה השבוע: * מייייים.
אדם השבוע: * בן דוד שלי ו- 3 בנות דודות שלי.
* ידידה של בן דוד שלי. * אחותי הגדולה.
תמונת השבוע: * הדייייייייייייייסק
[האיכות מגעילה - כי זה מהפלאפון של אחותי ><]
תכנונים לשבוע הבא: * יום הולדת למיש.
* לחזור ללימודים
- - - שבוע טוב בנות.

תמקי XP

New member
../images/Emo191.gif מסכמשת 33: צילמו אותי למעריב לנוער XD

השבוע מ- 1 עד 10: 10 ! השבוע במילה אחת: אדיר דבר טוב שקרה השבוע: ת"א 33333> דבר רע שקרה השבוע: בקטנה . דבר מצחיק שקרה השבוע: ת"א 3: חחחחח איזה פדחנית הייתי.. נתקעתי בכל דבר אפשרי, הפעלתי הזעקות בטעות, לא הצלחתי לפתוח את הדלת לשירותים ברכבת XD פאדיחת השבוע: ^ וחברה שלי נפלה באמצע הכביש בתל אביב חחחחחחחחחחחחחחחחחחח דבר הזוי שקרה השבוע: ראיתי את צביקה פיק XD חיפשתי שנים איזה שיר באמפי ושכחתי איך קוראים לו וזה, פתאום העברתי שיר והיה את זה OO צילמו אותי למעריב לנוער לזה של הבגדים O: שיר השבוע של טוקיו הוטל: כולם 33> אוי אוי אוי כמה שמעתי אותם השבוע. פשושים 3: שיר השבוע בכללי: Inside us all - creed להקת השבוע: טוקיו הוטל 3> דיסק השבוע: שראיי 3: ציטוטי השבוע: שכחתי הכל|: ולדי: "אהה.... בנות יכולות לגמור?O=" תמימה 3: - It's a crazy talk XDDDDD - אני ברכבת: "מה.. עצרנו כבר בלהבים?" מישהי שישבה לידי וכל הנסיעה בחנה אותי: "כן לפני רבע שעה... מעופפת לגמרי את .. הזויה לגמרי" חחחחחחחחח סרט/סדרת השבוע: מגרש ביתי 3> ספר השבוע: מולד הירח . סתם כי היה לי בא לקרוא אותו שוב רק בעברית ופאנפיק- left my heart הכרזת השבוע: מחר יש לי יומולדת ! 3= התחדשות השבוע: שרשרת וצמיד של גראס חולצה של בוב מארלי חצאית שאנטי שמלה שאנטי מכנס דייגים כזה התמכרות השבוע: הציצים שלי... עזבוXD טוקיו הוטל.3: מאכל השבוע: סלומון מעושן 3: משקה השבוע: מים. אדם השבוע: אלולי, יול, פצ'ול ונוריתי 3> תמונת השבוע: לפני שיצאתי לתל אביב. תכנונים לשבוע הבא: יומולדת מחרר 3::::::::::::::::::::::::::::: וחגיגות 3=

../images/Emo215.gif הל, שנים לא סיכמשתי :O

השבוע מ- 1 עד 10: 5 השבוע במילה אחת: מבאס דבר טוב שקרה השבוע: חופש דבר רע שקרה השבוע: ריבים עם אמא, לא הלכתי למפגש... דבר מצחיק שקרה השבוע: פאדיחת השבוע: שאמא שאלה אותי "את רעבה, רוצה משהו לאכול?" ולא אהבתי את מה שהיא הכינה אז אמרתי "לא... תודה" ואז קירקרה לי הבטן וכל השולחן שמע את זה
><" דבר הזוי שקרה השבוע: שאני, נועה, מאיה ותיאה היינו בדיוק בדרך לארומה, שנייה לפני השער, אבלללללל פתאום התחיל גשם מטורף
שיר השבוע של טוקיו הוטל: כל הדיסק החדששששש 3> וDDM האקוסטי המעלף
שיר השבוע בכללי: הסאונדטרק של ניו מון שאינני יודעת מה שמו של השיר ואם מישהי יודעת שתגיד לי בבקשה יעזור מאוד 3> להקת השבוע: טוקיולס דההה
דיסק השבוע: יומנואיד\הומנואיד
ציטוטי השבוע: - מאיה:"ד-FUCKING-נה!" נועה:"טל-FUCKING-יה!" מאיה:"גב-FUCKING-רי!" נועה:"י-FUCKING-הל!" (יענו גם HELL
) - שי:"אני אקנה לה שני כרטיסים ותפוח אדמה עם עיניים :)" אני:"תפוח אדמה עם עיניים ? O_O" שי:"כן, שיש להם את הדדברים האלה שבולטים...?" - אוקיי, אז זה קטע שכתבתי עם השמות של השירים החדשים של טוקיו... (נסו למצוא לבד, מסובך לי להדגיש ><") Your'e so Automatic. like a kind of Alien, or Humanoid. I thought that Human supposed to Connect To Human, but I'm human, and I connectad to an heartless machine. at the start of our relationship we decided that no metter what, we'll start to live Forever Now. we were like Dogs Unleashed, living the real life, Screamin' and making Noise. but something destroyed you, fell Down On You. you did anything to get Attention. You play with Love And Death, you're messing with my heart. I thought that someday we'll shine on The Dark Side Of The Sun, but it's still full of darkness. And after that, all we've got it's the Pain Of Love. and somehow, I still was in love with you. you're like a Phantomrider. but Hey You, from That Day, the day we met - I can see The World Behind My Wall. Zoom Into Me - look what you've done. I LOVE YOU. סרט/סדרת השבוע: מעודדות צמודות, אבא בא לגן
(איזה מתוק הילד שםםםםםםם *_*) ספר השבוע: eclipse
הכרזת השבוע: בא לי פרנצ' טוסט חחח התחדשות השבוע: דיאודורנט ? XD התמכרות השבוע: עוגיות חמאה יאמי טעמי שהכנתי
מאכל השבוע: כנ"ל משקה השבוע: בירה שחורה (XD) אדם השבוע: מאיה
נועה
תיאה
שיוש
טולש
ג'קו
וטוווווווווווומי ששיפר לי את המצב רוח שהיה בדאון נוראי
תמונת השבוע: Like a drug for me.
תכנונים לשבוע הבא: לצאת מהבייייייייית, לנסוע לטבריה לקנות את יומנואיד... הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

../images/Emo215.gif אמלה, התמונה עצוומההההה

אפשר לראות את השורשים הלא צבועים שגודלים לו |חיחי|

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif מה שרשמת נורא יפה. ../images/Emo99.gif

חחחחח, הציטוטים XD שבוע טוב דנדי.

Tommy89

New member
../images/Emo210.gif

השבוע מ- 1 עד 10: 7 השבוע במילה אחת: הזוי [משהו] OO" דבר טוב שקרה השבוע: אעה, הייתי אצל כל הסבים והיה ממש כיף כי לא עשיתי את זה כבר מלאאאא זמן וקניתי עוד 3 דיסקים חדשים. 4 ליתר דיוק.
דבר רע שקרה השבוע: ממ... אמא שלי לא יורדת לי מהוריד מתחילת שנה בערך ואני מתחילה לחטוף קריזות, אבא שלי אהה... עזב את הבית, שוב >< דבר מצחיק שקרה השבוע: לא יודעת חח... המ, בן דוד שלי, מתוקי, פשוט מצחיק D: פאדיחת השבוע: חחחחח שכמעט בכיתי מלחץ בסטנד של העגילים XD דבר הזוי שקרה השבוע: איזה רחוקי משפחה של סבתא שלי, שהם בגיל שלי אבל בדור של אמא שלי, באו לבקר. והם פשוט.... מוזרים. איזה מישהי שקוראים לה רומי ולחבר שלה קוראים יהושוע והוא חנון מחשבים כזה ואח שלה פשוט מחפש חיים OO" שיר השבוע של טוקיו הוטל: האלבום החדש דה
שיר השבוע בכללי: Muse - House of The Rising Sun
להקת השבוע: מיוז, אינקובוס, טוקיוז
דיסק השבוע: עאעהאעאהעהא Monuments&Melodies אחרי שלושה וחצי חודשים קניתי אותו סופסווווףףףף
ציטוטי השבוע: "אז אהה..... מה את עושה בחיים?
" פחה, אידיוט XD סרט/סדרת השבוע: הוווו יומני הערפד
, ושומרת אחותי. אלוהים, לא הפסקתי לבכות לשנייה בכל הסרט. סרט חובה
ספר השבוע: איי דונט נוו O: הכרזת השבוע: אני מאוהבת בברנדון בויד!
התחדשות השבוע: 3 דיסקים, עגיל, בגדים... הממ... קצת כסף וזייהו :) התמכרות השבוע: קליפים קורעים ביוטיוב. חח.
מאכל השבוע: חמין של סבא, הוא עוד עולה לי... >< משקה השבוע: אייס קופי
אדם השבוע: סתיוי, סבתא, מיתקינס, תמרי, וכי הוא פשוט עשה לי את השבוע - נמרוד XDDDDDDD תמונת השבוע: מדהים אחד 3> תכנונים לשבוע הבא: מבחן, לימודים, הכנה לעוד מבחן, אילת [חחחח טיול שורשים גם כן
]

למעלה