החוליה החלשה

Crazzzzzy Girl

New member
../images/Emo41.gif ../images/Emo106.gif החוליה החלשה ../images/Emo106.gif../images/Emo41.gif

אז ככה ישבתי וחשבתי שאנחנו ממש צרכים להחליט מי הדמות השולטת ברקיע . אז מה שנעשה זה כל כמה ימים ננפה את אחת הדמויות מהרשימה הזאת שבסופה של דבר נחליט ביחד על החוליה החזקה. להלן החוקים של "החוליה החלשה ": אין ממש חוקים , תרשמן את השם שאתם מעיפים בכותרת ובתוכן תוסיפו גם למה . ברור חבר'ס אז קבלו את הרשימה : |בוא נתחיל ומיהו החוליה החלשה |(דמיינו את חנה לסלאו )
אריק
אנני
מאט
מארי
לוסי
סיימון
רותי ,
התאומים (אני שמה אותם ביחד כי גם ככה אני לא מבדילה בינהם)
רובי
גון
שונה
דינה
ה'תר
בן
קווין
וילסון
ג´ורדן
גברת בינק
רוד
גימי מון
קורנול
סבתא רות
גינגר
צ'רלס
האנק
ג'ולי
מייקל (ההוא שדרס את מרי) התחתרות יוצאת לדרך ..... בהצלחה לכולם

Crazzzzzy Girl

New member
ג'מי מון

הפרצוף שלו פשוט מעצבן אותי . אני לא מבינה מה לוסי מצא בו. אני במקומה הייתי בוחרת ברוד . בכל מקרה גימי מון הוא הבחירה שלי .

שלמונזה

New member
../images/Emo128.gif התר ../images/Emo128.gif ../images/Emo120.gif../images/Emo168.gif

אני לא באמת צריכה להסביר, לא?

../images/Emo23.gifמאט ../images/Emo23.gif

מאט מאט ושוב פעם מאט וכול מילה מיותרת......

שלמונזה

New member
לחוליה החזקה או חלשה? ../images/Emo168.gif

דומני שלא הבנת נכון את המשחק [אם את מוציאה את מאט עם לבבות...] המטרה היא לבחור דמויות שאנחנו לא אוהבים, עד שנשארת הדמות האחרונה שאנחנו כן אוהבים [ואז צריך להיות מאט
]

Crazzzzzy Girl

New member
מי שלא מצביע לא משפיע

קידמה חבר'ה מי שעדיין לא הצביע יש לו עד מחר בערב . קדימה להצביע . פתקים לבנים לא מתקבלים

Crazzzzzy Girl

New member
יאללה יש לכם עד 19 להצביע

מממממממ קקקקקקק פפפפפפפפפפפ יייייייייייייי הההההההההההההההההההה

Crazzzzzy Girl

New member
../images/Emo128.gif מייקל אתה החולייה החלשה ../images/Emo128.gif

מייקל קיבל 6 קולות ולן וא החולייה חלשה גימי מון קי 2 נקודות . וה'ת ורובי כל אחד קיבל קול אחד . תודה לכולם על ההשתתפות ונתראה בסיבוב השני של...... החוליה החלשה

למעלה