הציטוטים הנבחרים - חלק א'

../images/Emo41.gif../images/Emo106.gifהציטוטים הנבחרים - חלק א'

היי חבר'ה, אני מביאה כאן רשימה של ציטוטים שאהבתי במיוחד מהפרקים של פיק אפ. אתם מוזמנים לבחור את הפייבוריטים שלכם וגם להוסיף. 1. אני זה טראנס וטראנס זה אני! (ברוריק, לכל מי שמוכן לשמוע, וגם למי שלא...) 2. עומר דרלינג תדליק את השלט, הבהמות יצאו לחופשי! (ברוריה לקפטן שגיא) 3. היא אישה של שפגטים ! (שלומצ'ו על הברבוניה שלו) 4. דקה בפה - שנה בתחת ! (ברוריק מלמדת את יסמין פרק במטבוליזם) 5. שלמה, בגיל שמונים גם הקנה שלך יהיה רצוץ (הלנה) 6. מה אתה, ילד דלוק במסיבת טבע ?? (שירה לנדב) 7. ברוריה היא ליקוי חמה מעל טראנס ! (נועה) 8. הייתי מסדרת לך איזה פדרו, שישחרר אותך עם פומפה ! (ברוריק מזמינה את הלנה למכסיקו) 9. אופס ! צנח לי הרחם ! (ברוריק "מתלהבת") 10. יש לך חוש הומור של אבשלום קור ביום שלג (עדה "מחמיאה" לביתה) 11. גוד-ביי צהלה-לה-לה, הלו מעברה-רה-רה ! (ברוריה עם התרוששות הצוקרמנים) 12. אבא, טו מאץ' אינפורמיישן (אדם לשלומצ'ו שמפליג בסיפורי נשים וכיבושים) 13. חדל פטפטת ברשת !! (ברוריק) 14. יש לי פרפרים בבטן, תולעת משי שלי ! (ברוריק לשלמה-לומו) 15. קה פאסה, חסה ? (רז לברוריק) כבר מגיע חלק ב'

../images/Emo41.gif../images/Emo106.gifהציטוטים הנבחרים - חלק ב'

16.נו קדימה ברבי, אנשים רעבים יורים עלייך ! (ברוריה לנועה המתלמדת) 17. גבירותי ורבותי, קבלו במחיאות כפיים סוערות את - החתן והחתן! (אדם מקדם את פניהם של רזי וערני) 18. אנאבל שלי מאוד רגישה... (הלנה) 19. זה בגלל המשאית. התיישבה עליך (ברוריה מאבחנת את סיבת ההתמוטטות של אנטבה) 20. שיהיה לך ברור. הנוכחות שלך בביזנס היא אפס בציון מסופון עם הערה חמורה בתיק !! (ברוריה לנועה) 21. אל תמהר כל כך לעוף, גוזל (שירה לנדב) 22. איזה פאק, מה פאק, שום פאק !! (רזי לברוריק) 23. ה כ י תנוח !! (שירה) 23. יד זה מספיק, לא צריך פטיש חמישה קילו! (רז מייעץ לברוריק להרגיע עם שלמצ'ו) 24. אוורי-וואן דואגים למאני, רק לינג דואגת לאבק! (לינג מתוסכלת בסביבתה החומרנית) 25. אני באמת מצטערת שלא כולם דובוני אכפת-לי כמוך! (נועה לעומר) 26. חייבים להרוג את מיגל !! (ערני מבין שמעשיית "מיגל" יצאה משליטה) 27. מה אתה מתרגש מאיזה מוגלי שגר בקיבינימט ? (נדב לרז על "מיגל") 28. הפכה אותך לגיישה, הסושי הזאת (רז לנדב על לינגלינג) 29. רציתי לצאת מרילין מונרו, יצאתי צ'רלי צ'פלין (ברוריק מסכמת את קורותיה בטקס העובד המצטיין) 30. ברוריה פסקל זה גו'י, זה האפינס, זה פאן-פאן-פאן ! (נו, איך אפשר בלי זה ?!) חלק ג' יגיע

EvaNofit

New member
יווווו איזה שווה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חחחחח המונהמון תודה
|
מאיפה הבאת את כל זה....

../images/Emo13.gifמאהבה ../images/Emo23.gifלסידרה

אני "סתם" צופה נאמנה, חלק מהציטוטים הבאתי ממה שזכרתי בעל-פה, חלק היה מוקלט לי, וההערות בסוגריים הן שלי אוריגינל...

EvaNofit

New member
וואי-וואי איזה זיכרון../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

כאילו כשאני קוראת מה כתבת אני גם נזכרת ומבינה אבל סתם ככה לא הייתי זוכרת כזאת כמות יפה..... כל הכבוד לך....
כזאת צופה אדוקה -איפה היית כל הזמן הזה...?
למה לא ביקרת בפורום

תודה../images/Emo9.gif

באמת לא יצא לי לבקר הרבה בפורום כי אני מאוד עסוקה, אבל... מוטב מאוחר... ואשתדל להיכנס יותר...

EvaNofit

New member
אחלה../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif חסר פה כאלה צופים...../images/Emo9.gif

../images/Emo41.gif../images/Emo106.gifעוד ציטוטים נבחרים(חלק ג')

אז כפי שהבטחתי - הנה עוד כמה הברקות... ה כ י תיהנו
אותי לא מעניין מה אמרה הסתומה בלחץ א' לסתומה בלחץ ב'! (ברוריה נוזפת בשירה ונועה)
זה קיטי-ליין של גוצ'י, יא מטומטמת! (אהרוני מבהיר ל"שמנדוזה" מה מרוח לה על הפנים... משחה יוקרתית נגד קרציות)
פתאום בא לי לחבק, אחי. נהייתי חנאנה (עומר בווידוי מרגש)
כשאני תפוסה - אני הכי יוקרתית! (ערן מצדיק את דחקת "מיגל")
שעות ישבתי ליד הממוטה הקפואה עד שהתאבן לי התחת (ברוריה אחרי ביקור נימוסין אצל אמה ה"צמחית")
מה "אופטימית", את אופטומטמת ! (עדה מעמידה את ברוריק על טעותה)
היא יכולה להיות דיילת, קצינה בצה"ל, מכשפה, אפילו רבקה מיכאלי (הפסיכיאטר של הלנה)
אנטבה, תשלח את החרציצית שלך ל"זזים ומרזים" (ברוריה "דואגת" ליסמין)
ברוריה, תעברי לניוטראל !! (ה"קרטיב" מתחממת...)
תיזהר שהלשון שלך לא תסתבך לי במנועים (ברוריה מגיבה לליקוקים של אנטבה)
נו גילי, צא כבר, אינעל אביך! שאני והחבר המתחנגל שלך נשטוף את העיניים (מרגול מזרזת את החתן)
אני יציב בחוסר היציבות שלי (אדם מעיד על עצמו)
He's a wirdow but we love him (לינג על אדם)
משהו בפרסנס שלך גורם לי המון סייפטי! (ברוריק לשלומצ'ו בעיבריש שוטפת)
הו שלמה-לומו צוקר-מן, איש הסוכר שלי !!! (נו, מי ??)

EvaNofit

New member
חחחחח..... אהבתי../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

"אני יציב בחוסר היציבות שלי....
כולם מצחיקים.....
שוב תודה
אממממ יש במקרה גם חלק ד'...?

לא תכננתי שיהיה, אבל...../images/Emo106.gif../images/Emo106.gif

עוד אחד אחרון אחרון ודי...
מה יש לך כאן - פריכיות אורז?! (ברוריה מקישה קלות על ראשה של נועה)
תבוא מהר, הפאיטאס של ברוריה מתקררים! (ברוריק מחכה לשלוימה - במכסיקו כמדומני)
תגידי לי, את לא קצת סבתא יוכבד בשביל להיות דיילת?! (מרגול תוהה בקול רם)
תסלחו לי עכשיו, צרכים של הטבע (רז לנוסעים בדרך לשירותים... שם מחכה לו ערן)
מה אתה רוצה, חיים, פתחנו סתימה... (רזי, באותו עניין)
אני מרגישה כמו מתעמלת רומניה אחרי שפגט על קורה (ברוריק אחרי לילה סוער עם שלומצ'ו)
אני אמא של ברוריה פסקל, כלת פרס דור הזקנות (=נעים מאוד שמי עדה ואני אמה הגאה של ברוריה)
אני כולי גודנס וקיינדנס (בטוח ירושה מאמא)
כבר מאה פעם אמרתי לך, לא להסתובב עם הקרחונצ'יק - הוא מפריע לך בתהליך המיתוג !! (אריק הסוכן נוזף בלינג)
תיזהר פרום דה ביג בד זאב, שלא יטרוף אותך בדרך !! (לינג שולחת את שלמה עם סל אל ברוריה)

EvaNofit

New member
תודה תודה תודה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

חחח את כבר מטולגנת....

moton

New member
../images/Emo122.gifלא יצא התוכן:

זה ממש גדול! תודה על ההשקעה

למעלה