אכזבת לקים

mayane21

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo11.gif אכזבת לקים../images/Emo35.gif ../images/Emo11.gif../images/Emo41.gif

האם קרו לכן מצבים שמאד רציתן לק מסויים, התלהבתן, רכשתן אך..... התאכזבתן
מוזמנות לשתף אותנו ברכישות הפחות מוצלחות שהיו לכן ולמה
מאחלת לכולנו אך ורק רכישות מוצלחות
יום נעים!

RUTHIE1

New member
2 לקים של OPI ואחד של ESSIE

OPI: TROPICAL PUNCH JAPANESE ROSE GARDEN צבעים יפים פשוט לא מתאימים לי...הראשון כתום לי מדי והשני סתמי... ESSIE: HAUTE AS HELLO - פשוט נראה עלי זוועה. עד כדי כך שהסרתי אותו לאחר יום אחד...

מ ס ט י ק

New member
../images/Emo207.gif

אם יש לך עדיין את ה- TROPICAL PUNCH אני אשמח לרכוש אותו ממך

RUTHIE1

New member
תודה אבל הוא הוחלף - בלק אחר שגם אליו

לא התחברתי - KELLY של זויה...

Dmorrigan

New member
../images/Emo45.gif

הקלי הורס את הבריאות. אני לא קונה אותו רק כי אני מפחדת שהוא דומה מדי ל barry m

RUTHIE1

New member
לדיופ של הפרדוקסל? לא דומה בכלל

רוצה לעשות החלפה?

angell4

New member
אכזבת הלקים שלי

201 של שיק- המריחה שלו נוראית וחבל כי באמת יש לו צבע יפה happly ever after - orly - בקושי רואים את הנצנצים שיש בו (בבקבוק הם ממש בולטים) והוא גם דומה מאוד ללק שכבר יש לי 267 של שיק. מצרפת תמונה מהרשת שבה כן רואים את הנצנצים אבל אל תתלהבו הוא לא באמת נראה ככה

mayane21

New member
אני מסכימה איתך לגבי 201 של שיק

התאכזבתי גם כן מהמרקם והמריחה הלא אחידה. המריחה הראשונה היתה נוראית, אך במריחה השניה זה כבר הסתדר. לא בין הנוחים אך בסופו של דבר אפשר להשיג את התוצאה הרצויה.

lulilol2

New member
color club-pucci licious

לא בגלל האיכות אלה בגלל הצבע.. כשקניתי אותו (בסינמה סיטי) הוא היה נראה צבע נדיר! בין סגול לכחול בהיר ומקסים! וכשהגעתי הביתה, אני פותחת את השקית ומגלה שיש שם לק סגול פשוט... אמרתי "טוב אולי על הציפורניים זה יראה יותר טוב" ולא זה לא יצא מה שחשבתי :( אני מקווה שאני עוד אלמד להתרגל אליו חחח

Ultra marine

New member
הייתי בנעליך..

אבל אחרי 3 ימים עלי מצאתי בו קסם :) בהתחלה לא יודעת, הרגשתי שהוא באמת "פושט" סתם סגול כזה. אבל היום אני חושבת שהוא מהמם!

Ultra marine

New member
China Glaze Sugar Plums

ציפיתי ללק שימרים מטריף (שזה הוא בהחלט!!) קיבלתי לק במרקם גליטר, כלומר מחוספס. לא החלטתי אם הוא מחוספס כי הוא מחוספס או בגלל שהמריחה שלו מוזרה. חבל כי מדובר על לק שעל פניו פשוט מדהים!

iefrat

New member
CRACKLE

ולא אכביר במילים כבר דשנו בו רבות כגודל הציפיה כך גודל האכזה

למעלה