הם לא מכירים אותך

../images/Emo41.gif../images/Emo11.gifהם לא מכירים אותך../images/Emo11.gif../images/Emo41.gif

אין לי כח להחליף כינוי
בוקר טוב נשמות
אחרי ששאלנו את 4עמוס ברגר שאלות והכרנו אותו קצת יותר, הגיע הזמן לעלות קורבן חדש|ביצה|
. בכל שבוע קורבן אחר מהכותבים שלהפורום יצטרך להשיב על כל השאלות שנשאל אותו וככה נלמד להכיר אותו יותר טוב
. אז לרשימה:
אתי- אישה שמחלקת ממתקים
|
עמוס- A m 0 s
צליל- הציורים של יובל
בןבן (לפני שהוא מתגייס)- מה איקס
נוגה- mekl
דנע- A t z a
עמית- amitshilo גיא- GuyHemed
הדר- the silence girl1
מתנסקי- matanky
הילי- הילי ילדת ירח1
עפרי- O f r i s h
נירוס- ניר86
רזרז- razM19
הגר- האגוש
רונית
אני אז כמו שהדגשתי ברשימה השבוע
צלילוס
היא המראויינת שלנו! אז.. אתם מוזמניםלהתחיל לשרשר לה שאלות
עפתי לבי"ס
שיהיה בוקר טוב

כפרעלכם איך אתם משתפים פעולה יפה../images/Emo9.gif

צלילוס הקטנה והיקרה
: 1. איזה בן-אדם השפיע הכי הרבה על החיים שלך? שאם לא היית מכירה אותו בטח היית מישהו אחר... 2. איזה חג את הכי אוהבת?
ולמה?

Tzassa

New member
מה הציורים של יובל, מה. P:

ימיק,אהובתי
. 1. איזה בן-אדם השפיע הכי הרבה על החיים שלך? שאם לא היית מכירה אותו בטח היית מישהו אחר... וואי סעמק זאת שאלה קשה. נראה לי שכל מי שבאמת קרוב אלי ואני מרגישה בנוח לדבר איתו ויש לו חלק כלשהו בחיים שלי השפיע עלי. אני לא יכולה להצביע על מישהו ספציפי אחד. :) 2. איזה חג את הכי אוהבת? ולמה? אני לא אוהבת ממש חגים וד וכל זה, אבל אם כבר - אז שבועות. גם לא במיוחד.

mekl

New member
צלילע אהובתי,

מה הצבע האהוב עלייך? מה האוכל האהוב עלייך? מי הזמר האהוב עלייך? והזמרת? והלהקה? מהו גילך? ושם משפחתך? מה הדיסק שהכי באלך עליו כרגע? מי הבן אדם שהכי היית רוצה להביא
ולמה? תני מילה אחת שמסכמת את היום שלך. ואייקון שבועי. ואני אחשוב על עוד
ואגב, אסיים בהתנצלות- אני מצטערת שטיפה הברזתי בזמן האחרון מהפורום ומהצ'אט, חיי עמוסים ביותר
סולחים?

Tzassa

New member
נוגה אהובתי,../images/Emo23.gif

מה הצבע האהוב עלייך? כחול. מה האוכל האהוב עלייך? סלט. מי הזמר האהוב עלייך? עברי לידר. והזמרת? איגי וקסמן. והלהקה? משתנה רצח, כרגע Dream Theater והדג נחש. מהו גילך? עוד חודש 15.
ושם משפחתך?
מה הדיסק שהכי באלך עליו כרגע? אין לי מושג, יש המון. מי הבן אדם שהכי היית רוצה להביא חיבוק ולמה? ממ לא יודעת. תני מילה אחת שמסכמת את היום שלך. לחץ. ואייקון שבועי.

A m 0 s

New member
אוקיי אז..

מי המוזיקאי שהכי השפיע עליך ושאת הכי אוהבת? איזה דיסק את הכי אוהבת ואיזה שיר? מה את הכי אוהבת לעשות... נכון שאלות קצת מטומטמות אבל יאלה תעני.. חחח יום קסום

Tzassa

New member
עמוס! ../images/Emo13.gif

מי המוזיקאי שהכי השפיע עליך ושאת הכי אוהבת? המוזיקאי שאני הכי אוהבת הוא עברי לידר, אבל מי שהכי השפיע עלי זה אביב גפן נראה לי. איזה דיסק את הכי אוהבת ואיזה שיר? שאלה קשה אש, אין לי תשובה.
מה את הכי אוהבת לעשות... לא הרבה.:)

O f r i s h

New member
צלילע../images/Emo99.gif

ילד, ילדה, משהו?!
D: קיץ \ חורף? הופעה \ מסיבה? בריכה \ ים? טלוויזיה \ מחשב? ת"א \ אילת? וואנס \ אולסטר? שנקין \ קינג ג'ורג? ארומה \ קפה ג'ו? זהו
אח, חולעלייך!

Tzassa

New member
עפריש../images/Emo99.gif!!

ילד, ילדה, משהו?!D: ברור!!11 קיץ \ חורף? חורף. הופעה \ מסיבה? הופעה. בריכה \ ים? לא יודעת. טלוויזיה \ מחשב? מחשב. ת"א \ אילת? ת"א. וואנס \ אולסטר? ואנס. שנקין \ קינג ג'ורג? שינקין. ארומה \ קפה ג'ו? קפה ג'ו. זהו אח, חולעלייך! מי טו
!!11

amitshilo

New member
צליל../images/Emo99.gif

נפש תאומה שלי
מה נשמע מותק? את אוהבת לגור בשרונה? (ככה קוראים למקום, נכון?) אם לא היית גרה שם, איפה היית רוצה לגור? (באנגליה איתי, מין הסתם
לאב יו

Tzassa

New member
עמיתוש../images/Emo99.gif

נפש תאומה שלי מה נשמע מותק? הכל בסדר מה קורה אהובה?
את אוהבת לגור בשרונה? (ככה קוראים למקום, נכון?) אם לא היית גרה שם, איפה היית רוצה לגור? (באנגליה איתי, מין הסתם) - משעמם פה קצת, אבל אני אוהבת את המקום הזה. אם לא הייתי גרה פה...אז נראה לי הרצליה(
), ואם לא בארץ אז ניו יורק, לונדון, משהו כזה.
(פנטזיות.)

A t z a

New member
צלילוז,חיים שלי../images/Emo99.gif../images/Emo80.gif

מה שלומך,אהבת חיי?
מתי אני סופסוף זוכה לראות אותך? הכל כבר מסודר לקראת ההופעה ב24:)??? את זוכרת שאת אמורה להזכיר לי יומיים לפני זה
? איזה שיר שמעת היום? מה הדבר הראשון שעשית כשקמת בבוקר? לאביו

Tzassa

New member
דנע!!!../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

מה שלומך,אהבת חיי? שלומי נחמד. מה נשמע מהממת?
מתי אני סופסוף זוכה לראות אותך? כשאני אגיע לאונו. אני מקווה שבקרוב. :) הכל כבר מסודר לקראת ההופעה ב24:)??? כןכן.
את זוכרת שאת אמורה להזכיר לי יומיים לפני זה? כןD:. איזה שיר שמעת היום? When Worlds Colide - Powerman 5000 מה הדבר הראשון שעשית כשקמת בבוקר? הלכתי לצחצח שיניים. חולה עלייך.

למעלה