חג
שמח

../images/Emo41.gif../images/Emo11.gifחג../images/Emo132.gifשמח../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

מקסימיםםםם!!! פתאום קלטתי שלא איחלתי לכם חג שמח עדיין!! ואיך תהנו בארוחה מחר בלי הברכה שלי קודם??
אז לכלללל תושבי הפורום המדהייייים הזה!!
שיהיה לכם חג שמח
וכשר
ושתהיה לכם הסוכה הכי יפה בעיר
ושתאכלו הרבה (אממ מה אוכלים בסוכות?
) טוב נשים הכל...
וגם
אם זה הקטע שלכם... o_O וש... שיהיה בכיף קיצר!!
ולכל התלמידונים...
חופשה נעימה וארוכה וכיפית ביפית!!
ניצן ומעיין- חח סליחה אם הבהלתי אותך בטלפון... אני פשוט ממש נלחצת כשאני מדברת עם אנשים בפלאפון ו... ואני לא כ"כ אוהבת לדבר בפלאפון!! אני מרגישה טיפשה... אבל איזה חמודעעע!!! חח קרועה!! היה כה חביב++ שהתקשרת
חחחח זהו.

ניצן יא סתומע

קררררררר'עעעתת אותי! דווקא אני מדמיינת אותך בתור אחת שאוהבת לדבר בפלא (לזיין שכל בעיקר) סתם בובע חולע עלייך ו... מצטרפת לאיחולי החג השמח
מה אוכלים בסוכות? אוכל של סבתא/אמא/על האש...

די אני שונאת.....

אני אוהבת שמתקשרים אליי כי אני מרגישה ממש מקובלת (אני רצינית...) אבל אני שונאת לדבר בפלאפון! זה מלחיץ אותי שלא רואים את מי שמדברים איתו ואז אם שותקים שניה אז... אוח לא יודעת זה מלחיץ אותי פשוט!
גם אני תמיד אומרת דברים מטומטמים כי אני אחת שצריכה לחשוב על דברים שעה כדי שהם יצאו לי כמושצריך (לכן אני אוהבת את הפורום גם
) אוי זה קה גם עם רן ועדי (כפרות) כשהם התקשרו אליי אחרי הפיגוע... פיחסי פלאפון ניצן להרגיש טיפש

ממממ

ניצן להרגיש טיפש כי היא מדברת על עצמה בגוף שלישי בזכר? האמת...שאף פעם לא חשבתי על זה, זה באמת יכול להיות מלחיץ...
פאק, אני עוד עלולה לפתח חרדת פלאפונים בגללך....
(אבל כשחושבים על זה, ממממ אין סיכוי
)

לא לא אל תעשי את זה לעצמך!!!

זה ממש לא כיף!!
וניצן אוהב לדבר ככה אז אוריה לא להפריע לניצן לעשות את זה כי אז ניצן לא לאהוב אוריה!
אוי כיף חיים כיף חיים

חג שמחחחחחחחחחח

טחחח קריוזנרית נהיית חברותית בזמן האחרון סתם סתם /= אל תתעצבני..היי תורידי ת'כיסא...!!! פחחח הקיצר חג שמחחחחח לכוווווווווולם ורק שלום ואחווה!!!! הממ המממ....לתשומת ליבכ-ן

nawa

New member
טוב אז גם אני רוצה לאחל לכולם

חג שמח...חג מלא אושר ושמחה ! חג שמח ל... ניצן הילה מאיה תמר שיר גילי נופר הדר גלעד זיו לירז אמיר רון עדי מור רן רוני לי ברית רונית אדם עדן תומר רועי וגיא אור ליהי שלומית אלה לילך אוריה מוטי צוף אוקטביאן נועה נדב מעיין בן רועי רוז לידיה נועם טלי שירן עינב כרמן שיאן מתן עדי מאי דור חן אמיתי דרור קורל אורטל גל עדי לילך סתיו הילה עידן מתן אורי מורן איה גלעד עומר עינב נעמה חן תום הילה רותם נופר חגית מלני ליאת רון לידור גניה ואם שכחתי מישהו/י אני ממש מתנצל ! אה כן וכמובן אני רוצה לאחל חג שמח גם לשוטים עצמם, לרואי,אברהם,עידן,עמית,אסי וגלעד ! מי יתן והשנה הזו תהיה ברוכה עלינו, עליכם ועל כל עם ישראל אמן !

nawa

New member
אמממ

א' - ברור שאני כל כך אוהב אותך
ב' - כן, יש עוד עדי בפורום, אמנם היא לא ממש משתתפת פעילה אבל בכל זאת...

../images/Emo121.gif????? אבל כולם מופיעים פעמים..

ד"א נאור.. אחיינים שלי באים לחג ככה שתצפה לבוחטה של תמונוצ=ת..

nawa

New member
לא לא לא

מסתבר שיש פה עוד גלעד... רשמתי פשוט כמעט את כל האנשים בפורום, גם אלה שלא משתתפים פעילים !

starguiding

New member
ניצקה../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif

קודם כל, חג שמייייייח לכולם!!
ניצ- ממש לא נבהלתי, כמו שאמרתי לך, איזה אחד כתב לי באייס אז הייתי ממש ממש לא מאופסת... ובאמת סתם התקשרתי
אז דונט וורי! היה לי נחמדיישן+ לדבר איתך, גם אם זה היה בקצרות
ניפגש בבראשייייייייייית

../images/Emo121.gifחג שמח ל------

ניצן הילה מאיה תמר שיר גילי נופר הדר גלעד זיו לירז אמיר רון עדי מור רן רוני לי ברית רונית אדם עדן תומר רועי וגיא אור ליהי שלומית אלה לילך אוריה מוטי צוף אוקטביאן נועה נדב מעיין בן רועי רוז לידיה נועם טלי שירן עינב כרמן שיאן מתן עדי מאי דור חן אמיתי דרור קורל אורטל גל עדי לילך סתיו הילה עידן מתן אורי מורן איה נאור עומר עינב נעמה חן תום הילה רותם נופר חגית מלני ליאת רון לידור גניה ואם שכחתי מישהו/י אני ממש מתנצל ! ניראה לי שיש פה כאלה שעזבו... העתקתי מנאור כי אני לא מכיר את כולם
אז חג שמייייייייח

חחחחח הרגת אותי עם החתולים

והכלבים...חחחחחחחחח התעלפתי.... חג שמח לכל חברי הפורום המתוקים! לגלות לכם סוד...אתם הפורום האהוב עליי....!! "חוסה בונה סוכה מוארת וירוקה חוסה בונה סוכת שלום"

טחחחחחח

וואי וואי כבווווווד!!!!!
וטעית במילים אחותי... זה- "חוסע בונע סוכע מוארת וירוקע חוסע בונע סוכת שלוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם" |אייקשלפיס|

למעלה